|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Wiosenne porządki w mojej szafie
To mój pierwszy raz na ciucholandii
![]() 1. Mini spódniczka czarna rozmiar: 1 (pas: 35x2 cm, dlugoś 42x2 cm, biodra:45x2 cm Zapinana z tyłu na kryty zamek. Krój lekko poszerzany. Z przodu ozdoba w postaci obniżonego paska z metalowymi klamrami w kolorze czarnym i srebrnym. Materiał: 8% lycra, 92% polyester (trochę się naddaje) 2. Bluzka na długi rękaw rozmiar: chyba L. Wymiary: od pachy do pachy 50-55 x 2 cm, dół bluzki: 40-45 cm, długośc mierzona od karczku: 53 cm, długośc rękawa mierzona od pachy: 45. Bluzka jest z naddającej się dzianiny. 3. Wkładka wewnątrzmaciczna Nova T Ag/Cu 200 zawierająca miedź. Nowa, nierozpakowane foliowe zabezpieczenie. Niestety nie mogę jej używac :-/ 4. Spódnica kopertowa kolor: ciemnoniebieski (ciemniejszy niz na zdjęciu) rozmiar: z metki M (pas 36cm x 2) ale tak naprawdę to uniwersalny, bo guzik daje się przeszyc. Całkowita szerokośc po rozlożeniu 112 cm. Długosc spódnicy 41 cm. Spódnica zapinana jest na 2 guziki. 5. Bluzka koszulowa z aksamitnego, leciutko połyskującego materiału. Rozmiar chyba M, wymiary: pachy 44 x 2 (cm), długośc mierzona od karczku 56 cm. skład: 100 % bawełny. 6. Włoskie półbuty skórzane, rozm. 38, dł. wkładki 25 cm. Kolor czarny. Buty z odkrytą środkową częścią stopy, zapinane na cienki paseczek, mają ciekawie profilowany koturn i podeszwę, koturn w najwyższym miejscu ma wys. 7 cm. Noszą normalne ślady użytkowania, ale nie są zniszczone. Nie nosiłam ich długo, ponieważ urosła mi stopa i te buty są mi już za małe. Później dopiszę inne. ********************* Wymienię chętnie na: - wody toaletowe - błyszczyki - białą torebkę - biżuterię - buty rozm. 40/41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosenne porządki w mojej szafie
1. KRÓTKA CZARNA SPÓDNICZKA
materiał: 25 % polyester, 75 % viscose, trochę się naddaje, z wyglądu przypomina zamsz. Spódnica ma w pasie szeroką gumkę, jest zapinana z tyłu na zamek. Uszyta z klinów, dwa ukośne wyszczuplają optycznie brzuch, jeden z przodu tak jak na zdjęciu. Krój lekko poszerzany ku dołowi. Rozmiar z metki to T2, wymiary: pas 35-38 cm x 2 długośc: 46 cm biodra: 45 cmx 2 2. SUKIENKA - TUNIKA Uszyta z matowego, grubego weluru w kolorze oliwkowym, w górnej części w drobne, czarne paseczki. Krój prosty. Rozmiar: chyba L, wymiary: od pachy do pachy: 45 cm x 2 długośc: 77 cm długośc rękawa mierzona od pachy: 44 cm 3. KRÓTKIE SPODENKI D&G. Kolor czarny, po bokach po 2 białe paski. Uszyte z grubszego materiału (95% bawełna, 5% lycra) W pasie szeroka guma. Przez nogawki przebiegają kliny. Rozmiar: S/M, wymiary: pas: 30-38 cm, stan: 28 cm (przód) i 39 cm (tył), długośc boku: 40 cm, biodra: ok. 50 cm. 4. Niebieska bluzka na długi rękaw. Materiał: 82% viscose, 18 % elastane rozmiar: chyba M, wymiary: od pachy do pachy: 12-48 cm x 2 długośc: 54 cm x2 długośc rękawa mierzona od pachy: 44 cm 5. Czarne spodnie TARANKO rozmiar M. Dobry gatunkowo materiał, taki aksamitny w dotyku. Krój prosty. Wymiary: pas: 35 cm x 2 biodra: 44 cm x 2 długośc stanu - przód: 27cm długośc stanu - tył: 39 cm udo:24 długośc nogawki mierzona od kroku: 80 cm 6. Niebieska sukienka z grubszego materiału, rozmiar młodzieżowy 40, tak około M. Edytowane przez alinab Czas edycji: 2007-05-17 o 10:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:15.