|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dot.: Cień Helena Rubinstein oddam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
spin doctor
|
Niestety nie umiem wklejać tu zdjęć
![]() Jest to pojedynczy cień, znalazłam w necie tylko tę stronkę http://www.nokaut.pl/szukaj/oczy/helena-rubinstein.html jest to ten cień, ale nie ma na tej stronce odcienia który oferuję. Dla mnie jest to odcień taki tabaczkowy, "stare złoto" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
spin doctor
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
spin doctor
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
spin doctor
|
Madlaine, u Ciebie podobają mi się:
tusz do rzęs Estee Lauder Projectionist w odcieniu 01 Graphite ( Black ) kartonik, świeży, użyty w sumie 5 razy, ale mam za dużo otwartych tuszy na stanie i ten jako najświeższy idzie do odstrzału ![]() Hot Couture Givenchy EDT ok. 9 ml w zastępczym flakoniku - złota roletka z atomizerem błyszczyk Sephora w odcieniu 02 bezo-brąz, błyszczący użyty może 3-4 razy OKARA Rene Furterer Maska, pojemność 150 ml, tutaj więcej informacji: SCHWARZKOPF OSIS SPARKLER nabłyszczacz w sprayu, pojemność 250 ml, użyty kilka razy, ubytek niewielki maseczka nawilżająca na okolice oczu i ust marki Decleor - 30 ml, tester, nieużywany, ważny do końca 2008 r. może oddałabys coś z wymienionych za cień? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.