|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() ••♥Parę ciuszków po raz pierwszy♥••
Postanowiłam "odchudzić" odrobinę szafę, może coś Wam przypasuje?
Bluzeczka z wiśniowej, drobniutkiej siateczki (dużo drobniejsza od tiulu) z dekoltem wykończonym falbanką przechodzącą w żabocik i takimi samymi falbankami przy rękawach, rozmiar L firma Saix Wyjściowa śliczna czarna bluzka (USA) z szyfonowymi rękawami i szarfą przeplecioną przez "brylantową" sprzączkę. rozmiar S, ale pasuje na M. Nienoszona Wyjściowo-imprezowa spódniczka dla laski "z nogami", czarna, mieniąca się na srebrno z ogromnym rozcięciem i wszytymi szortami. Rozmiar niby 38, ale chyba i na 36 by świetnie wyglądała (lekko rozciągliwa). Raz założona. Falbaniasta długa leciutka, powiewna spódnica na lato z cieniutką podszewką (bo przejrzysta). Nówka nienoszona, bo na mnie za długa (miałam skrócić, ale tak została ![]() Koszulowa bluzka. Wiśniowa (piękny kolor, na zdjęciu mało co widać, może uda mi się zrobić lepsze) z cieniutkiego aksamitu we wzory wypełnione drobniuteńką siateczką. Miss H express, rozmiar 38, ale ja myślę, że bliżej 36. I na koniec krótki, milutki, zielony aksamitny szlafroczek z kapturkiem. Ponieważ odchudzam szafę (będą dokładki), nie chcę wymieniać się na ciuchy, tylko na kosmetyki. Chyba że znajdzie się jakiś fajny kapelusz z dużym rondem na lato, lub fajne butki rozmiar 36 ![]() Edytowane przez poziomka61 Czas edycji: 2007-05-07 o 23:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: ••♥Parę ciuszków po raz pierwszy♥••
Dokładka 07.05.2007
Nowiutki (miałam na sobie 1 raz) żakiecik Cubus. Piękna ciemna czekolada, z delikatnie elastycznego sztruksu (bawełna+spandex). Na metce rozmiar 40, ale moim zdaniem raczej 38. Stan idealny jak prosto ze sklepu ![]() ![]() Barisal Doskonała jakościowo bluzka (100% czystej wiskozy) rozmiar 38. Bardzo ciemny granat delikatny,kremowy kwiatowy wzór. Ciekawy fason, bo z tego samego materiału w dokładnie tych samych barwach doszyty jest dół w pionowe prążki, wyglądający jakby spod spodu wyglądała tuniczka. Falbaniasta spódniczka z cieniutkiego jeansu. Góra spódniczki (karczek) jest drobnitko zmarszczona na rozciągliwych gumeczkach i może zarówno podkreślać talię (wtedy będzie krótsza), jak też noszona jako biodrówka. Długość 57 cm. Bardzo efektowna i miła w noszeniu. Solex-jeans Śliczny mały popielato-srebrzysty topik szyty jak gorset z cieniutkiego elastycznego aksamitu. Na mnie za mały, a żałuję ![]() Princeska w stylu Audrey Hepburn (givenchy). Z doskonałego atłasu, szyta tak ciekawie, że z zewnątrz jest warstawa matowa, od spodu śliska i jedwabista (świetna na upały), wykończenia dekoltu i rękawów też satyną do góry. Lekko rozkloszowana, rozmiar chyba 38, piękny, łososiowo-brzoskwiniowy kolor. Długość od szyi z tyłu 89cm. Zdjęcie nie oddaje uroku tej pięknej kiecki. Prawie nie noszona. Feelings Nancy Friday colllection "ekologiczna" bluzeczka rozmiar M (60/40 len /bawełna) w ciemnym beżu rozcięcie pod szyją obszyte lnem. Ambiente Bluzka rozm. 36 bawełna z wiskozą w piękne maziaje granatowo, zielono, kremowe. Przewiewna, miła w dotyku, bardzo ładna Edytowane przez poziomka61 Czas edycji: 2007-05-07 o 13:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
dokladka
I jeszcze spódniczka na większe wyjścia dla zgrabnonogich ![]() Orsay Czarna trzywarstwowa (widać na zdjęciu) spódniczka na karczku z atłasu. 1 warstwa od góry - delikatny haftowany szyfon obramowany atłasową taśmą 2 warstwa sztywny czarny tiul 3 warstwa czarna podszewka z tyłu zamek, do karczku doszyte atłasowe szarfy do wiązania w kokardę. Długość 51 cm, góra karczku (opuszczany na biodra , lub noszony przy talii 76cm Piękna!!! ![]() Edytowane przez poziomka61 Czas edycji: 2007-05-07 o 13:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Długość mierzona po plecach od szyi 45 Szerokość od pachy do pachy 43-44 cm, ale materiał jest elastyczny i się dopasowuje rękaw od ramienia 57 cm (asymetryczny) Sprzączkę się przesuwa po tej szyfonowej szarfie, można ją po prostu zsunąć, a szarfę podpiąć tak, jak komu pasuje. Pierwszy raz dokonuję takich pomiarów, ale myślę, że chyba dobrze pomierzyłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
hejka moze u mnie cos za Wyjściowa śliczna czarna bluzka (USA) z szyfonowymi rękawami i szarfą przeplecioną przez "brylantową" sprzączkę. rozmiar S, ale pasuje na M. Nienoszona?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() podoba mi się szlafroczek. Znalazłabyś coś za niego u mnie?
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś za żakiet?
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Katko, niestety, ale nie. Napisałam na początku, że ciuchów bardziej chcę się pozbyć, bo nie mam już gdzie trzymać. Chyba że masz spoza wątku jakieś kosmetyki które mogą mnie zainteresować, ale przy żakiecie będę trochę grymasić, bo jest nowiuteńki, trochę kosztował
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
hej jaki to rozmiar??
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4291724 znajdziesz cos |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za:
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4290589 odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dzięki ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Joanna, też niestety. Nie moje rozmiary ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Hooop! DOKŁADKA
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
hej mogłabym zobaczyć wyraźniejsze fotki:
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4291724 interesuje mnie też: Shwarzchopf Gliss Kur Intensywna odżywka Hydra - Oil Nieużywana 100ml dzięki zawartości olejku z kwiatu lotosu, cennych hydrolizatów protein i specjalnego zestawu substancji nawilżających, doskonale wzmacnia zniszczone włosy, nadając im fascynującą lekkość. Regeneruje powierzchnię i wnętrze włosów. rezerwacja Cynamonek pozdrawiam Ania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Aniu, zamieszczam wyraźniejsze fotki spódniczki.
Niestety, od czasu jak moja pupa zrobiła się puszysta ![]() ![]() Na jednym ze zdjęć widać warstwy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
hej, dziekuje za fotki, spódniczka śliczna, jednak ja w takim fasonie nie bede za pięknie wyglądać
![]() moge prosić o wymiary i zjakiego materiału jest on zrobiony? jest na podszewce? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Niestety, ponieważ jest to nówka, którą miałam na sobie 1 raz (1 wieczór), jest na mnie dobry i baardzo ładny (wymieniam, bo żakietów mam za dużo)wymienię go tylko na coś specjalnego. Jeżeli nic innego w moich wątkach Ci nie pasuje, to może poczekamy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.