![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kilka perełek do wymiany
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Witaj jestem zainteresowana pudrem Guerlain- mam na wymiane sporo kosmetyków do włosow - kilka jest w wątku a poza nim moge oddac :
- serum nablyszczające Kadusa okolo 45%pozostało - serum Zerro Frizz mniejsze 3/4 zostało - serum Fekkai z serii Technican Color Care-z serii do koloryzowanych ale ja nie farbuje i rowniez swietnie sie nadaje poniewaz zamyka łuske wlosa- wygładza i bosko nablyszcza a przy tym ma naprawde niesamowity sliczny zapach ![]() ![]() - mam takze odzywke Rene Furtherer z serii Cartheme - jest to odzywka bez spłukiwania do suchcych wlosow- nadaje sie rowniez jako ochraniacz przed rozdwojonymi koncówkami, nie obciaza wlosow a naprawde fajnie nawilza i nablyszcza - pozostało 3/4 - Mam takze balsam i maseczke Carites Home Institut - Rekonstruktor Tigi Dumb Blond -mam w zastępczym opakowaniu 250 ml,normalna pojemnosc to 150ml ![]() - Odżywka w sprayu do włosow delikatnch i cienkich Jaga & Wiktor Wolff - pozostąło okolo 3/4 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
za: podwojny brązujący puder burzujka praiwe nowy
mogę zaproponować odżywkę profesjonalną do włosów FAROUK Biosilk Recovery Treatment Intensywny rekonstruktor do włosów zniszczonych150 ml - 2 razy użyty.
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
interesuje mnie puder Bourjois , mam Hydraphase XL LRP oraz nowe miniaturki ( tubki ) Active C
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
to pytanie do mnie ?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
mam Active c do suchej cery
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Interesuje mnie ten puder:
isadora ten duzy puder brązujący tylko wyprobowany Jaki on ma kolor? Nadaje się do jasnej karnacji czy raczej do ciemnej? a oto mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=188250 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Napisane przez abar18
fajna ta odzywka a jak myslisz ile tego pozostało) to pytanie do mnie ? bardzo cie prosze o odp bo jestem zainteresowana ta odzywka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
staje w kolejce, dzisiaj potestuję IsaDorę i dam znać po 16 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Mam jeszcze Alfaparf - odżywka nawilżająca blokada koloru z kwiatem lnu i ekstraktem z bławatka (z 250 ml zostało 1/3), żel Dermena (nowy) [z tym, że nie wiem, czy nie będzie nim zainteresowana inna Wizażanka, czekam na odpowiedź], odżywka Fat Hair firma FX (instant thickening&strengthening serum, up to 65% thicker/stronger hair) - mam z wymiany, z tego co mówiła poprzednia właścicielka jest to firma amerykańska, u nas niedostępna; objętość 177 ml, ubytek niewielki, jakieś 10%, szampon Anaphase Ducray (zostało ok. 1/3), i 15 ml (w tubce) szaponu R. Furterer Tonucia, tonizujący, to chyba wszystko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.