![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Najzwyklejsze zwyklaczki Jein
Tak podczytuje, podczytuje, podziwiam, czasem komentuje i z przerażeniem postanowiłam wystawić moje małe zwyklaczki.
![]() ![]() ![]() Nie są to moje pierwsze wyroby, ale dopiero od niedawna postanowiłam się za to wziąć tak na serio ![]() Czekam na opinie a krytykę przyjmę na klatę i postaram się wykorzystać. ![]() Nie bijcie i nie załamujcie się.. ![]() Edytowane przez Jein Czas edycji: 2010-04-14 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Najzwyklejsze zwyklaczki Jein
Witaj na forum.
Jeśli chodzi o Twoje prace, to napisze kilka rzeczy, które na samym początku rzuciły mi się w oczy: Kolczyki 3 i 9 - jak na mój gust zbyt dużo przekładek- przekładki okrągłe trochę mi się gryzą z małymi prostokątnymi/kwadratowymi koralikami Kolczyki 6, 8 i 10 - co się stało z tymi ogniwkami? Są jakieś takie zmasakrowane - powinny być ładnie na okrągło domknięte. Najlepsze z całego wrzutu są chyba 5. Generalnie musisz kilka rzeczy i technik jeszcze poćwiczyć. Mam nadzieję, że z każda pracą będzie lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za opinię gabii
![]() Co do prac 3 i 9 to były już kombinacje co zrobić z resztkami koralików i kompletny brak inwencji. (tak samo 5 w tym wrzucie) Co do ogniwek to już je w takim stanie dostałam.. próbowałam je domykać inaczej ale wtedy się deformowały i już kompletny klops. Dziękuję za wiarę we mnie i nie tak drastyczny ochrzan ![]() Jeszcze dorzucam w 4 mi coś brakuje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
bardzo mi sie podobają Twoje kolczyki z drobnicą- używasz gotowej bazy czy sama robisz z drutu? przydałaby mi się taka jedna kolorowa para
![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Zdecydowanie drobnica w obu wrzutach najładniejsza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Karolka326 - dziękuję
![]() ![]() ![]() Jasperin - dziękuję ![]() ![]() Zmobilizowałyście mnie do tego by dokończyć niebieską wersję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Tak jak w poprzednim wrzucie, i tak jak powiedziały dziewczyny - w tym wrzuciku również najlepsza drobnica.
Tak więc ćwicz i czekamy na kolejne prace ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
witam
w końcu postanowiłaś pokazać nam swoje prace i myśle że tylko na dobre ci to wyjdzie ![]() śliczne są TE i TE ![]() ![]() i jeszcze w TYCH kompozycja bardzo mi się podoba ale rzeczywiście jak gabi wcześniej zauważyła coś nie tak z tymi ogniwkami ![]() ogólnie debiut bardzo udany ![]() czytaj, oglądaj, ćwicz, stosuj się do rad a będzie tylko lepiej!!! pozdrwiam i czekam na kolejne prace
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Jein po pierwsze to gratuluję odwagi i cieszę się, że pokazałaś nam swoje dzieła, bo mają duży potencjał.
W pierwszym wrzucie: 2. do tej bransoletki przydałby się jakiś łańcuszek regulacyjny albo więcej ogniwek, bo jakoś to wykończenie tak ubogo wygląda ![]() 3,9. za dużo przekładek i w niektórych miejscach są za duże, bo nawet dobrze koralików nie widać 5. te są bardzo, bardzo ładne, starannie i pomysłowo wykonane ![]() 6. tutaj ogniwka są niekształtne, ale to już dziewczyny pisały Drugi wrzucik: 1. tak jak i poprzednio te są najlepsze 3. te są starannie wykonane, ale chyba lepiej jakby były na szpilce, a nie na lince ![]() 4. nawet mi się podobają, pomysłowe są. Dobra już sie nie wymądrzam tyle. Ogólnie jest trochę niedociągnięć, ale myślę, że szybko uda Ci się to wszystko dopracować i nabierzesz wprawy, bo pomysły masz bardzo fajne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Plecioneczki z drobnicy śliczne!
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
ak_pinki - dziękuję za opinię
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() majuulla - również dziękuję za odwiedziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RudaAB - dziękuję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
kolorowa drobnnica bardzo ładna i te z maskami z pierwszego wrzutu też
![]() ![]() życzę powodzenia w dalszym doskonaleniu umiejętności ![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Dziękuje karykaturko
![]() ![]() ![]() Powiem Ci, że też dopiero ostatnio wpadłam na to by kupić taki wynalazek jak przekładki w różnych wzorach i wymiarach ![]() ![]() ![]() PS. Jestem mile zaskoczona tymi wszystkimi komentarzami od was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Dziś skończone!
Nie wiedzieć czemu, podstawa mi coś wyszła krzywo... I aparat mnie dziś nie lubi, jak i Gimp. Co to się dzieje? :P ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
śliczne
![]()
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Kolczyki - tak jak poprzednie z drobnicy - bardzo mi się podobają, tylko kolorystycznie poprzednie bardziej mi do gustu przypadły
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Te z drobnicy są świetne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
ak_pinki - baardzo cieszy mnie Twoja opinia
![]() ![]() ![]() ![]() jasperin - dziękuję. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kiniko - Dziękuję również ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Drobnica wychodzi Ci zdecydowanie najlepiej. Ja tez uważam, że powinnaś spróbować innych kształtów. Na pewno będzie super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
na pewno się uda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
piąte zdjęcie - te duże kolczyki - świetne!! napracowałaś się nad nimi, strasznie mi się podobają
---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- te z pierwszego rzutu znaczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Twoje biżutki są prześliczne!
Do niczego nie można się przyczepić, ponieważ każda para równoznacznie zachwyca. Te ostatnie "obręcze" są rewelacyjne! Tworzysz wspaniałości Kochana ![]()
......................... ......................... ........................ Pozdrawiam cieplutko ![]() Mój skromny kącik: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=385125 Mój mały (skromny) blog: http://chwilapasji.blogspot.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
aaaaaaaaa zakochałam się
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
te niebieskie są bardzo ładne i w dodatku ten kolor a ja ostatni mam fazę na niebieskie biżu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Ło jeju! ile odwiedzin!
![]() gabii86, Kiniko - dziękuję za wiarę we mnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kamskow - dziękuję ślicznie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mikilukasza - zawstydziłaś mnie ![]() ![]() ![]() ![]() Tuxigirl - Bardzo się cieszę, że się podobają ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobra, nie popadam w samozachwyt ![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- 101Milka - pisałyśmy równocześnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Jein Czas edycji: 2010-04-20 o 19:44 Powód: :D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Żebym tu nie zginęła w natłoku tych wszystkich piękności wystawie moje nowości.
![]() Jakoś mi rym wyszedł ![]() ![]() Ośmieliłam się spróbować zrobić wrapki. Póki co wyszedł jeden. Martwi mnie ta pustka na jego dole i nie wiem co tam i jak wsadzić.. Może jakieś pomysły? Ten kolczyk z kwiatkiem to jakaś wykopana starość ![]() Konstruktywna krytyka wskazana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
oo jaki ładny kolorowy wrzucik
![]() ![]() ![]() edit: ale tak równiutko owinełaś baze ze podziwiam twojego pierwszego wrapka !!!!
"nie należy gniewać się na bieg wypadków, bo to ich nic nie obchodzi"-marek aurelisz ![]() ![]() Edytowane przez ak_pinki Czas edycji: 2010-04-23 o 17:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
ak_pinki dziękuję
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wrapki są wciągające, ale i bolące :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Uśmiechnęłam się jak zobaczyłam ten wrzucik bo zobaczyłam w nim siebie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Sunnyskies -
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dłuższy czas szukałam swojego "stylu" w robieniu kolczyków i w końcu odkryłam, kolczyki również przedstawiają mnie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:49.