|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Juvena, L'Oreal - niedostępne w Polsce wymienie :)
NIEAKTUALNE
Dwa kremy mam na wymianę Jeden to Juvena, firma koncernu La Praire, krem z serii Juvenance, na dzien, regenerujący kompleks witaminowy. Przywieziony zzagranicy, szklany słoiczek, piękny zapach i pewnie tez swietnie działa - niestety nie u mnie. Z 50 ml zuzyłam moze 5% - vide zdjęcie. Krem jest sporo wart. Mam do niego pudełko oraz ulotke informacyjna. oddany ![]() Krem pod oczy L'Oreal - Dermo-Expertise Visible Results Eye. Swietny krem. ale po 2 miesiacach uzywania dostalam alergii (niestety mam bardzo wrazliwa alergiczna cere) Krem jest nowy. Tak dobrze dzialal ze dokupilam drugi. Teraz sie go musze pozbyc. Krem ma jeszcze pudeleczko z ktrego nie byl wogle wyjmowany. oddany ![]() Oba kremy są swieze. Oba kremy przyjechaly z zagranicy, u nas takiego L'Oreala nie widzialam, ale moze zle szukalam ![]() - balsamów do ciała ujędrniających i brążujących - kosmetykow do pielęgnacji i stylizacji włosów kręconych (raczej to drugie, ale pielegnacyjne tez przyjme ![]() -kremy pod oczy lub na buzke - cera sucha, wrazliwa, po trzydziestce, cienie pod oczami. Jednak tutaj bede wybredna bo alergik jestem ![]() - w drodze wyjatku wymiene sie na fajne ciuszki lub dodatki (paski, torebki itp). Nie potrzebuje zadnych kosmetykow do makijazu. Mam ich nadmiar. Jedyny wyjątek to puder sypki - ale nie moze miec zadnych drobinek, byc odpowiedni do jasnej chlodnej karnacji, nie wysuszac i nie alergizowac ![]() Ale kazda propozycja mile widziana ![]() Edytowane przez Wisnia Czas edycji: 2007-04-26 o 07:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.