|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Po raz pierwszy wystawiam kosmetyki na zamianę;)Dokładka 07.05
A więc zapraszam do mojego niewielkiego bazarku.Kosmetyki które są tu na wymianę są nowe bądź w niewielkim stopniu używane.Chętnie zamienię się za jakieś ciuszki bądź za cokolwiek co wpadnie mi w oko
![]() A więc tak: 1.Ujędrniający balsam do ciała firmy AVON 400ml z czego zużyłam może z 50ml, 2.Balsam opóźniający depilację również firmy AVON 250ml użyty tylko raz 3.Skin So Soft firmy AVON 250ml użyty raz 4.Złocisty balsam podkreślający opaleniznę firmy AVON 200ml nowy 5.Mask relaxing Vitamin firmy Oriflame 50ml zostało około 3/4 może więcej 6.Shimmer Puff firmy AVON 7g nowy są 2 opakowaniaZostało jedno 7.Podkład Color Trend firmy AVON 30ml jest użyty kilka razy 8.Fluid rozświetlający firmy Bielenda nr 5 opalony 30ml zostało około połowy] 9.Fluid Antybakteryjny Miss firmy Paloma 30ml kolor jasny beż została połowa 10.Korygujący krem pod oczy i okolice ust firmy Eveline 30ml nowy 11.Tuszdo rzęs Hypnotic Look 500% firmy Eveline użyty 2 razy 12.Błyszczyk do ust firmy Avon coś wpadający w brąz użyty kilka razy niestety niewiem jaki dokładnie bo napis się zmazał 13.Szminka Color trend firmy AVON kolor fiolet raz maźnięta na ręce by sprawdzić kolor 14.Szminka Bronze firmy AVON została 1/3 15.Szminka firmy Eveline kolor jakby pomarańcz nowa tylko na ręce kolor sprawdzany był 16.Szminka Eveline kolor ciemny bordo nowa 17.Błyszczyk do ust firmy Bell kolor brąz z drobinkami złota 18.Błyszczyk 2 in 1 firmy nieznam kolor bordo i pomarańcz z brokatem 19.4 Próbki fluidów, kolory beżowy, morelowy, brzoskwiniowy i opalony nowe 20. Farba do włosów firmy Marion kolor Ciemny brąz I to by było na tyle jak jeszcze coś znajdę to powrzucam jak ktoś chciałby fotki produktów to prosze pisać a zrobie i wyśle na maila ![]() Edytowane przez *Milunia* Czas edycji: 2007-05-11 o 23:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Po raz pierwszy wystawiam kosmetyki na zamianę;)
Może u mnie cos za Skin So Soft firmy AVON 250ml użyty raz, Złocisty balsam podkreślający opaleniznę firmy AVON 200ml nowy, Mask relaxing Vitamin firmy Oriflame 50ml zostało około 3/4 może więcej?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Kolejna część fotek kosmetyków
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
i to juz ostatnie
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Nowa porcja kosmetyków narazie tylko tyle ale będzie więcej pod koniec tygodnia
![]() 1.Dezodorant Ruby Rose zostało 50% 2.Dezodorant do ciała Koszyk borówek firmy AVON zużycie widoczne na zdjęciu 3.Szminka firmy Racine kolor czerwony raz mażnięta na ręce 4.Kosmetyczka czerwona duża nie używana
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
znajdziesz może coś u mnie za:
2.Balsam opóźniający depilację również firmy AVON 250ml użyty tylko raz 8.Fluid rozświetlający firmy Bielenda nr 5 opalony 30ml zostało około połowy] odpisz prosze w moim watku, pozdrawiam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:33.