|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
..::..ESTEE LAUDER - paletka..::..
NIEAKTUALNE - ZAKłADAM NOWY WąTEK !!!!
Mam do wymiany załączoną paletkę Estee Lauder Ravishing Auburn. (Cena w sklepie to ok. 200 zł). Kupiona niedawno, mam jeszcze kartonik. Uzyta kilka razy - ale jednak nie moje kolory. Daje delikatny efekt na powiekach, aczkolwiek te ciemne kolorki są ciemne. Sliczne pudełeczko z lusterkiem. Nie szukam niczego konkretnego, ale chciałabym się wymienić na produkt z podobnej półki, w podobnej cenie (ewentualnie na dwa mniejsze, ale również z podobnej półki). NIe muszę jej wymieniać "na siłę", więc jak nic nie znajdę to trudno ![]() Edytowane przez Gothic_Daisy Czas edycji: 2007-07-02 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: ..::..ESTEE LAUDER - paletka..::..
Mam taką samą paletkę, w rzeczywistości wygląda o nieeeebo lepiej, na tej fotce jest jakaś smutna i przygaszona, szczególnie ładny jest ten burgund na samym dole
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
a szukasz czegoś konkretnego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
No niestety nie szukam czegoś konkretnego - po prostu, jak zobaczę coś co mi się spodoba, to mogę się wymienić
![]() Na pewno lubię jakieś limitowanki kolorówkowe, być może skusiłabym się na coś z pielęgnacji, ale sama nie wiem na co.... ![]() A masz coś poza wątkiem? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
mam peeling Jose Eisenberg do twarzy, raz użyty ( to firma do kupienia tylko w seforze
http://www.eisenberg.mc/navigation/c...nguage,en.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
a możesz mi podać dokładną nazwę tego peelingu? Bo link prowadzi tylko do głównej strony, a nie do konkretnego produktu.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
przepraszam za zwłokę, juz odpisuję:
dokładna nazwa to: Jose Eisenberg, Exfoliant Visage purifiant trio - moleculaire ? Trio - molecular purifying facial exfoliator |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Usiłowałam go znaleźć na necie, ale jest o nim mało.
Czy to ten, co tu na stronie: ? http://www.graftons.co.uk/jose_skincare.htm Czy masz może jego zdjęcie? Czy wiesz, ile on może kosztować? Mnie się nie spieszy z wymianą, nie chcę tej paletki wymieniać na siłę, dlatego najpierw muszę dokładnie poznać ten produkt, bo chciałabym się wymienić na coś, co będę stosować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
tak, to jest dokładnie ten produkt, z linka który podałaś pozwolę sobie wkleić opis mojego peelingu
José Eisenberg Purifying Facial Exfoliator Micronised particles of volcanic rock polish away impurities, stimulates for instantly brighter skin.Powerful moisturisers and vitamins. Skin is left soft, glowing and healthy. i dokładnie tak jak w linku wygląda moja tubka (to jest forma leżąca tubki, nie stoi na zakrętce bo ma finezyjny kształt) wg. irmowej strony eisenberga (bo u nich jest skleo on line) kosztuje 39 euro, nie pamiętam ile kosztuje w sephorze, ale na pewno ponad stówę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli ten peeling jest w Sephorze, to chętnie najpierw bym go zobaczyła.
Problem w tym, że rzadko bywam w okolicach Sephory, więc nie wiem, kiedy to nastąpi. Jeżeli ten produkt masz w swoim wątku i ktoś się na niego zdecyduje wcześniej niż ja - trudno ![]() Ale jeżeli Ci się nie spieszy, to mogłybyśmy poczekać, aż ja coś więcej doczytam i się dowiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:37.