![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kosmetyki, Biżuteia, Drobiazgi U Izy
nieaktualne
Witam, stary wątek zamknełam, bo mało już tam zostało. dokładka 01.06. - lakier do paznokci Delia cosmetics - super trwały, akrylowy lakier do panokci z proteinami jedwabiu, kolor jak na zdjęciu, tylko raz umalowałm pazurki,dla mnie za jasny ![]() - puder w kremie przeciwzmarszczkowy firmy Rachell, butelka 30 ml z dozownikem, użyty dwa razy, okazał sie za ciemny, niby kolor naturalny, ale to jest bardzo ciemny naturalny. Puder kupiony w drogerii, kosztował 29zł Oto co posiadam na wymianke: -edt. life Circle blossom Oriflame 50ml nowy tylko raz psiknęłam, mam z wymianki ale komletnie mi nie pasuje,- nie ma Dlenka -Pur Blanca 50ml, butelka w kształcie kulki bez atomizera, ubytek minimalny(5-10%) zresztą widac na zdjęciu - mam do oddania nawilżający balsam do ciała UWAGA jego data produkcjii to 25.06.04 czyli ważny do 06.2007, praktycznie już po terminie, jest zamknięty, nie otwierany więc nie wiem jaki jest w środku.-nie ma - [COLOR="Silver"]nowy, kupiony tydzień temu puder prasowany golden rose, tylko wypróbowany, puszek ubrudzony w pudrze - nie ma - tusz czarny Eveline 3D Glam effect wydłuzający i podkręcający mam go z wymianki tylko wypróbowałam,-[COLOR="SandyBrown"]- nie ma - kredka zielona z brokatem, jakaś zwykła - eyeliner Avon Baby Doll Blue ( niebieski)- użyty 2 razy -kolczyki srebrne, jedne z jasnymi oczkami, chyba bursztyn, miałam je zaledwie 2 razy- nie ma - drugie kolczyki z ciemnymi brązowymi oczkami, z wymianki , nowe - jeszcze jedne kolczyki wkrętki, z dużą cyrkonia - korale, ubrane kilka razy - zegarek nowy z Avonu z serii Anew Alternative, jeszcze zapakowany- leci do magnum -AA Facce Oceaic - krem odżywczo-łgodzący do każdego rodzaju cery, zawiera olej avokado,który sprawia,że skóra staje się bardziej elastyczna, witaminy A i E, ORAZ Alantoinę która łagodzi podrażnienia, oraz eliminuje nieprzyjemne uczucie sciągania skóry - B]Tonik wyciszający bezalkoholowy MIRACULUM SENSITIVE SKIN ( CERA NACZYNKOWA , SKłONNA DO PODRAżNIEń)- 200ML , użyłam kilka razy, ubytek to chyba nawet nie 10%- nie ma [/B] - szczotka do modelowania włosów suszarką- nowa 29.05. dokładka ciuszków Edytowane przez iza2007 Czas edycji: 2007-06-11 o 22:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki, Biżuteia, Drobiazgi U Izy
zdjęcia dla Zielonej.
Znalazłam jeszcze takie kolczyki wkrętki, te małe prawie nie używane, lezały sobie, jeden nie posiada zatyczki, natomiast te geometryczne były noszone bardzo je lubiłam. Na zdjęciach są też bransoletki, jedna łańcuszkowa, druga ta grubsza to taka żmijkowa, miałam ze dwa razy.Posiadam jeszcze wisiorek z cyrkonią w środku, może być do kompletu tych kolczyków z cyrkonią. Edytowane przez iza2007 Czas edycji: 2007-06-03 o 16:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Podobaja mi sie te kolczyki na jasnym tle robione
moje kosmetyki moze os znajdziesz w zamian http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=187496 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
- zegarek nowy z Avonu z serii Anew Alternative, jeszcze zapakowany
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Odpisałam u Ciebie, niestety nic nie wypatrzyłam. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Które z nich są srebne,z próbą?Tylko te z bursztynem,czy te cyrkonie też?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
odpowiedziałam u Ciebie na kosmetycznym
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Co interesowałoby Cię za nie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
u Ciebie zainteresowała mnie:
Comme une Evidence,woda perfumowana Yves Rocher,bez kartonika,z poj.50ml została około połowa. -Nieduża kosmetyczka fioletowa (z wymiany)nie używana,z rączką. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Hm.Perfumy niestety wymienię tylko na inne,ktore znam,lub zostawię sobie.
Może coś innego jeszcze znalazłabyś? Albumy sporo mnie kosztowały ,więc wymienię tylko na perfumy(nie Avon i Ori) lub kremy apteczne do cery naczynkowej(najchętniej Avene). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Za samą kosmetyczkę byłabyś skłonna któreś oddać?Wklejam fotkę tej kosmetyczki.
Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2007-05-30 o 17:13 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Nic więcej nie mogę Ci zaproponować,może innym razem uda nam się wymienić.Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 47 pkt / 100% pozyt.
|
hej z kosmetykow podoba mi sie puder i tusz3D ale ja mam tylko ciuszkowy watek jesli by Cie interesowalo cos napisz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 100% pozyt.
|
hej
znajdziesz coś u mnie za kolczyki z ciemnymi oczkami i korale? mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=191093 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 100% pozyt.
|
och szkoda, bo ten komplet chcę wymienic na coś specjalnego bo trochę mnie kosztował.
no nic, moze innym razem ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
tylko pur blanca mi sie spodobala wiec to za duzo jak na tylko ten moj krem :P