![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
nowy wątek Inki :)
Hej dziewczyny! Zakładam nowy wątek z ciuszkami i innymi drobiazgami
![]() DOKŁADKA POST 13 i 28 !! 1) bluzeczka czarna na szyję, z odkrytymi plecami rozmiar S/M, stan bardzo dobry wymiary: dł – 34 cm, szer w biuście – 37 cm, szer u dołu – 40 cm. Rozciąga się. 2) bluzeczka czerwona Clockhouse na imprezę, z odkrytym brzuszkiem, rozmiar S/M, stan idealny wymiary: dł – 48 cm, dł rękawa zewn – 49 cm, dł rękawa wewn 58 cm, szer w biuście 33cm, szer w ramionach 34 cm, szer u dołu 33 cm. Rozciaga się. NIE MA - NOWĄ WŁAŚCICIELKĄ JEST = wandzia19 ![]() 3) torba czarna ze srebrnymi dodatkami przy rączkach, mieści format B5, stan dobry wymiary: wysokość z uszami: 35 cm, bez uszu – 24 cm, szer u góry – 32 cm, szer u dołu – 35 cm 4) spódniczka jeansowa trapez, rozmiar M wymiary: szer w pasie – 34 cm, szer w biodrach – 45 cm, szer u dołu – 55 cm, dł – 42 cm Nie rozciąga się. 5) krem parafinowy do rąk Avon Planet Spa, użyty raz, ważny do 11.2009 REZERWACJA 6) bluzeczka zielono - turkusowo – biała, Orsay, rozmiar S, stan idealny wymiary: dł – 40 cm, szer u dołu – 35 cm, szer w biuście – 30 cm. Rozciąga się. TYLKO ZA COŚ Z LISTY ! 7) bluzeczka z długim rękawem, w serek, rozmiar S, stan idealny wymiary: dł rękawa po zewn – 54 cm, dł rękawa po wewn – 43 cm, dł bluzki – 47 cm, szer w biuście – 41 cm, szer u dołu – 36 cm. Rozciąga się 8) duży kuferek na kosmetyki Avon, stan idealny wymiary: dł 28 cm, szer – 20 cm, wys – 14 cm 9) brązowe balerinki Clara Barson, nigdy nie używane (za małe), rozmiar 38, ale z pewnością jest to 37, dł wkładki 24 cm NIE MA - NOWĄ POSIADACZKĄ JEST = Ryjek ![]() 10 ) zielona torebka do ręki, stan idealny, skóra i posrebrzane elementy, wymiary: 26cm na 26 cm 10) dzwoneczki, wysokość: 45 cm moja wishlist: tuniki bluzki/sweterki kopertowe (czerń, biel, jasnożółty, brąz, ecru, blady/brudny róż) białe spodnie lniane spodnie na kant białe, ecru/kremowe, ciemnobrązowe balerinki w groszki duża brązowa torba bluzeczki w kropeczki ![]() brązowe rybaczki czarne lub brązowe szpilki jak na zdjęciu brązowe korale jak na zdjęciu czarne korale w typie jak na zdięciu biała bluzeczka/sweterek w łódkę czarne kozaki 38 wąskie w łydce, płaskie lub na obcasie WRÓCIŁAM ![]() Edytowane przez inka1980 Czas edycji: 2007-04-04 o 13:19 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dot.: nowy wątek Inki :)
Znajdziesz coś u mnie za balerinki koronkowe?
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Mi się u Ciebie podoba
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4015025 i bluzka w paski. Będziesz robiła jakieś dokładki? Pozdrawiam. Zastanów się więc.
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się:
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4015025 http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4015026 znajdziesz coś?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Znajdziesz cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Dokładka:
1) Próbki kremu Nivea Visage krem nawilżający na dzień do cery normalniej i mieszanej - 24 sztuki 2) okulary przeciwsłoneczne 3) kredka jasnoróżowa Pink Prodigy gruba do oczu Oriflame Visions użyta raz 4) cienie liliowe Rival de Loop maźnięte raz ODDAM WSZYSTKO BEZ WAHANIA ZA TAKĄ TORBĘ: Zdjęcie pożyczone od Małej Króweczki (mam nadzieję, że się nie obrazi) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
Przekupka: 57 pkt / 100% pozyt.
|
Hej.nic nie znalazlam,nie masz jakiejs bluzeczki ale dluzszej conajmniej 52-53cm dlugosc?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
inka balerinki mają z przodu wzorek - wycięte gwiadki ale nie na wylot, pod spodem jest inny czarny materiał
sweterek jest koloru takiego jak na tym zdjęciu , raczej ciemny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
Naturalnie, ze moge wymienic ten stroj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
spodnie nieaktualne
zakiet tylko na inny zakiet torebka wolna ale jak za okularki to chyba torszke za duzo nie? odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
moze cos u mnie za czerwona bluzeczke?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
-szerokość od pachy do pachy- 35cm -długość: ~z kołnierzem postawionym do góry- 57cm ~od kołnierza w dół- 51cm Rozmiar z metki to XS ale według mnie jest to rozmiar zaniżony. Polo się rozciąga znacznie. Bluzka z kwiatkiem: z metki: rozmiar S 92% bawełna, 8% elastyna długość- 50,5cm szerokość od pachy do pachy- 33cm szerokość na dole- 36cm długość od dekoltu w dół- 37cm Pozdrawiam : )
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Jestem zainteresowana:
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4015025 http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4015025 Znajdziesz coś u mnie? Odpisz prosze w którymś z moich wątków. ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Hej a długo Cię nie będzie? To w takim razie możemy poczekać z wymianką jak wrócisz? Bo ja jestem chętna. Pozdrawiam.
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Wróciłam I Kontunuuję Wątek.
Aktualne Jest Wszystko Oprócz Czerwonej Bluzeczki I Brązowych Balerinek. Krem Avon Jest W Rezerwacji. Dokładki Niebawem. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Dokładka 4.04.2007
1) biała bluzeczka kopertowa, rozmiar S/M, elastyczna. Stan bardzo dobry. wymiarki: dł.51 cm, szer w biuście 34 cm, szer u dołu: 37 cm 2) polo khaki, stan bardzo dobry, jedyny mankament to naszywka mojej produkcji w miejscu, gdzie była mała dziurka (widać na zdjęciu), oprócz tego polo jest w stanie idealnym. Rozmiar M. wymiarki: dł: 60 cm, szer w biuście: 41 cm, w ramionach:36 cm, na dole: 45 cm. Rozciaga się. 3) biała bokserka Top shop e delikatne prążki, rozmiar S/M/L. Bardzo elastyczna. Stan bardzo dobry. wymiarki: dł 54 cm, szer 34 cm. NA RAZIE BEZ ZDJĘĆ - PADŁ PROGRAM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:16.