|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Lavertu,Guerlain,Rhea-wymianka
witam
![]() wymienię: Lavertu kolor 03-zużycie minimalne NIEAKTUALNE Guerlain Terracota nr 10-zużycie minimalne NIEAKTUALNE Terracota ma już nową właścicielkę. na zbyciu są: *róże Rhea kolor Winter Mauve i Plum Pizza`s-zużycie śladowe(jak to minerały) *puder do ciała jedwabny Dr.Hauschki(duża odsypka w pudełku po sypkiej hauschce) *Revlon Skinlights (kolor Bronze Light)zostało jakieś 30 ml *Tesori d`Oriente"Jasmin di Giava" około70ml/100ml *Tesori d`Oriente"White Musk" około 70ml/100m czekam na ciekawe propozycje ![]() ![]() ![]() aha,przesyłki zawsze wysyłam priorytetem,dobrze zabezpieczone(w końcu mam wprawę jako stary Allegrowicz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez cobraverde Czas edycji: 2007-04-24 o 15:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Lavertu,Guerlain,Rhea-wymianka
podnoszę
![]() ciągle aktualne: Guerlain Terracota nr 10-zużycie minimalne róże Rhea kolor Winter Mauve i Plum Pizza`s-zużycie śladowe(jak to minerały) puder do ciała jedwabny Dr.Hauschki(duża odsypka w pudełku po sypkiej hauschce) w zamian interesują mnie pudry brązujace(uzależniona od nich jestem) błyszczyki,perfumy(zapach y ciężkie i kontrowersyjne) firm górno-półkowych(no,ewentualnie średniopółkowce też moga być) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie na ciuszkowym ( mam jeszcze gdzieś pasek "łańcuchy" luźno opadające na jedno biodro)?
Jak bys opisała odcień Terracoty ( może mogłabys wkleić foto?), Lavertu już nie masz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
palau->pasków łańcuchowych ci u mnie dostatek
![]() ciuszków w moim stylu też raczej nie widzę ![]() Lavertu już ma nową właścicielkę,a Terracota to dość jasny kolor(herbatnikowy,raczej dla jaśniejszych karnacji) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
W watku mam niewiele, za to rzeczy które myślę że mogłyby Ci się spodobać - będę małe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Witaj czy znajdziesz cos u mnie za odsypke pudru H oraz Terracotte?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=182187 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
no własnie palau,ja to większa jestem
![]() kenzo->Terracota jest już prawie "zaklepana"przez inną wizażankę,natomiast dalej mogę się pozbyć hauschki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Terracota ma już nową właścicielkę.
na zbyciu są: *róże Rhea kolor Winter Mauve i Plum Pizza`s-zużycie śladowe(jak to minerały) *puder do ciała jedwabny Dr.Hauschki(duża odsypka w pudełku po sypkiej hauschce) *Revlon Skinlights (kolor Bronze Light)zostało jakieś 30 ml *Tesori d`Oriente"Jasmin di Giava" około70ml/100ml *Tesori d`Oriente"White Musk" około 70ml/100ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.