| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2007-04-13, 16:32 | #1 | 
| Zakorzenienie | Kosmetyki kolorowe-mały mix Rudzi ;)

Witam   Dzis zakupilam dwa pudry Sensique ,niestety mimo swietnych opinii, nie wspólgrają z moją nieznośną cerą  Przy okazji zrobilam porządki w kolorówce, co zaowocowało wyrzuceniem do kosza, kilkunastu fajnych cieni-coż z tego,straciły waznosc :/. Ale coś tam się ostalo i oto moje propozycje.: Dwa pudry SENSIQUE : -Puder prasowany ,matujący nr 02- nie użyty wcale -Puder prasowany rozświetlający 101- użyty raz Podkład płynny matujący Avon kolor Cream-nowy nieużywany kupiony w marcu Jedwab w płynie Biosilk 14 ml. -dostalam na gwiazdkę od siostry,ale mam jeszcze jeden :p. Nieuzywany Cienie Ingrid, Eye Contact 16 użyte ok 5 razy ,waznosc do grudnia 2007 Cienie Dorovena nr 13 użyte ok 5 razy, ważność do wrzesnia 2007. ZAPRASZAM DO WYMIANY.  Rudzia   
				__________________ . | 
|     |   | 
|  2007-04-13, 17:47 | #2 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Kosmetyki kolorowe-mały mix Rudzi ;)

na jedwab byłabym chętna, ale to za mało na wysyłkę   Może masz coś jeszcze ? 
				__________________ INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-04-13 o 18:14 | 
|     |   | 
|  2007-04-13, 18:03 | #3 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Kosmetyki kolorowe-mały mix Rudzi ;)

No wlasnie nie Mariola. Wszystko dzis wyladowalo w koszu. Balsamy do ciala i szampny tez bo po terminie bylo. Dopeiro teraz wpadlam na pomysl ze moge wystawiac na targowisku  Ech. 
				__________________ . | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:55.