![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Szukajcie a znajdziecie;)![]() ![]() ![]() Oto moje propozycje: DOKLADKA 19.03.2007 WŁOSY: ![]() TWARZ: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CIAŁO: ![]() ![]() Probki: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez k.a.s.i.a Czas edycji: 2007-04-25 o 17:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dot.: Szukajcie a znajdziecie;)
interesuje mnie roll- on Garniera- zajrzyj do mnie
![]() napisz mniej więcej, czym Cię można skusić. http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=173349 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Może coś u mnie ?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=172462 Cytat:
Edytowane przez rose bakara Czas edycji: 2007-02-11 o 18:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Dezodorant Dove w jakiej jest formie? Czy to jest spraj?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za:
Garnier, Intensywna Pielegnacja ujedrniajaca skore, ROLL-ON przeciw nagromadzonemu cellulitowi, uzyty moze ze 3 razy - Lancome, Bocage deodorant, dwa razy uzyty
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
cześć, znalazłabyśu mnie coś za kosmetyki poniżej?
- Nivea Body, Krem Modelujacy Sylwetke Q10 plus, NOWY - Garnier, Intensywna Pielegnacja ujedrniajaca skore, ROLL-ON przeciw nagromadzonemu cellulitowi, uzyty moze ze 3 razy - Yves Rocher, BioSpecific Regulation, delikatny peeling myjący do codziennego uzytku, zostalo troszke wiecej niz pol opakowania; |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za w/w pozycje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
- Nivea Body, Krem Modelujacy Sylwetke Q10 plus, NOWY - Garnier, Intensywna Pielegnacja ujedrniajaca skore, ROLL-ON przeciw nagromadzonemu cellulitowi, uzyty moze ze 3 razy - Yves Rocher, BioSpecific Regulation, krem, calutki, ale odpieczetowany
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-02-19 o 14:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Może coś w moich wątkach by Cię zainteresowało mam ponadto wodę toaletową E.Arden Red Door+żel pod prysznic i balsam do ciała o tym samym zapachu oraz tusz do rzęs Maybelline Volume Express (czarny, kilka razy uzyty, mokry).
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
.Witam ciepło
mam na wymianę: WŁOSY: -2 sztuki Goldwell Color Definition szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 30ml -Loreal professionel- Absolut Repair- odlewka szamponu do włosów zniszczonych -farba Loreal Recital Preference, 8,3/X champagne (jasny blond złocisty), piękny złoty blond -odżywka bez spłukiwania Avon naturals w sprayu (ponad połowa ze 125ml) -preparat Diamond Hair do ściągania włosów przedłużonych metodą na taśmy (1/2 z 150ml) TWARZ: -szminka Loreal color riche śliczny brązik Caramel Eva złamany czubeczek, użyta z 5 razy -próbki: vichy lift active krem przeciwzm. na noc 1,5ml, vichy lift activ pod oczy 1,5ml -tusz Rimmel Extra super lash- z zakręconą szczoteczką (użyty może ze cztery razy, tylko opakowanie trochę starte od leżenia w kosmetyczce, mokry) -tusz Wibo Magic Lashes (ponad połowa, mokry) -cień Inglot Sprint Super Star-nr 98*- z mieniącymi się drobinkami, ciemnobrązowy (użyty z pięć razy) -cień Miss Sporty- nr 41 basalt- z mieniącymi się drobinkami, popielaty (użyty ze dwa razy) -cień Bell „świetlisty pył”- nr 9- sypki z mieniącymi się drobinkami, oliwkowy (praktycznie cały) -Avon Beautiful Morning- krem energizujący (ok.,1/3 z 50ml) -Fcuk glow- srebrny połyskujący cień sypki, bardzo mieniący się (można użyć na ciało, jako rozświetlacz) (0.8g) -próbka podkładu Lirene city matt- naturalny 1,5ml -próbka podkładu Soraya Lifting make up- naturalny- 2ml -Rossman Tinted Day Cream dark- krem na dzień ciemno tonujący (użyty z 5 razy, 75ml) -Wibo fluid matujący kolor naturalny (prawie cały) CIAŁO: -Adidas body lotion (kupiony dawno temu i brak daty ważności, ale wciąż pachnie na ciele, dla fanek dawnego Adidasa z seledynową nakrętką- 1/3 z 200ml) -Avon naturals balsam waniliowo-sojowy (ok 1/3 z 200ml) -termoaktywny żel wyszczuplająco-drenujący Bielenda (ok.1/3 z 175ml) -samoopalacz w piance Dax Cosmetics (ok.połowy z 150ml, bez zamknięcia) -Avon ujędrniający balsam do ciała (trudno powiedzieć bo opakowanie jest ciemne, ok.1/3 z 400ml) ZAPACHY -Perceive (połowa) -perfumik w kremie -dezodorant Concertino Summer (cały 75ml) PAZNOKCIE: -preparat przeciw obgryzaniu paznokci Avon (12ml prawie cały) -lakier Wibo czekoladowa perła (11ml prawie cały) interesuje mnie: - Yves Rocher, BioSpecific Regulation, delikatny peeling myjący do codziennego uzytku, zostalo troszke wiecej niz pol opakowania; dorzuce do niego koncowke Yves Rocher GelNettoyant, zel do mycia twarzy - nawilzajace mleczko do ciala Yves Rocher, Comme une Evidence, raz uzyte - Olay, Complete Care, emulsja na dzień dla cery mieszanej i tlustej, raz uzyte - Yves Rocher, BioSpecific Regulation ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Sorki dziewczyny, ale jak na razie nie widze nic dla siebie.
Jesli ktos mialby kosmetyki apteczne jak Avene lub podklady np lancome to chetnie sie wymienie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
mala dokladka str1
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.