|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
.:Kolorówka i Pielęgnacja:. Zepter, SebaMed, MF, Maybelline, Wella, Taft, YR...
Niaktualne
Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2007-04-10 o 23:25 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: .:Kolorówka i Pielęgnacja:. Zepter, SebaMed, MF, Maybelline, Wella, Taft, YR...
zdjęcia
Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2007-03-25 o 00:21 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: .:Kolorówka i Pielęgnacja:. Zepter, SebaMed, MF, Maybelline, Wella, Taft, YR...
zdjęć c.d.
Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2007-03-24 o 00:53 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
zdjęcia
Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2007-03-24 o 00:51 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
hop
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Narobiłaś mi smaka na
Oxy-spray Bioptron (Woda tlenowa) A co będzie dla Ciebie super (niekoniecznie z wątku?)
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
powtórka
|
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
Mam rozświetlacz dobrej marki
, z tym, że kurczę, nie jestem pewna, czy chcę się go pozbyć, choć kusi, bo teraz stoi bezużytecznie, ale z kolei na lato będzie cudowny...Revlon, Skinlights, Face Illuminator Loose Powder nr. 02 bronze light http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=603 Co prawda jest w opakowaniu zastępczym. W sumie dla mnie nie jest ważne opakowanie, często kupuję sobie coś, czego jest za dużo na jedną osobę i oddaję np. pół w opakowaniu fabrycznym, a sobie zostawiam odlewki czy odsypki. Ale niektórym dziewczynom zależy na opakowaniach, co doskonale rozumiem.
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam jeszcze jedno pytanko czy te drobinki są złote? i czy ten puderek nadaje delikatnie ciemniejszy kolor? Bo chodzi mi głównie o podkreślenie kości policzkowych
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
A nie masz juz zadnych innych perfum na wymianke?
![]() ![]() odpisz u mnie
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
a może coś u mnie za:
Oxy-spray Bioptron (Woda tlenowa) -poj 250ml -nowy -tylko za coś suuper
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-03-14 o 00:18 |
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
mam antycellulitowe i nowa rexone.
podoba mi sie: Schwarzkopf, Taft Lycra-flex, Lakier do włosów -zostało ok 80% Oxy-spray Bioptron (Woda tlenowa) -poj 250ml -nowy -tylko za coś suuper Avon Solutions, Super Hydrating Cooling Mask (Supernawilżająca chłodząca maseczka do twarzy) -nowa Delikatny płyn do demakijarzu oczy Ziaja (również dla osób stosujących soczewki kontaktowe) - zostało ok 40% Komplet hologramów na paznokcie (srebrne gwiazdki i zielone oalizujące serduszka)
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie? mam cosik z twojej listy i może coś jeszcze znajdę
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
a co Cię u mnie interesuje??? |
|
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co masz konkretnie antycellulitowego na wymiane?
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pozatym rezerwuje go narazie dla Poziomki
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
to super - o coś takiego mi chodzi. Ostatnie pytanie- ile zostało tego puderku?
|
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
Czy znajdziesz coś u mnie za
SebaMed krem do mycia rąk do skóry suchej i zniszczonej; Yves Rocher, Phytum Actif Extra-Volume, -zostało ok 40%? pozdrawiam ![]()
mój wątek--> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=729761 Edytowane przez Polonaise Czas edycji: 2007-03-14 o 09:22 |
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
interesuje mnie:
LipSmacker -smak Vanilla Ice Cream -zuzycie minimalne Pilniczek do paznokci Avon z w limitowanej wersji świątecznej -nieużywany torba ravel |
|
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=178562 |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
(to znaczy dwie łyżki stołowe około). Baardzo wydajne to są śliczności.A jeśli interesują Cię rozświetlacze, to mam dla Ciebie jeszcze jedną propozycję, ale wypowiedz się na temat 2Ł (chyba mi wiosenka odbija) |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
A moze bylabys zainteresowana pomadka Christian Dior w kolorze Heart of Jet 006. Mam ja z wymiany ale to nie moj kolor. Pasuje do dziewczyn preferujacych styl gotycki w stroju i makijazu. Pomadka przeze mnie raz maznieta ale uzywana przez wczesniejsza wizazanke. Kolor srebrny a w srodku grafitowy rdzen.
pozdrawiam
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo najbardziej chciałabym cos takiego co by delikatnie przyciemniało i dawałoby takie satynowe wykonczenie ze srebrnymi delikatnymi drobinkami.
Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2007-03-14 o 11:25 |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda, że woda jeżynowa już wymieniona
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
perfum na oddanie nie mam
; ten smakers jest w sztyfcie, tak? jakie zużycie? a ten żelik nivei tylko za coś mi baardzo potrzebnego bo nie muszę sie go pozbywać |
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
smackers jest w sztyfcie -zuzycie to ok 4 mm. A co masz jeszcze na wymiane?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:17.

(niekoniecznie z wątku?)

, z tym, że kurczę, nie jestem pewna, czy chcę się go pozbyć, choć kusi, bo teraz stoi bezużytecznie, ale z kolei na lato będzie cudowny...

a pozatym rezerwuje go narazie dla Poziomki