![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
.:Kolorówka i Pielęgnacja:. Zepter, SebaMed, MF, Maybelline, Wella, Taft, YR...
Niaktualne
Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2007-04-10 o 22:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: .:Kolorówka i Pielęgnacja:. Zepter, SebaMed, MF, Maybelline, Wella, Taft, YR...
zdjęcia
Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2007-03-24 o 23:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: .:Kolorówka i Pielęgnacja:. Zepter, SebaMed, MF, Maybelline, Wella, Taft, YR...
zdjęć c.d.
Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2007-03-23 o 23:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
zdjęcia
Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2007-03-23 o 23:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Narobiłaś mi smaka na
Oxy-spray Bioptron (Woda tlenowa) A co będzie dla Ciebie super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
powtórka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Mam rozświetlacz dobrej marki
![]() Revlon, Skinlights, Face Illuminator Loose Powder nr. 02 bronze light http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=603 Co prawda jest w opakowaniu zastępczym. W sumie dla mnie nie jest ważne opakowanie, często kupuję sobie coś, czego jest za dużo na jedną osobę i oddaję np. pół w opakowaniu fabrycznym, a sobie zostawiam odlewki czy odsypki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
A nie masz juz zadnych innych perfum na wymianke?
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
a może coś u mnie za:
Oxy-spray Bioptron (Woda tlenowa) -poj 250ml -nowy -tylko za coś suuper
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-03-13 o 23:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
mam antycellulitowe i nowa rexone.
podoba mi sie: Schwarzkopf, Taft Lycra-flex, Lakier do włosów -zostało ok 80% Oxy-spray Bioptron (Woda tlenowa) -poj 250ml -nowy -tylko za coś suuper Avon Solutions, Super Hydrating Cooling Mask (Supernawilżająca chłodząca maseczka do twarzy) -nowa Delikatny płyn do demakijarzu oczy Ziaja (również dla osób stosujących soczewki kontaktowe) - zostało ok 40% Komplet hologramów na paznokcie (srebrne gwiazdki i zielone oalizujące serduszka)
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie? mam cosik z twojej listy i może coś jeszcze znajdę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
a co Cię u mnie interesuje??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Czy znajdziesz coś u mnie za
SebaMed krem do mycia rąk do skóry suchej i zniszczonej; Yves Rocher, Phytum Actif Extra-Volume, -zostało ok 40%? pozdrawiam ![]()
mój wątek--> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=729761 Edytowane przez Polonaise Czas edycji: 2007-03-14 o 08:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie:
LipSmacker -smak Vanilla Ice Cream -zuzycie minimalne Pilniczek do paznokci Avon z w limitowanej wersji świątecznej -nieużywany torba ravel |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=178562 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A jeśli interesują Cię rozświetlacze, to mam dla Ciebie jeszcze jedną propozycję, ale wypowiedz się na temat 2Ł ![]() (chyba mi wiosenka odbija) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
![]()
A moze bylabys zainteresowana pomadka Christian Dior w kolorze Heart of Jet 006. Mam ja z wymiany ale to nie moj kolor. Pasuje do dziewczyn preferujacych styl gotycki w stroju i makijazu. Pomadka przeze mnie raz maznieta ale uzywana przez wczesniejsza wizazanke. Kolor srebrny a w srodku grafitowy rdzen.
pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2007-03-14 o 10:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
perfum na oddanie nie mam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
smackers jest w sztyfcie -zuzycie to ok 4 mm. A co masz jeszcze na wymiane?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:50.