|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Gucci, Revlon,Dior Addict
Mam na wymiankę:
-- perfumy Gucci da Parfum II, zostalo troszkę mniej niż połowa z 30ml -- Revlon Get Glossy Lip Palette, kolor 02 Twinkling Pinks limited edition. Zestaw 5 błyszczykow z pędzelkiem i lusterkiem, zużycie minimalne, tylko wyprobowane -- Rimmel Cool Matte 16h, kolor 201 classic beige, uzyty 3 razy. -- Max Factor Pan Stik, kolor 30 olive, użyty 2 razy,ale to nie mój kolor. -- Kuleczki APC, róż w kulkach, nr 8 i znowu nie mogę znaleźć pojemności, ale to mniejsze pudełeczko, w środku ok 24 kulki, zużycie ok 30%, pudełeczko troszkę obdrapane. -- Dior Addict błyszczyk Ultra Gloss, nr 781, użyty kilka razy. -- Vichy Lipidose 2 butla 400ml, zuzycie ok 50ml -- Veet plastry do depilacji do skóry wrażliwej, 19 plastrów -- Alfaparf SEMI DI LINO smoothing cream krem wygładzający, użyty ze 4 razy -- Alfaparf SEMI DI LINO kryształki , zuzycie ok 20% -- Jedwab Faraouk mogę odlać kilka ml, mam tą małą buteleczkę Mam jeszcze końcówke Weledy irysowej do twarzy. Większość kosmetykow była kupiona w Irlandii, są oryginalne. Poszukuję: dobrego pudru sypkego ( APC, Dr Hauschka) może być odsypka Korektora pod oczy (Art Deco np) roświetlacza pod oczy L'oreal różów, brązerów do policzkow profesjonalnych odżywek, masek do włosow ( mogą być odlewki na spróbowanie) SVR Xerialine 500 Edytowane przez lukrecja222 Czas edycji: 2007-05-13 o 14:40 Powód: dodaje fotki |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gucci, Revlon,Dior Addict
dziękuję za podpowiedz, ze to 30ml A czy u Ciebie w wątku będą jakieś zdjęcia? wstępnie jestem zainteresowana zalotką i podróżnym zestawem Clinique |
|
|
|
|
#4 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ze zdjęciem zalotki Clinique może być problem, ponieważ ta zalotka jest oryginalnie zafoliowana, a ja nie chcę niszczyć tej oryginalnej folii; nie wiem, jaka będzie w związku z tym jakość fotki, tym bardziej, że do dyspozycji mam aktualnie tylko aparat wbudowany w telefon komórkowy. Zaraz postaram się zrobić te fotki i je wkleję tutaj. EDIT: zrobiłam i wkleiłam |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wszystkie wyżej wymienione na dość długich (kilkanaście cm) trzonkach (czarnych w białe groszki). |
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
lukrecjo
,a czy dysponujesz fotką, na której byłoby widać, jle zapachu zostało we flakoniku? Jeśli jest go niewiele mniej niż połowa z początkowej pojemności, to oddam za niego i zestaw 3 kroków Clinique i zestaw akcesoriów do makijażu Sephory Prosiłabym też o podanie czteroznakowego kodu produktu (powinien być umieszczony na naklejce na spodzie flakonika oraz - dodatkowo - nadrukowany lub wytłoczony gdzieś z boku lub na spodzie kartonika). |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Vichy i perfumy Gucci.Znajdziesz coś u mnie?
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Oto jest i fotka
A ten kod to 01D3 znalazlam na spodzie. Czy o ten chodziło, dodam tylko, że perfumy nie były w Polsce kupowane, nie wiem czy ma to znaczenie, nie znam się
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
,przy tym kształcie "zasobnika na zapach" (szerszy u góry, węższy u dołu), to ja bym była wdzięczna za wykonanie fotki, na której flakonik będzie leżał na jednym z boków a aparat będzie się znajdował mniej więcej na wysokości flakonika. Bo na tej fotce, którą wkleiłaś, to strasznie ciężko ocenic faktyczne zuzycie zapachu .Generalnie jak na razie jestem "na tak" dla naszej wymiany Uprzedzam, że jako Przekupkę bez dorobku w indeksie bedę Cię prosiła, abyś zapach wysłała jako pierwsza; mam nadzieje, że jest to dla Ciebie opcja "akceptowalna". |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
moze cos u mnie?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
interesuje mnie Gucci da Parfum II, zostalo troszkę mniej niż połowa z 30ml
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
czy za
Kuleczki APC, róż w kulkach, nr 8 i znowu nie mogę znaleźć pojemności, ale to mniejsze pudełeczko, w środku ok 24 kulki, zużycie ok 30%, pudełeczko troszkę obdrapane. -- Dior Addict błyszczyk Ultra Gloss, nr 781, użyty kilka razy. -- Vichy Lipidose 2 butla 400ml, zuzycie ok 50ml znajdziesz cos u mnie?https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=183325 |
|
|
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
astronomiczna.aniu- przepraszam, ale jednak nie piszę się na tą wymiankę, doszłam do wniosku, że nie potrzebuje tych rzeczy, a nic innego nie widzę.
Przepraszam najmocniej za kłopot
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:51.

,

.