|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 84 pkt / 100% pozyt.
|
Szybka wymianka!!!Bluzka z bufkami M;zółta retro L/XL
Proponuje na wymianke dwie koszuleczki.
Lepsze fotki NewLook w wątku kosmetycznym Pierwsza f.NewLook nowa,lecz oderwałam odrazu metki a okazała sie za duża.Swietna,cieniutka modny fasonik-stójka,bufki.Kolor taki siwy,gołebi M-ka,lub kto woli r.10 Oddam za coś co naprawde wpadnie mi w oko,bo jest świetnaRetro koszulka z króciutkim rękawem,long-również swietnie wygląda z szerokim pasem.Kolor to śliczny bardzo żywy soczysty zółty,na foto nie złapało mi koloru:/ Rozmiarek L/XL.Cieniutka,świetna na terazniejsze upały. Nosze rozmiarek XS/S lub coś uniwersalnego Edytowane przez mimi44 Czas edycji: 2007-06-01 o 14:42 |
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szybka wymianka!!!Bluzka z bufkami M;zółta retro L/XL
Może coś u mnie znajdziesz za pierwszą bluzke?
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Długość: 66cm
szerokość pod pachami: 39cm metke odciełam bo była za długa, dlatego nie mam jak podać składu. Jeśli wymiary Ci pasują to podaj mi wymiary bluzki NewLook.
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za pierwsza?
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
longma 43 cm szerokosci ale nic za niego u Ciebie sobie nie wypatrzyłam.
Jedynie te dwa biustonosze na bluzkę białą która mi sie podoba (ta z tego wątku) ale nie wiem czy pasowałaby Ci taka wymiana.. |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:31.

M-ka,lub kto woli r.10
Oddam za coś co naprawde wpadnie mi w oko,bo jest świetna