![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyki za rzeczy dla przyszłej mamy:)
NIEAKTUALNE
Chętnie wymienię poniższe kosemtyki na rzeczy dla przyszłej mamy ![]() NIE POTRZEBUJĘ UBRANEK DLA MALUSZKA Pielęgnacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Makijaż: *AVON- miniaturka lśniącej szminki shine supreme (odcień glossy rose)NOWA *AVON- color trend szminka metalic vapour *CONSTANCE CARROLL- podkład wzbogacony jedwabiem, 3 soft beige, 6g- zostało ok. 80% *YVES ROCHER- couleurs nature- sypki cień- ciemne winogrono NOWY *BOURJOIS- sypki cień Suviez mon regard kolor 07 NOWY *LANCASTER- brązowy cień do powiek 3g NOWY *LOREAL -Glam Shine Holographic- 720 Sizzle NOWY Włosy: ![]() Zapachy: *YVES ROCHER pur desir de rose -zużyte ok. 1/4 z 60 ml *YVES ROCHER neblina perfumy w kremie- raz maźnięte *YVES ROCHER- Neonatura 50 ml edp NOWE *CHOPARD- Madness- edp miniaturka NOWA 5 ml Ciało: ![]() Inne: *o.b.- 2 tampony normal, 4 tampony light flow WYMIENIONE: LANCOME- Magie Noire- edt 30 ml NOWE- lalicja Nieaktualne: AVON- planet spa serum do twarzy na noc z białą herbatą, 50 ml NOWE- postanowiłam je zostawić jednak sobie AVON- pur blanca- NOWA gwiazdka 30 ml- dla Róża30 Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2007-11-07 o 07:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki za rzeczy dla przyszłej mamy:)
Zgodnie z zyczeniem, zglaszam sie w nowym watku
![]() - YVES ROCHER- Neonatura 50 ml edp NOWE - LANCOME- Magie Noire- edt 30 ml NOWE - CHOPARD- Madness- edp miniaturka NOWA 5 ml do wymiany mam: - Bvlgari - Rose Essentielle 22 / 25 ml - Calvin Klein Eternity Purple Orchid 13/15 ml - Calvin Klein Eternity Rose Bush 10 /15 ml - Anais Aanias 28/30 ml - mleczko brazujace Nivea ubytek ok. 30 % |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Nadia_12 - to moje pierwsze dziecko, więc pewnie jeszcze nie o wszystkim wiem, co mi może być potrzebne. Ale np. może komuś coś zostało z wyprawki do szpitala (podkłady, majteczki jednorazowe, wkładki laktacyjne itp.), albo te małe pampersy dla dzieci. Jakieś kosmetyki dla bobaska. Coś właśnie w tym stylu. Czy może coś z kosmetyków Musteli.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
CONTAX- dzięki, ale te zapachy raczej nie w moim stylu. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
AVON naturals- sztyft przeciw wypryskom z olejkiem z drzewa herbacianego NOWY 7 ml
AVON- planet spa serum do twarzy na noc z białą herbatą, 50 ml NOWE poza wątkiem posiadam m.in. eveline spa! serum wyszczuplające antycellulitowe (użyte 2-3razy) perłowa tuba oraz niemiecki balsam ujędrniający Garnier Body Tonic, 400ml, nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie wypatrzyłam. Dziekuję za ofertę i pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nie wiem i na razie nie mogę sprawdzić, bo serum mam pod innym adresem mając nadzieję, że go tam będę stosować, ale jednak mam za dużo balsamów... Ale skoro nie wiemy czy przyszłe mamusie mogą stosować czy nie, to lepiej nie ryzykować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=200548 zapraszam
![]()
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
BOURJOIS- sypki cień Suviez mon regard kolor 07 NOWY
LA ROCHE POSAY- Anthelios XL creme- miniaturka 5 ml NOWA LA ROCHE POSAY- Anthelios dermo pediatrics- miniaturka 5 ml NOWA- 3 sztuki poza moim watkiem mam jeszcze duzo probek kosmetykow aptecznych jak np. kremy ,szampony,emulsje do ciala,firmy EMOLIUM, emulsje PHISIOGEL, i z tej firmy jeszcze oliwke do kapieli OLIATUM, moga byc kapane w niej niemowleta.Kometyki z firmy EMOLIUM takze nadaja sie dla dzieci powyzej pierwszego miesiaca zycia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hipoalergiczny zel PHISIOGEL Emulsja do kapieli (olejek) OLIATUM Emulsja do ciala EMOLIUM Szampon nawilzajacy EMOLIUM Emulsja do cialka API PANTEN Krem do twarzy EMOLIUM niestety sa to saszetki...moja tesciowa jest farmaceutka i czesto przynosi tego rodzaju kosmetyki(probki) ale tylko saszetki,ja zreszta tych kosmetykow nie widzialam w formie mini w innych opakowaniach niz saszetki. ![]() Ja np. PHISIOGEL przelewam sobie z saszetek do wiekszego opakowania,bo akurat jego konsystencja jest wodnista i czesto wylewa sie z saszetki, reszta kosmetykow ma dosyc tresciwe konsystencje i raczej sie nie wylewaja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Interesują mnie któreś z tych perfum.Oprócz tego co w wątku mam jeszcze chyba jakąś płytę z muzyką relaksacyjną-sprawdzę jak byłabyś chętna.
YVES ROCHER- Neonatura 50 ml edp NOWE *LANCOME- Magie Noire- edt 30 ml NOWE *CHOPARD- Madness- edp miniaturka NOWA 5 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
dubel
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Mam laktator formy canpol taki jak na aukcji, tylko cez łyzeczek http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=239159896- uwierz mi ze jest to rzecz niezbędna dla każdej młodej mamy, mnie nie raz ratował
![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
anastasja...przepraszam, ale narazie się wycofam z moją ofertą.Inna wizażanka jest zainteresowana wymianą i oczekuje szybkiej decyzji. Jeśli jakoś nie wyjdzie tamta wymiana, pozwolisz, że wrócę do Twojego wątku. Przy okazji gratuluję!
![]()
...Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było... Edytowane przez ennkaa Czas edycji: 2007-08-31 o 15:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
AVON- planet spa serum do twarzy na noc z białą herbatą, 50 ml NOWE AVON naturals- sztyft przeciw wypryskom z olejkiem z drzewa herbacianego NOWY 7 ml Ewentualnie: AVON- color trend szminka metalic vapour ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Anastazjo ponawiam swoje wczorajsze pytanie, interesują mnie te rzeczy, może znajdziesz coś chociaż za niektóre z nich?
AVON- planet spa serum do twarzy na noc z białą herbatą, 50 ml NOWE YVES ROCHER- couleurs nature- sypki cień- ciemne winogrono NOWY LOREAL -Glam Shine Holographic- 720 Sizzle NOWY YVES ROCHER pur desir de rose -zużyte ok. 1/4 z 60 ml CHOPARD- Madness- edp miniaturka NOWA 5 ml YVES ROCHER- ming shu perfumowany żel do kąpieli 50 ml NOWY http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1188490956 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1188490666 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny teraz jestem poza domem i mam strasznie zły dostęp do internetu. Dziekuję wszystkim za propozycje. Odpiszę Wam zaraz po powrocie w poniedziałek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
BOURJOIS- sypki cień Suviez mon regard kolor 07 NOWY
czy szukasz ciuszków ciążowych czy masz coś innego na myśli? daj znać to poszperam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie wypatrzyłam. Dziekuję za propozycję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.