![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
DIOR, GUERLAIN, LANCOME, LRP, KANEBO, CLINIQUE,masażerPHILIPSna cellulit (zdjęcia)
WĄTEK NIEAKTUALNY, PRZENIESIONY
] saszetka/Madlaine [/left] APTEKA ALCON, Tears Naturale ( sztuczne łzy) 15 ml ważn. 08/09, użyty 2 razy 1.FLOS LEK Żel arnikowy na sińce i stłuczenia 3. Posterisan H maść TOŁPA Venodrem żel na żylaki, ubytek ok.30% PHILIPS CELLESE HP 5215 aparat do masażu na zlikwidowanie cellulitu uzyty kilka razy (wyglada jak nowy, etui na aparat nie używane) pudełeczko orginalne,etui na aparat, instrukcja w formie książeczki http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=9248MINIATURKI 1.SHISEIDO BENEFIANCE REVTALIZING 4ml 3. CLARINS AGE- CONTROL Hand Lotion( krem do rąk) SPF 15 8ml tubka 4. E. LAUDER FUTURE PERFECT Anti- WrinklleRadiance Lotion SPF 15 1,5ml saszetka 5. SEPHORA PROFESSIONEL bazamatująca 2ml, saszetka 6. SISLEY combination/oil skin 7. SISLEY Eye and lip contur cream 1,5ml x 4szt http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=6136 8. CHANEL PRECISION HYDRAMAX+ krem mocno nawilżający 4ml X 2szt. Pudełeczko http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=7000 9. CHANEL AGE DELAY krem na dzień, noc, 4ml Pudełeczko 10. JACQUES ANDHREL day Moisturizingemulsion 5ml, tubka/Madlaine 11. KNERASE INTENSIVE Kinetin skin Creme 3g X2szt. 12. GUERLAIN SUPER AQUA DAY 3ml tubka x2szt./Madlaine 13. SoBlonde 4: dry, damaged DARK BLOND , szampon i odżywka 10ml X 2 (saszetka)/Madlaine 14. THALGO SCULPTS SOIN DU CORPS 5ml ,tubka 15. THALGO soft hydrating emulsion 5ml ,tubka/Madlaine 16. COLLISTAR INTENSIVE ANTI- STRECHMARKA Cream, kuracja przeciw roztępom 8ml, saszetka 17. COLLISTAR maska do włosównadająca objętość 10ml, saszetk /Madlaine 18. MATERN PROGRAM Body Milk ANTI- STRECHMARKAS mleczko do ciała, kuracja przeciw roztępom 8ml, saszetka 19. LIREAC maseczka nawilżaąca 5ml, tubka/Madlaine AKCESORIA Pędzelek od pudru CLINIQUE Blended Face nieużywany ZALOTKA DOUGLAS złota KILLYS pilnik drewniany 5szt PERFUMY CHANEL COCO MADAMOISELLE EDP ok.1/2 z 50ml 1. JEAN PATOU, JOY, miniaturka 2ml, atomizer, kartonik 2. HUGO BOSS WOMAN EDP. ( niebieski kartonik) końcówka , tak ok.4ml 3. ESCADA, SUNSET HEAT 2ml 4. KYLIE MINOGUE, Darling 2ml 5. LACOSTE Pour Femme 2ml atomizer, kartonik 3. FRAGONARD CARESSE 2ml REVE INDIEN 2ml Amarige Givenchy (klasyczne, czerwone) EDT 100ml - mogę zrobic odlewkę z 10ml Kosmetyki na które się chętnie wymienie http://www.wizaz.pl/forum/showthread...00#post4478300 Edytowane przez vilandra Czas edycji: 2007-06-23 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: DIOR, GUERLAIN, LANCOME, LRP, KANEBO, CLINIQUE,masażerPHILIPSna cellulit (zdjęc
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=190192 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: DIOR, GUERLAIN, LANCOME, LRP, KANEBO, CLINIQUE,masażerPHILIPSna cellulit (zdjęc
Cytat:
Wella SP ENDS EXPRESS profesjonalna kuracja rozdwajających sie końcówek - koncentrat zostało ok. 2/3 opakowania L'anza szampon regenerujący Protein Plus Shampoo , 300 ml, użyty kilka razy, szampon Kerastase Reflection Bain Mirror 2 - 250 ml w zastępczym opakowaniu podkład YSL Perfect Touch odcień nr 1 - |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
a co byś chciała za te konkretne rzeczy ?
6. WELLA SP nadający objetość włos w płynie, ubytek ok.40% z 150ml[ http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=3431 7. GOLDWELLL STRUCTURE REPAIR C2[/szampon do włosów suchych zniszczonych dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 50ml, ubytek ok.5 ml 1.LRP Rosaliac żel micelarny zostało 25-30% z 200ml do napisu fine and reactive skin 2.LRP Redermic cream p.zmarszczkowy pod oczy 5ml ( tubka zaplombowana, kartonik) 7. SISLEY Eye and lip contur cream 1,5ml x 4szt - chciałabym jedną sztukę na wypróbowanie, bo niestety nie mają nigdzie próbek, a pytałam już wielokrotnie 15. THALGO soft hydrating emulsion 5ml ,tubka 17. COLLISTAR maska do włosównadająca objętość 10ml, saszetka czy z Welli masz ten włos w piance, czy starą wersję w płynie ? bo tej w płynie to nie chcę, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
3. CLARINS VOLUME tusz do rzęs pogrubiający, czrny, ubytek ok 30% 5. H.RUBINSTEIN LASH QUEEN tusz, brąz, ubytek ok.50% 7.LANCOME JT CHERIE Le rose cherie nr.55, mocno błyszczący, transparentny, ubytek ok.1cm 8. ISADORA róż nr.08 Soft Coral matowy - ubytek ok.40% http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...&itemid =2410 9. MANHATTAN Róz w pudrze DUO nr.22 ROSEWOOD&ROSE (brąz)Dwa kolory miały 7,5g czyli tej jeden będzie ok.3,2 RENE FURTERER TONUCIA odżywka do włosów wzmacniająca, przywracająca gęstość włosom, w piance, użyta kilka razy, 150 Pędzelek od pudru CLINIQUE Blended Face nieużywany KYLIE MINOGUE, Darling 2mlMoże coś u mnie za ww.? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
9.PANTENE PRO-V odżywka bez spłukiwania,LEKKA FORMUŁA ,nadająca objętość ubytek ok 0,5cm 5. H.RUBINSTEIN LASH QUEEN tusz, brąz, ubytek ok.50% 7.LANCOME JT CHERIE Le rose cherie nr.55, mocno błyszczący, transparentny, ubytek ok.1cm 10.SMACERS waniliowy, użyty kilka razy, ubytku nie widać 12. The color institute professional series: błyszczyk kolor, czerwień 1.LRP Rosaliac żel micelarny zostało 25-30% z 200ml do napisu fine and reactive skin ZALOTKA DOUGLAS złota 3. ESCADA, SUNSET HEAT 2ml ?
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Vil, dzisiaj wieczorem Ci odpowiem, bo jestem poza domem i korzystam, z nieswojego kompa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Vil, to ja bym jeszcze, oprócz tego co wczesniej wymieniłam, reflektowała na FEKKAI , daj znać co byś za to chciała, jak rozumiem szampon kerastase nadal Cię interesuje ?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Mad podoba mi sie podkład YSL albo Shiseido. Tylko do niego musiałabys coś dobrac a nie wiem czy coś znjadziesz. W ostateczności to może za szampon Kerastase próbki+wella +micel LRP. Co Ty na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
micel mi juz niepotrzebny, dzisiaj kupiłam przy okazji zakupu leków, bo była promocja, więc się skusiłam, zobaczymy czy się spisze u mnie lepiej niż ukochane H2O
![]() najchętniej przygarnęłabym wszystko, czyli Wellę, Fekkai i próbki, o ile jakoś sie uda nam dogadać ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja bym chciała się dogadac. Jak pisałam najbardziej zależy ma na Karestase, z resztą czekam na propzycje |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.