|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Parę kosmetyków na wymianę :) Avon, J&J, Inglot...
SZUKAM:
Niczego konkretnego ![]() WYMIENIĘ: * ST.IVES - Swiss Vanilla, rewitalizujący balsam do ciała, skóra sucha i normalna 200 ml, brakuje ok. 5-10% * J&J - balsam brązujący Holiday Skin, 250 ml, brakuje 10% * J&J - brązujący krem do twarzy Holiday Skin, 50 ml, brakuje 10% * AVON - odżywcza maseczka nawilżająca Miód i Mleko, 75 ml, wogóle nie używana * AVON - ochronna mgiełka do włosów z filtrem UV, Exotic Beaches, 100ml, brakuje ok. 5% * DAX - odżywczy błyszczyk do ust, 10 ml, użyty tylko 2 razy * INGLOT - cień do powiek VERTIGO nr 53, bardzo mały ubytek * SEPHORA - pędzelek do cieni
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Parę kosmetyków na wymianę :) Avon, J&J, Inglot...
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
znajdziesz cos u mnie za
* ST.IVES - Swiss Vanilla, rewitalizujący balsam do ciała, skóra sucha i normalna 200 ml, brakuje ok. 5-10% * J&J - balsam brązujący Holiday Skin, 250 ml, brakuje 10% * AVON - odżywcza maseczka nawilżająca Miód i Mleko, 75 ml, wogóle nie używana * AVON - ochronna mgiełka do włosów z filtrem UV, Exotic Beaches, 100ml, brakuje ok. 5% * DAX - odżywczy błyszczyk do ust, 10 ml, użyty tylko 2 razy ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś za:
* SEPHORA - pędzelek do cieni jaki to numer pędzelka ? sztuczne włosie czy naturalne ?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
może coś znajdziesz za:
* AVON - odżywcza maseczka nawilżająca Miód i Mleko, 75 ml, wogóle nie używana * AVON - ochronna mgiełka do włosów z filtrem UV, Exotic Beaches, 100ml, brakuje ok. 5% ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=177992
Może coś u mnie za pędzelek sephory ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
jaki to numer pędzla?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie cos za ST.IVES - Swiss Vanilla, rewitalizujący balsam do ciała, skóra sucha i normalna 200 ml, brakuje ok. 5-10%, SEPHORA - pędzelek do cieni?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Może coś u mnie w ciuszkach lub kosmetykach za balsam waniliowy i mgielkę avon?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie:
* J&J - brązujący krem do twarzy Holiday Skin, 50 ml, brakuje 10% * SEPHORA - pędzelek do cieni
![]() |
#14 |
BAN stały
|
Interesuja mnie:
* J&J - balsam brązujący Holiday Skin, 250 ml, brakuje 10% * J&J - brązujący krem do twarzy Holiday Skin, 50 ml, brakuje 10% http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4187466 jakie to sa kolory, bo niezbyt widac? Ten blyszczyk taki delikatnie rozowy, a cien czekoladowy? Znalazlabys cos u mnie w obu watkach? Odp u mnie. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:56.