|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
!!!szukam!!! :)
Oto rzeczy, których poszukuję, zaczne od książek:
- różne i podłużne poradniki o kotach - saga sapkowskiego - 'jedenaście minut', i inne książki Paula Coelho - książki o tematyce farmaceutycznej Kosmetyki - chłodzące żele, balsamy do ciała - wszelkie specyfiki wzmacniające włosy ![]() - odżywka dwufazowa gliss kur w psiku ![]() - smackersy - odżywka nail tek - intensywne cienie do powiek (niebieskie, zielone) - dwufazy l'oreala - szczotka okrągła do modelowania włosów suszarką - nowa - ujędrniające żele, kremy - pędzel lub puszek do pudru sypkiego - kosmetyki z serii aquolina, body shop, wszystkie ładnie pachnące ![]() Ciuszki i dodatki - biały pasek - jasna torebka, ale żeby nie była za mała ;P - spodni, ale bez rozszerzanych nogawek! około 29/34 - ciemne rybaczki, jakiekolwiek rybaczki jeansowe ![]() - sukienek i spódniczek na lato ![]() - buciki w dobrym stanie, rozmiar 39,40, najlepiej sandałki - byle nie za wysoka szpileczka ![]() - wzorzyste rajstopki Biżuterii hand-made! (głównie kolczyki i bransoletki) ..i wiele wiele innych :P co mi wpadnie w oko ![]() Za niektóre rzeczy z listy szukam, które wpadną mi w oko, mogę oddać rzeczy spoza wątku! ![]() Edytowane przez słonik Czas edycji: 2007-05-21 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: !!!szukam!!! :)
hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Daj mi chwilkę na zastanowienie, oki?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
oki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ja mam szczotkę okragła do modelowania włosów grubą, nową, mam też rybaczki jeansowe nowe, ale musiałabym przemyśleć czy chcę je wymienić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
A ta szczotka z takimi sztywnymi 'włoskami' czy cienkimi, giętkimi? Dove miałam i mi nie podszedł :< A co do rybaczek, to już musisz sama zdecydować, czy chcesz wymienić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
A wygląda bardziej tak, jak na pierwszym zdjęciu, czy tak, jak na pozostałych dwóch?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
gdybyśmy się wymieniły ja Tobie c-thru, ten komplet korale plus bransoletka, ta szczotka do włosów, ewentualnie coś jeszcze czy masz jakies inne perfumy, zapachy na wymianę niż w watku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:41.