![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() Dokładka !!! Sporo nowosci !!! Zapraszam chętnie się powymieniam !!!!
Wątek unieważniony. Nowy - link w moim podpisie.
Edytowane przez Idiaminka Czas edycji: 2007-09-10 o 19:02 Powód: unieważnienie watku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: zamienię na coś fajnego - proszę sobie wybrać
Chętnie popatrzę , ale nie wiem gdzie Cię szukać. Naprawdę dopiero się uczę poruszania na tym forum. Może podaj link . Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() 2. Calvin Klein Eternity Purple Orchid 15 ml - woda perfumowana . Pełna nie używana 5. Salvador Dali Laguna edt - perfumetka pen z 8 ml zostało około 5 ml / perfumetka pochodzi z zestawu , proszę sprawdzić na stronie S. Dali / 2. Lancome Juicy Tubes Mood 15 ml- błyszczyk w formie żelu w kolorze opalizującego leciutkiego beżu kolor 62 Tonic - pachnie pięknie słodkimi pomarańczami / u nas raczej trudno dostępny / Raz użyty , ubytek nie widoczny. 4. Pomadka do ust New Chic Pupa -38 rossetto / spokojny koral nabłyszczający/ Fajna z lustereczkiem. .Raz wypróbowana.Nie tester. Zajrzyj do mnie może znajdziesz coś, chocby za jeden z powyższych kosmetyków ![]()
![]() |
#6 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
u ciebie interesuje mnie Ck.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.
|
interesuje mnie woda Romance , co mogę Ci za nią zaproponowac
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bellisima,drobinek zdecydowanie wiecej,swietnie jako podkreslacz kosci policzkowyc,cien,na ramiona ,dekolt(swietny na sylwestra),kupiony rok temu na targach kosmetycznych,mazniety i schowany w ciemne,chlodne miesce,wiadomo pudry w kamieniu maja dluga data waznosci. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
1. Elizabeth Arden Splendor 30 ml - woda perfumowana - ubytek może 2 ml - dosłownie dwa psiki.
2. Calvin Klein Eternity Purple Orchid 15 ml - woda perfumowana . Pełna nie używana. znajdziesz cos? ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Za Ralpha i perfumetkę Dali?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=202304 ![]()
![]() |
#18 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
ale nie tylko z wątku, moze szukasz jakiegos zapachu, a ja akurat mam, i moze bym oddala
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
BAN stały
|
Cytat:
Zastanowiłam się i podziękuje pięknie bo jednak zdecydowanie wolę pudry brązujące sypkie. Pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
2. Lancome Juicy Tubes Mood 15 ml- błyszczyk w formie żelu w kolorze opalizującego leciutkiego beżu kolor 62 Tonic - pachnie pięknie słodkimi pomarańczami / u nas raczej trudno dostępny / Raz użyty , ubytek nie widoczny.
14. Lakier do paznokci Sally Hansen Diamond Strenght / z brylancikiem / 13 ml kolor nr 93 Always Ascher - ciemne bordo nie perlowy. Raz używany. 4. Pomadka do ust New Chic Pupa -38 rossetto / spokojny koral nabłyszczający/ Fajna z lustereczkiem. .Raz wypróbowana.Nie tester. pewnie u mnie nic nie znajdziesz ale sprobowac mozna:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
z listy pragnien mam olejek clarinsa, chyba gdzies ok.3/4 butelki w kartoniku
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
Interesuje mnie puder sypki chanel / cały jeśli można / tylko powiedz czy ma dużo rozświetlacza.
Dior poudre essentielle bronzante - czy ma drobinki i czy jest sypki ? Angel w solniczce - czy jest biały czy w innym odcieniu? No i oczywiście co byś sobie życzyła w zamian ? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dior jest prasowany, nie lubię sypkich bronzerów, drobinki ma delikatne Angel jest srebrzysto-błękitny ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Czy interesowałby Cię puder kompaktowy brazujący Collistar nr 2 (bahamas)? w zamian za któryś z błyszczyków?
2. Lancome Juicy Tubes Mood 15 ml- błyszczyk w formie żelu w kolorze opalizującego leciutkiego beżu kolor 62 Tonic albo 3. Świetny unikatowy błyszczyk Red Earth Hypnotic Pink kolor Disco Angel 7. Pomadka Clinique Rouge Couleur Intense nr 23 Orange Burst . Ze złotymi refleksami. Zostało 2 cm z 2,5 cm czyli z 4 gram jakieś 3,5 g. W metalowym srebrnym opakowaniu. Nie tester. albo 13. Orlane Brillant Lumiere błyszczyk do ust brylantowy polysk kolor 41 mocna fuksja łamana fioletem. Bez drobinek , mocno nabłyszczający transparentny kolor.Opakowanie z gąbeczkowym aplikatorem / jak Chanel / 5,5 ml. Użyty raz. Kompakt Collistara użyłam 2 razy jako testy - dla mnie nadaje się tylko jako brązer na poliki, a kupiłam go z myślą o nakładaniu na całą twarz. Mam oryginalne opakowanie. Jeśli byłabyś zainteresowana to oczywiście mogłabym zrobić zdjęcie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:58.