![]() |
#1 |
BAN stały
|
Wymianka u Sylwii różniaste rzeczy rozmiar s/l kosmetyki dodatkipiszcie juz sobie a ja koncze watek
![]() na razie tyle jutro ciag dalszy patrzcie tez w watek w moim podpisie Edytowane przez Sylvia1 Czas edycji: 2008-02-24 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Wymianka u Sylwii różniaste rzeczy rozmiar s/l kosmetyki dodatki
I znów zaczynam od filmów
OSOBY ZAINTERESOWANE FILMAMI KONTAKT NA PW PRoSZE Edytowane przez Sylvia1 Czas edycji: 2008-02-26 o 10:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
uyykiky
Edytowane przez Sylvia1 Czas edycji: 2008-02-26 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
1. Cudowne kozaczki firmy Deichmann.Miałam je na sobie może 4 razy więc stan idealny.Kozaczki są skórzane rozmiar ok 38.Oddam za coś wyjątkowego bo drogo mnie kosztowały(ok 300zł).Wybaczcie że są nieumyte
![]() 2.Świetne buciki z wymianki.Poprzednia właścicielka w nich nie chodziła ja także gdyz jednak nie moj styl:/Butki są firmy Dorothy Perkins.Oddam tylko za cos wyjątkowego |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
3.Buciki klapeczki na obcasiku firmy Renko.Buciki są przykurzone i foto nie oddaje ich piekna.Byly załozone dokladnie 4 razy niestety kontuzja przeszkodzila mi w ich uzywaniu ![]() 4.Klapcie zimowe kupione w górach na Słowacji.Są śmiesznie kolorowe i super cieplutkie idealne na prezent.Rozmiar trudno określic ale tak mysle ze wejdzie spokojnie na stope 37/40 |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.