|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Potrzebuję pomocy w odchudzaniu.
Witam. Mam 17 lat i ostatnio sporo przytyłam przez terapię hormonalną.
Chcę wziąć się za siebie i schudnąć. Mam 170cm wzrostu i ważę 90 kg ;/ Czy ktoś z was mógłby polecić mi jakąś dobrą dietę i ćwiczenia? Planuję stosowanie tzw. 6 weidera i dodatkowo jakieś ćwiczenia na nogi. Jeśli ktoś ma jakieś plany ćwiczeń lub odżywiana, porady itp i mógłby się podzielić to czekam. czarnitta@interia.pl - to mój mail. Pozdrwiam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Potrzebuję pomocy w odchudzaniu.
Ja również potrzebuję pomocy mam problem z regularnymi posiłkami - pracuje w 4 brygadówce i czesto na noce jak pogodzić to z odchudzaniem? te głodówki na nocy mnie wykończą
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ania203 - jeśli nie zalezy ci koniecznie na mięśniach brzucha i wyrabianiu ich przy podanej przez ciebie na przykład szóstce weidera, a na ogóle, to ja polecam wziąć się jakiś konkretny sport - najprostszym i najlepszym dla schudnięcia przykładem jest bieganie. i to jest na pewno ciekawsze, bardziej motywujące, niż godzina siedzenia na podłodze i robienia brzuszków
![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
weider nic Ci nie pomoże
![]() odchudzanie to bardzo wymagający proces. wymagający dyscypliny i samozaparcia, szczególnie w późniejszym etapie. każdy na początku jest zdeterminowany, ale po czasie zapał mija. ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- z własnego doświadczenia polecam ten trening siłowy, mi bardzo pomógł: http://super-sylwetka.pl/trening_w_w...h_domowych.php robiłam go co drugi dzień, a pozostałe dni skakałam na skakance interwałowo. efekty są super, oczywiście w połączeniu z dobrze zbilansowaną dietą!
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do cwiczen: olej to A6W, silowe + aeroby/interwaly.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Aniu nie martw się jeżeli chcesz schudnąć to zastosuj diete doktora pire dukana jest to dieta na bazie czystych protein dzięki której możesz skutecznie schudnąć bez efektu jajo poczytaj sobie o niej w necie wiele kobiet ją sobie chwali i ja też
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.