![]() |
#1 |
S. Sssss. SSSSS.
|
![]() żel do ciała, tusze do rzes
1. zel opalizujący do ciała ode au reve YR, nowy, tubka 25ml
2. rodzielający tusz do rzęs luminelle YR, czarny, nowy-nieaktualne 3. wodoodporyn różowy tusz do rzes avon color trend, uzyty ze 3 razy 4. olejek do skórek rimmel, w takim opakwoaniu jak lakier, raz uzyty, ubytek prawie niewidoczny 5. pasta cukrowa do depilacji. uzyta raz, kupiona w superpharm, słoik 400g, sa paski bawełniane, szptaułka, instrukcja po polsku 6. Eveline, Pure Control, S.O.S, Specjalistyczny tonik głęboko oczyszczający, jakies 120-130 ml ze 150 ml 7. Biała kredka do paznokci Killy S, uzyta kilka razy, wystraczy z pewnością na bardzo długo ![]() 8. Dax Antytrądzikowy punktowy reduktor wyprysków, zostało ok. 12-13 z 15ml 9. Oriflame podwójna konturówka do ust, kolory jasny i ciemny róz, ciemnego zostało 2 razy wiecej niz jasnego, bo był prawie nieuzywany 10. Look bezowa konturówka do oczu, uzyta ze 3 razy 11. Clearasil, krem 3 dni, z 30 ml zostało duzo ponad 25ml 12. Fioletowy cien do powiek Avon Color Trend, jasny, ładny kolor-zainteresowanym wysle oczywiscie fotki. Uzyty kilka razy, ubytek bardzo niewielki 13. Róż do policzków privi, kolor brzoskwiniowy, moze ciepły brąz. oczywiscie moge wyslac fotke ![]() zamienie na probki perfum, balsamów aquoliny czy na cos innego co zaproponujecie ![]() dla zainteresowanych fotki na maila Edytowane przez Paulinka_S Czas edycji: 2007-07-19 o 10:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: żel do ciała, tusze do rzes
Coś u mnie za:
2. rodzielający tusz do rzęs luminelle YR, czarny, nowy? Czy to ten? http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10280 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za:
1. zel opalizujący do ciała ode au reve YR, nowy, tubka 25ml 2. rodzielający tusz do rzęs luminelle YR, czarny, nowy
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
S. Sssss. SSSSS.
|
Słoniku interesowalaby mnie u Ciebie tylko probka Flowerbombki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie coś za 1 i 2 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
S. Sssss. SSSSS.
|
perfumetke susnet bym bardzo chetnie przygarneła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Pasowałaby Ci taka wymianka: perfumetka bahia sunset (nie jest nowa, ale ubytek naprawdę niewielki, mogę zrobić fotkę) i próbka robiona flowerbomb za tusz? I czy to jest ten tusz: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10280 ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
S. Sssss. SSSSS.
|
dokładka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie za pastę cukrową?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
1. zel opalizujący do ciała ode au reve YR, nowy, tubka 25ml
3. wodoodporyn różowy tusz do rzes avon color trend, uzyty ze 3 razy 4. olejek do skórek rimmel, w takim opakwoaniu jak lakier, raz uzyty, ubytek prawie niewidoczny 5. pasta cukrowa do depilacji. uzyta raz, kupiona w superpharm, słoik 400g, sa paski bawełniane, szptaułka, instrukcja po polsku 6. Eveline, Pure Control, S.O.S, Specjalistyczny tonik głęboko oczyszczający, jakies 120-130 ml ze 150 ml 7. Biała kredka do paznokci Killy S, uzyta kilka razy, wystraczy z pewnością na bardzo długo ![]() 8. Dax Antytrądzikowy punktowy reduktor wyprysków, zostało ok. 12-13 z 15ml 11. Clearasil, krem 3 dni, z 30 ml zostało duzo ponad 25ml 13. Róż do policzków privi, kolor brzoskwiniowy, moze ciepły brąz. oczywiscie moge wyslac fotke ![]() oraz: 1. L. Legut-jak zdobyć męża czyli skok stulecia 4. Niespokojne godziny-Jurgielewiczowa, książka nowa 5. Jutro klasowka Niziurskiego 6. Con Amore Berwińskiej 7. Za minute pierwsza miłość Ożogowskiej 9. Janice Gentle i seks 10. Szpilewska-Nowe lepsze życie jestes z Warszawy? ![]() prosze odp u mnie ![]()
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
pasta cukrowa do depilacji. uzyta raz, kupiona w superpharm, słoik 400g, sa paski bawełniane, szptaułka, instrukcja po polsku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Paulinko, na białe kredki zawsze mam zapotrzebowanie, ale nie znalazłaś nic dla siebie w moim wątku, do tego wysyłka 1 kredki jest raczej mało ekonomiczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
cos za paste cukrowa?
jakie probki perfum bys za nia chciala ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:09.