![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
~Zapraszam na nowy wątek~Kosmetyki do włosów i inne~
Do włosów:
1.Odżywcza maseczka do włosów Henna Treatment WAX (480 gram) : odżywczy wosk w postaci maseczki przeznaczony do intensywnej kuracji kosmetycznej włosów i skóry głowy. Jego specjalna receptura, oparta na ekstrakcie Henny (Lawsonia), pozwala na głęboka penetrację włosa i cebulki włosowej, dzięki czemu odżywcze składniki docierają do miejsc, gdzie są najlepiej wykorzystywane . W rezultacie włosy odzyskują połysk i sprężystość. (użyłam 3 razy, zostało troszkę więcej niż połowa) 4.Dove Odżywcza maseczka do włosów - Włosy farbowane (przyciemniane) głębokie nawilżenie (użyłam 2 razy) 5.Sunsilk-lekkie mleczko zwiększające objętość- VOLUME + efekt push-up dla Twoich włosów ( zostało 3/4 ) 6.Sunsilk-krem ułatwiający prostowanie-Efekt żelazka (użyłam 3 razy) Kremy do twarzy: 7.L'Oreal Pure Zone : Krem do cery mieszanej i tłustej. Połączenie Sebo-Calmyl o właściwościach redukujących wydzielanie sebum i łagodzących skórę oraz kwasu salicylowego, który oczyszcza i złuszcza naskórek przeciwdziała powstawaniu niedoskonałości skóry mieszanej i tłustej. Wyjątkowo lekka i nietlusta konsystencja sprawia, że krem doskonale się wchłania w skórę, zapewniając długotrwałe uczucie komfortu. Nie pozostawia tłustej powłoki na skórze i nie zatyka porów. Rezultaty: natychmiast w momencie nałożenia skóra jest wygładzona. Przez cały dzień skóra pozostaje czysta i świeża, nie przetłuszcza się, jest delikatna i odczuwa komfort. Dzień po dniu skóra jest mniej tłusta, pory są widocznie zmniejszone a niedoskonałości osuszone. (zostało 3/4 kremu) 8.Garnier Synergie Pure- antybakteryjny krem matujący do cery mieszanej, nie komedogenny. (zostało 3/4 kremu) 9.Clean&Clear Advantage- Szybko działający żel punktowy na pryszcze: widocznie redukuje wielkość pryszczy i towarzyszących im zaczerwienień, nie podrażniając skóry w ciągu jednej nocy! Zawiera całkiem nowe połączenie naturalnych ekstraktów: portulaki pospolitej, która redukuje swędzenie, zaczerwienienie oraz wielkość pryszczy; naturalnego drzewa cedrowego, które działa szybko i skutecznie usuwając bakterie; olejku cynamonowego, który kontroluje wydzielanie tłuszczu i sebum na skórze oraz kwas salicylowy, który pomaga odblokować pory przez usunięcie zanieczyszczeń i martwych komórek naskórka. (użyłam 3 razy) Do paznokci: 10.Sally Hansen - Advanced Cuticle Repair - olejek do słabych,rozdwojonych i łamiących się paznokci oraz do pielęgnacji skórek (zostało ponad 3/4) Kosmetyki kolorowe i inne 12.Matujący puder przeciw wypryskom Avon Pure Pore-Fection,Natychmiast nadaje bezbarwny efekt matujący, zwalcza wypryski, wchłania nadmiar sebum, zawiera kompleks Pure Soothe z witaminami, aloesem i rumiankiem. (użyłam 3 razy) 13.Max Factor PAN STICK - Silnie kryjący podkład do wszystkich rodzajów cery, odcień cool bronze nr 97 (użyłam 2 razy, ale kolor okazał się za ciemny) 14. Clearasil total control delikatny tonik oczyszczający. ( zostało troszkę wiecej niż połowa) 15.Garnier Skin Naturals ,Czysta Skóra A, Krem nawilżający, Usuwa niedoskonałości skóry. (40 ml, użyłam 5 razy) 16.Oriflame-Preparat przeciwbakteryjny z olejkiem z drzewa herbacianego. (została dokładnie połowa) 17. AXE (czerwony) woda po goleniu - NOWY !! Próbeczki: *Szampon wzmacnijący Garnier Fructis-odbudowa & blask (włosy przesuszone,zniszczone, pozbawione blasku) 10ml *Szampon Nivea Hair Care, dla mężczyzn do włosów normalnych, wzmocnienie włosów od nasady (10 ml) *Iwostin Elixine-Krem na dzień SPF 15 Przeciwzmarszczkowy, Do skóry wrażliwej,suchej i bardzo suchej, Hypoalergiczny (3ml) *Serum Kolastyna-Redukuje zmarszczki mimiczne, potrójny system wygładzania LML ,+30 *Flos Lek-Krem na dzień do twarzy-Seria przeciwzmarszczkowa *Flos Lek-Relaksujący krem ujędrniający do biustu, Aromaterapia *Flos Lek - Serum intensywnie nawilżające-seria przecwizmarszczkowa *Flos Lek-krem półtusty-Seria do skóry z problemami naczyniowymi, z witaminą C,wyciągiem z cyprysu,kasztanowca i lipy *Krem na dzień redukujący zmarszczki mimiczne,Podwójny system wygładzania LM, Kolastyna , +30 *Vichy-LIFTACTIV PRO EYES *Dr Irena Eris-Dwustopniowy krem aktywnie nawilżający,zawiera system Aquaprotect, +35 *Timotei-Szampon z ekstraktem czereśni i bawełny, witalność włosów farbowanych (10 ml) ~~Szukam różnych maseczek do włosów(Inebrya,absolut repair Loreal,Rigenol),preparató w na zniszczone końcówki,kryształki alfaparf i inne np. toniki,ampułki,odżywki, sera wzmacnijące włosy(najlepiej apteczne) niestety za Pante-Pro-v nie przepadam. Poza tym brązowych cieni do powiek,próbek filtrów, effeclar k, kremik aa oceanic young i może być też jakiś perfumik o zapachu zielonej herbaty~~
"Iść ciągle być w tej podróży,którą ludzie prozaicznie życiem zwą...." Edytowane przez Karolinkaaa Czas edycji: 2006-06-19 o 11:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: ~Zapraszam na nowy wątek~Kosmetyki do włosów i inne~
![]()
"Iść ciągle być w tej podróży,którą ludzie prozaicznie życiem zwą...." Edytowane przez Karolinkaaa Czas edycji: 2006-06-19 o 11:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
znajdziesz co u mnie za:11.Woda toaletowa Saga - Oriflame???
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=123294 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=120396 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
pan stik (podkład w sztyfcie) i matujący puder avon
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Witaj
![]() znajdzies cos u mnie za 10.Sally Hansen - Advanced Cuticle Repair - olejek do słabych,rozdwojonych i łamiących się paznokci oraz do pielęgnacji skórek (zostało ponad 3/4) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Karolinko, czy za krem pure zone udałoby Ci się znaleźć coś w moich rzeczach?
Zapraszam: kosmetyki i pozostałe (ubranka + nietypowe) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
7.L'Oreal Pure Zone : Krem do cery mieszanej i tłustej. Połączenie Sebo-Calmyl o właściwościach redukujących wydzielanie sebum i łagodzących skórę oraz kwasu salicylowego, który oczyszcza i złuszcza naskórek przeciwdziała powstawaniu niedoskonałości skóry mieszanej i tłustej.
Wyjątkowo lekka i nietlusta konsystencja sprawia, że krem doskonale się wchłania w skórę, zapewniając długotrwałe uczucie komfortu. Nie pozostawia tłustej powłoki na skórze i nie zatyka porów. Rezultaty: natychmiast w momencie nałożenia skóra jest wygładzona. Przez cały dzień skóra pozostaje czysta i świeża, nie przetłuszcza się, jest delikatna i odczuwa komfort. Dzień po dniu skóra jest mniej tłusta, pory są widocznie zmniejszone a niedoskonałości osuszone. (zostało 3/4 kremu) 8.Garnier Synergie Pure- antybakteryjny krem matujący do cery mieszanej, nie komedogenny. (zostało 3/4 kremu) 9.Clean&Clear Advantage- Szybko działający żel punktowy na pryszcze: widocznie redukuje wielkość pryszczy i towarzyszących im zaczerwienień, nie podrażniając skóry w ciągu jednej nocy! Zawiera całkiem nowe połączenie naturalnych ekstraktów: portulaki pospolitej, która redukuje swędzenie, zaczerwienienie oraz wielkość pryszczy; naturalnego drzewa cedrowego, które działa szybko i skutecznie usuwając bakterie; olejku cynamonowego, który kontroluje wydzielanie tłuszczu i sebum na skórze oraz kwas salicylowy, który pomaga odblokować pory przez usunięcie zanieczyszczeń i martwych komórek naskórka. (użyłam 3 razy) znajdziesz coś u mnie za nie?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
11.Woda toaletowa Saga - Oriflame:
Zaskakuje połączeniem nut owocowych i szyprowych. Zadziwia swoją oryginalnością i wyrafinowaniem. Rozpoczyna się niezwykłym duetem: kwitnącą turecką różą i cierpką czarną porzeczką. W jej sercu dojrzewają słodkie brzoskwinie i śliwki. Zmysłową harmonię tła tworzą nuty drzewne, drewno sandałowe i białe piżmo. 50 ml ( psiknęłam się tylko raz,żeby wypróbować zapach) 1.Odżywcza maseczka do włosów Henna Treatment WAX (480 gram) : odżywczy wosk w postaci maseczki przeznaczony do intensywnej kuracji kosmetycznej włosów i skóry głowy. Jego specjalna receptura, oparta na ekstrakcie Henny (Lawsonia), pozwala na głęboka penetrację włosa i cebulki włosowej, dzięki czemu odżywcze składniki docierają do miejsc, gdzie są najlepiej wykorzystywane . W rezultacie włosy odzyskują połysk i sprężystość. (użyłam 3 razy, zostało troszkę więcej niż połowa)
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie WAX oraz maseczke Dove, znajdziesz coś u mnie?
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
RedButterfly niestety nic nie znalazłam dla siebie.
![]() |
#17 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Hej!
![]() Bardzo zalezy mi na maseczce WAX, ponieważ od dłuższego czasu pilnie jej poszukuję. Zerknij do mojego kramiku i napisz czy coś ci sie spodobało. Za maseczkę wax jestem w stanie oddać kilka (a nawet więcej)kosmetyków, bo bardzo, ale to bardzo mi na niej zalezy! Jestem otwarta na wszelkie propozycje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Hosenka* również nic nie znalazłam co by mnie interesowało.
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
eevvaa też nic nie znalazłam dla siebie , sorx
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
|
Skoro jesteśmy na targowisku, to może byśmy się troche potargowały?
Mam kilka sztuk balsamu do ciała Lady Protector i mogę dać np. 3 sztuki Tutaj jest link gdzie można wiecej poczytać o tym balsamie http://torebka.kafeteria.pl/katalog....de=view&id=916 Mogłabym do tego dodać np. kosmetyczkę i maszynkę intuition.Tutaj jest link do tej maszynki http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=7080 A może chciałabyś jakiś balsam lub żel dla chłopaka?? Może napisz czego konkretniej szukasz. Oprócz tego co mam w kramiku, mam równiez maseczkę do włosów Pantene- Pro-v złota linia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Szukam różnych maseczek do włosów,preparatów na zniszczone końcówki i inne np. toniki,ampułki,odżywki, sera wzmacnijące włosy(najlepiej apteczne) niestety za Pante-Pro-v nie przepadam. Poza tym brązowych cieni do powiek,próbek filtrów, effeclar k, kremik aa oceanic young i może być też jakiś perfumik o zapachu zielonej herbaty.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
oj Sagi tak łatwo nie oddam, jest praktycznie nowa !
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#29 |
|
maseczka Rossamanowska jest dwa razy użyta, natomiast maseczki Dove zostało około 1/3. Obie maseczki są do suchych i zniszczonych włosów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
ineresuje mnie 1,4 ,15 moze znajdziesz cs wzamian?? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=119356 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=121767
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:27.