Wiosenne porządki w mojej szafie - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: ciuchlandia

Notka

Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-05-14, 19:46   #1
alinab
Zadomowienie

Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
Exclamation

Wiosenne porządki w mojej szafie

To mój pierwszy raz na ciucholandii Robiłam generalne, wiosenne porządki w szafie i oto rzeczy, których chętnie chciałabym się pozbyc:

1. Mini spódniczka czarna

rozmiar: 1 (pas: 35x2 cm, dlugoś 42x2 cm, biodra:45x2 cm
Zapinana z tyłu na kryty zamek. Krój lekko poszerzany. Z przodu ozdoba w postaci obniżonego paska z metalowymi klamrami w kolorze czarnym i srebrnym. Materiał: 8% lycra, 92% polyester (trochę się naddaje)

2. Bluzka na długi rękaw
rozmiar: chyba L. Wymiary: od pachy do pachy 50-55 x 2 cm, dół bluzki: 40-45 cm, długośc mierzona od karczku: 53 cm, długośc rękawa mierzona od pachy: 45. Bluzka jest z naddającej się dzianiny.

3. Wkładka wewnątrzmaciczna Nova T Ag/Cu 200 zawierająca miedź. Nowa, nierozpakowane foliowe zabezpieczenie. Niestety nie mogę jej używac :-/

4. Spódnica kopertowa
kolor: ciemnoniebieski (ciemniejszy niz na zdjęciu)
rozmiar: z metki M (pas 36cm x 2) ale tak naprawdę to uniwersalny, bo guzik daje się przeszyc. Całkowita szerokośc po rozlożeniu 112 cm. Długosc spódnicy 41 cm. Spódnica zapinana jest na 2 guziki.

5. Bluzka koszulowa z aksamitnego, leciutko połyskującego materiału. Rozmiar chyba M, wymiary: pachy 44 x 2 (cm), długośc mierzona od karczku 56 cm. skład: 100 % bawełny.

6. Włoskie półbuty skórzane, rozm. 38, dł. wkładki 25 cm. Kolor czarny. Buty z odkrytą środkową częścią stopy, zapinane na cienki paseczek, mają ciekawie profilowany koturn i podeszwę, koturn w najwyższym miejscu ma wys. 7 cm. Noszą normalne ślady użytkowania, ale nie są zniszczone. Nie nosiłam ich długo, ponieważ urosła mi stopa i te buty są mi już za małe.

Później dopiszę inne.
Wymienię chętnie na:
- wody toaletowe
- błyszczyki
- białą torebkę
- biżuterię
- buty rozm. 40/41
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  nova.jpg
Wyświetleń: 8
Rozmiar:  2,9 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  wizaz1.jpg
Wyświetleń: 2
Rozmiar:  16,6 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  wizaz3.jpg
Wyświetleń: 7
Rozmiar:  16,8 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  wizaz2.jpg
Wyświetleń: 6
Rozmiar:  50,0 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  wizaz 4.1.jpg
Wyświetleń: 3
Rozmiar:  42,0 KB  

Nazwa:  wizaz 5.jpg
Wyświetleń: 4
Rozmiar:  26,9 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!
alinab jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-17, 00:46   #2
alinab
Zadomowienie

Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
Dot.: Wiosenne porządki w mojej szafie

1. KRÓTKA CZARNA SPÓDNICZKA

materiał: 25 % polyester, 75 % viscose, trochę się naddaje, z wyglądu przypomina zamsz. Spódnica ma w pasie szeroką gumkę, jest zapinana z tyłu na zamek. Uszyta z klinów, dwa ukośne wyszczuplają optycznie brzuch, jeden z przodu tak jak na zdjęciu. Krój lekko poszerzany ku dołowi.
Rozmiar z metki to T2, wymiary:
pas 35-38 cm x 2
długośc: 46 cm
biodra: 45 cmx 2

2. SUKIENKA - TUNIKA
Uszyta z matowego, grubego weluru w kolorze oliwkowym, w górnej części w drobne, czarne paseczki. Krój prosty. Rozmiar: chyba L, wymiary:

od pachy do pachy: 45 cm x 2
długośc: 77 cm
długośc rękawa mierzona od pachy: 44 cm

3. KRÓTKIE SPODENKI D&G. Kolor czarny, po bokach po 2 białe paski. Uszyte z grubszego materiału (95% bawełna, 5% lycra) W pasie szeroka guma. Przez nogawki przebiegają kliny. Rozmiar: S/M, wymiary: pas: 30-38 cm, stan: 28 cm (przód) i 39 cm (tył), długośc boku: 40 cm, biodra: ok. 50 cm.

4. Niebieska bluzka na długi rękaw. Materiał: 82% viscose, 18 % elastane
rozmiar: chyba M, wymiary:
od pachy do pachy: 12-48 cm x 2
długośc: 54 cm x2
długośc rękawa mierzona od pachy: 44 cm

5. Czarne spodnie TARANKO rozmiar M. Dobry gatunkowo materiał, taki aksamitny w dotyku. Krój prosty.
Wymiary:
pas: 35 cm x 2
biodra: 44 cm x 2
długośc stanu - przód: 27cm
długośc stanu - tył: 39 cm
udo:24
długośc nogawki mierzona od kroku: 80 cm

6. Niebieska sukienka z grubszego materiału, rozmiar młodzieżowy 40, tak około M.
Ikonki załączonych zdjęć
Nazwa:  wiz1.jpg
Rozmiar:  15,0 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  wiz2.jpg
Wyświetleń: 1
Rozmiar:  19,8 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  wiz4.jpg
Rozmiar:  15,1 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  wiz5.jpg
Rozmiar:  16,5 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  Obraz 090.jpg
Wyświetleń: 3
Rozmiar:  17,1 KB  

Nazwa:  Obraz 041.jpg
Rozmiar:  17,8 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!

Edytowane przez alinab
Czas edycji: 2007-05-17 o 10:31
alinab jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości