|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Śliczne czarne balerinki. Nowe. R 36.5
Witam!
Jakiś czas temu (ok miesiąca) kupiłam sobie cudne balerinki co było dość trudne bo obecnie w sklepach są same cieżkie biuciochy ![]() ![]() Buciki wykonane ze skóra naturalnej, czarne z białymi obszyciami firmy ButS. Oddam razem z pudełkiem, gwarancją, zapasowymi flekami itd - cały komplet. Były raz ubrane,są jak nowe. O tym, że były noszone świadczą ślady na podeszwie i mimimalne starcie fleków. rozmiar 36,5-37 długość wkładki 25,5cm długość na stopę 22,5-23cm wysokość obcasa 1,5cm Zapłaciłam za nie 180zł i teraz musze wyłożyć kolejne pieniądze na nowe buty bo nie mam w czym chodzić. Dlatego wymienię tylko na coś extra w podobnym przedziale cenowym!! Będę wybredna!! Co mnie interesuje: -chanel mademoiselle oryginał -la roche posay active c xl -podkład revlon color stay sand beige (do cery mieszanej) -fajne topy, tuniczki,koszulki (promod,vero moda, mango,vila,h&m) -balerinki rozmiar 37-38, skóra naturalna,czarne -wysokopółkowy pył/puder/talk do ciała rozświetlający w tonacji brzoskwiniowej -korale Na razie tyle przychodzi mi do głowy. Jestem otwarta na propozycje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.