![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Lotta Luv,GAL, J.Simpson,Sephora,Oriflam e,L'oreal i inne
NIEAKTUALNE
link do aktualnego wątku: Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2012-06-20 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lotta Luv,GAL, J.Simpson,Sephora,Oriflam e,L'oreal i inne
Zajrzyj do mnie,interesuja mnie balsamy Lotta Luv
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Aniu interesuje mnie odżywka latte oraz gal. Posiadam stara wersję Visions Spice mocha. Używany w 10%.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Palau- witam Doroto
![]() ![]() ![]() Paprak- witam ponownie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;4460343]Palau- witam Doroto
![]() ![]() ![]() Paprak- witam ponownie ![]() ![]() ![]() tak, oba lotta luv ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;4460343]Palau- witam Doroto
![]() ![]() ![]() [/quote] Poszukam i dam znac, przeszukam przy kosmetyki pod kątem twojej listy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
Paprak- a powiedz mi jeszcze, czy ten peeling na takie ostrzejsze drobinki, czy ledwo wyczuwalne? Zapomnialam zapytac, a przeciez nie o sam zapach chodzi
![]() Palau- ok, czekam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;4461947]Dokładka nr 2
![]() Zanurze dzis w nim lapke i sprawdze bo nie pamietam. tam sa chyba takie brazowe orzechowe drobinki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
moze cos z mojej listy?
![]() interesuja mnie smackersy i lotta luv |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;4465496]Ok,czekam
![]() hej, peeling ma generalnie dosyc gesta konsystencje. wyglada jak rozpuszczone maslo orzechowe. W srosku jest duzo malych bialych drobinek. to chyba cukier ale taki drobniutki i wieksze brazowe drobinki jakby z orzecha. ocenilabym go jako srednioostry. jest mocnieszy niz zele peelingujace ale nie jest tak ostry jak peelingi na bazie soli. pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
Drei- niestety ale nic nie znalazlam, pozdrawiam
![]() Paprak- ok, to 3 sztyfty Lotta Luv i próbka cienia za peeling? Z tym, że narazie nie moge wysyłać paczuch ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;4473935]Drei- niestety ale nic nie znalazlam, pozdrawiam
![]() Paprak- ok, to 3 sztyfty Lotta Luv i próbka cienia za peeling? Z tym, że narazie nie moge wysyłać paczuch ![]() ![]() ok. tylko czy bedziesz mogla je wyslac w przyszlym tygodniu? ja wyjezdzam za dwa tygodnie i zawieszam kramik az do polowy wrzesnia. pozdrowionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Hej! Może coś u mnie za:
30. BONNE BELL- smackers o zapachy wanilii, raz użyty, 4,0 g 31. BONNE BELL- smackers o zapachu ptysia (cream puff), raz użyty, 4,0g 20. ESSENCE- zmywacz do paznokci o zapachu kokosu, nowy. Pojemność 150 ml. Swoją butle mam już ok 3 miesiące i została jeszcze połowa, więc tej się pozbywam 27. BONNE BELL- smackers "snap" o zapachu truskawkowego kremu, użyty 2 razy. 2. SEPHORA- "piiink", błyszczyk do ust o zapachu kokosa, ciemniejszy róż z drobinkami, transparentny. Pojemnośc 9ml, zostało ok 6 ml (trzeba poczekać, aż błyszczyk "spłynie" z krawędzi- wtedy dokładnie widać ) 3. JESSICA SIMPSON- błyszczyk cynamonowy "Dessert treats", z aplikatorem, 5,9ml, 4-5 razy użyty. Kolor lekko beżowy (właściwie bezbarwny), z drobinkami ?
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
Paprak- jeśli wysłałabym tak w piątek za tydzień poleconym zwykłym, to byłoby ok?
Lea93- u Ciebie zainteresowało mnie to: `L'oreal Happyderm żel-krem ~ pozostała 1/3 z 50ml (jaka jest data ważności?) `Body Fantasies cotton candy mgiełka ~ nowa (Jaką ma pojemnośc?) `Gosh Maximum Volume czarny ~ użyty 2 razy I czy możesz mi pokazać ktory to ---> `Deni Carte błyszczyk vanilla ~ 3 razy użyty ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;4474451]Paprak- jeśli wysłałabym tak w piątek za tydzień poleconym zwykłym, to byłoby ok?
Lea93- u Ciebie zainteresowało mnie to: `L'oreal Happyderm żel-krem ~ pozostała 1/3 z 50ml (jaka jest data ważności?) `Body Fantasies cotton candy mgiełka ~ nowa (Jaką ma pojemnośc?) `Gosh Maximum Volume czarny ~ użyty 2 razy I czy możesz mi pokazać ktory to ---> `Deni Carte błyszczyk vanilla ~ 3 razy użyty ? [/QUOTE] tak, byloby ok tylko zeby byl priorytet ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;4474451]Lea93- u Ciebie zainteresowało mnie to:
`L'oreal Happyderm żel-krem ~ pozostała 1/3 z 50ml (jaka jest data ważności?) `Body Fantasies cotton candy mgiełka ~ nowa (Jaką ma pojemnośc?) `Gosh Maximum Volume czarny ~ użyty 2 razy I czy możesz mi pokazać ktory to ---> `Deni Carte błyszczyk vanilla ~ 3 razy użyty ? [/quote] mgiełka już właściwie nieaktualna, a błyszczyk Deni Carte http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...c4a28824e.html to ten obok czerwonego błyszczyka. Data ważności Happydermu to 14 lutego 2009.
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
Lea93- ok, więc jestem zainteresowana tylko tuszem i koncówką kremu. Do jakiej on jest cery? I napisz ktore rzeczy wybierasz jesli jestes nadal chętna, bo wszystkich ktore wymieniłas nie mogę
![]() Paprak- a masz jeszcze ten mus Aquoliny? Narazie jeszcze czekam na wiadomość od Palau, bo byla zainteresowana maską. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;4482766]Lea93- ok, więc jestem zainteresowana tylko tuszem i koncówką kremu. Do jakiej on jest cery? I napisz ktore rzeczy wybierasz jesli jestes nadal chętna, bo wszystkich ktore wymieniłas nie mogę
![]() Paprak- a masz jeszcze ten mus Aquoliny? Narazie jeszcze czekam na wiadomość od Palau, bo byla zainteresowana maską.[/QUOTE] mam ta pianke kokosowa. moge jesli sie zdecydujesz to daj znac na pw i zaznacz czy z odzywka czy bez ![]() tylko nie zwlekaj dlugo bo ja wkrotce wyjezdzam na wakacje i nie bede mogla nic wyslac. najlepiej byloby zamknac transakcje w przyszlym tygodniu. rowno za dwa tygodnie nie bedzie mnie juz. milej niedzieli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Konto usunięte
|
Paprak- musu było ponad połowę, tak? Już wysłałam wiadomość do Palau, poczekam do jutra na odpowiedz. Z tym, że paczkę będę musiała wysłać zwyklą, gdyż maska jest cięzka i za priorytet musiałabym zapłacić koło 10 zl... Z jakiego miasta jesteś? Mam nadzieję, ze nie Gdańsk
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:29.