|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Oriflame, Manhattan, Pierre Rene, Essence
To moja pierwsza wymianka na Wizazu
![]() Moja wishlista: 1) Odsypki Meteorites Guerlaina, kolory Mythic i Beige Chic 2) Miniaturki kolorowki wysokopolkowej 3) Kosmetyki do pielegnacji wlosow 4) Akcesoria kosmetyczne (pedzle np.) A oto moj kramik ![]() 1) kuleczki rozswietlajace Oriflame, NOWE, nieuzywane, bez pudeleczka REZERWACJA DLA LEVANTE! 2) paletka cieni Essence (lekko polyskujace kolory: roz, biel, szary, grafit) zuzycie oceniam na 30% - poleciała do AERDNA! 3) zestaw puszkow do pudru 2 sztuki Oriflame NOWE, nieuzywane 4) podwojne cienie Oriflame matowe: biel i blekit, zuzycie 2% 5) cien w kremie Oriflame jasnorozowy, perlowy, zuzycie 5% 6) dwa pojedyncze cienie Pierre Rene mocno polyskujace, kolory pastelowe: zielen i roz, zuzycie 5% 7) pojedynczy cien Essence szary z duza iloscia srebrnego brokatu, idealny do makijazu glamour ![]() 8) pomadka Oriflame Disco Fever Vip Velvet, praktycznie nowa, raz dotknieta zeby przetestowac kolor, jest to sredni, polmatowy roz 9) blyszczyk Rimmel Vinyl Stars kolor Love Struck 194, zuzycie 30% 10) blyszczyk Maybelline Watershine Gloss Diamonds kolor 04 Rose Diamond, zuzycie 20% 11) konturowka do ust L'Oreal kolor pastelowy roz, zuzycie 10% - poleciala do SAKH! 12) czarny liner do oczu Manhattan, pisak z serii japonskiej, zuzycie 50% Zalaczam fotki ogolne i troche dokladniejsze ![]() Zapraszam do wymianki, jestem otwarta na wszelkie propozycje, moge wymienic sie np. na jedna drozsza rzecz za wszystkie moje wystawione rzeczy lub po prostu jedna rzecz za jedna rzecz. Dorota ![]()
HANIA ![]() ![]() ![]() GOSIA ![]() ![]() ![]() Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne ![]() Edytowane przez Ł@siczk@ Czas edycji: 2009-08-14 o 16:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oriflame, Manhattan, Pierre Rene, Essence
Niestety nie widze nic u ciebie
![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Levante - Nie nie
![]() ![]() U ciebie interesuje mnie miniaturka Magnascopica i kapsulki Inneov.
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Uff, to dobrze
![]() Pozwól, że pomyślę. A tusz, to wcale nie taka znowu miniaturka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ops, myslalam, ze to miniaturka, taka, jaka sprzedaja czasem na Allegro. Mysl, mysl
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś u mnie za kuleczki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
anetak - nic u ciebie...
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Wątek aktualny do 16.08.2009!!!
up ![]()
HANIA ![]() ![]() ![]() GOSIA ![]() ![]() ![]() Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne ![]() Edytowane przez Ł@siczk@ Czas edycji: 2009-08-13 o 16:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
cos za kuleczki rozswietlajace Oriflame, NOWE, nieuzywane, bez pudeleczka
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic...
![]()
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Po intensywnym myśleniu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Levante - po namysle
![]() ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Jesli dojdzie do wymiany, to dostaniesz i kulki i opakowanie. Watek czynny do 16.08.
HANIA ![]() ![]() ![]() GOSIA ![]() ![]() ![]() Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne ![]() Edytowane przez Ł@siczk@ Czas edycji: 2009-08-13 o 16:27 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
za 11) konturowka do ust L'Oreal kolor pastelowy roz, zuzycie 10% ? :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.
|
To, co wybrałaś u mnie za :
2) paletka cieni Essence (lekko polyskujace kolory: roz, biel, szary, grafit) zuzycie oceniam na 30% ? Chyba, że to za dużo, to może dobierzesz sobie jeszcze jakąs/jakieś próbki ? (edit: odpisz u mnie) Edytowane przez AERDNA Czas edycji: 2009-08-13 o 07:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
hey, cos u mnie za
11) konturowka do ust L'Oreal kolor pastelowy roz, zuzycie 10% https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post13433135 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Levante - chcialabym Ave i spray Goldwella
![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- annamonica - konturowka zarezerwowana dla Sakh, przykro mi ![]()
![]() |
#25 |
Raczkowanie
Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.
|
Pasuje mi, a więc moje :
(15) 12. Blu lagoon: Ekskluzywny biorkem nawilżająco-ujędrniający na dzień SPF10, skóra odwodniona i pozbawiona blasku 30+ - 2 ml (3 szt.) 16) 13. Plante System: Aknorm - Emulsja egeneracyjna - 2 ml (17) 14. Plante System: Aknorm - Maseczka oczyszczajaca - 2 ml (18) 15. Plante System: Aknorm - Żel do mycia twarzy - 2 ml Za Twoją paletę z cieniami - paletka cieni Essence (lekko polyskujace kolory: roz, biel, szary, grafit) zuzycie oceniam na 30% To zapraszam na PW. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
ok
![]() ![]() dla Ciebie próbki w saszetkach: - IWOSTIN Purritin żel do mycia twarzy (3ml) - Iwostin Purritin emulsja matująca (3ml) za Twoją ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Juz wyslalam na PW
![]()
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Nasza wymianka
![]() kuleczki rozswietlajace Oriflame, NOWE, nieuzywane, bez pudeleczka za: AVA Laboratorium serum - żel multiwitamina do pielęgnacji wrażliwej skóry twarzy, szyi i dekoltu kompleks witamin A, E, F, H, mikrokapsułki olej jojoba, 25ml użyte 1 raz szpatułką # NUXE Nuxuriance creme anty – aging cream, new formula # NUXE Nuxuriance creme redensifiant anty – aging cream, new formula # VICHY laboratoires AQUALINA THERMAL nawilżający krem kojący i wzmacniający skórę24h działanie # VICHY laboratoires LIFTACTIVE CxP 40+ efekt liftingu + działanie biologiczne/ przeciwzmarszczkowy krem odbudowujący i ujędrniający + ulotka +gratisy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Oficjalnie zamykam wątek, wymianka już nieaktualna, więc proszę nie pisać w sprawie wystawionych tu kosmetyków!!!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.