![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Nowe kremy,żel Neonatura Souffle i inne..
Nieaktualne,
Wymienione: -Bioderma Sensibio DS-creme peaux associant irritations rougeurs et squames.Dwie tubki po 5ml,nowe. -Bioderma Sensibio AR-creme protection active anti-rouegeurs,nowa tubka 5ml,do cery naczynkowej; -Bioderma Photoderm MAX creme teintee tinted cream SPF 50+ultra protection(kolorowy,nie biały),nowa tubka 5ml; -Lancome Hydra Zen Neurocalm,Soothing Anti-stress Moisturing Cream-poj.5ml w tubce,raz minimalnie użyty. - JUVIT(witamina C) z pojemności 40 ml zużyte niecałe 1\3,sięga prawie do górnej granicy nalepki.Krople.Super zamiast kremu pod oczy. -Rękawica sizalowa do masażu,kąpieli,użyta dwa raz. -nowa bransoletka hand made(kupiona parę dni temu,ani raz nie założona), Woda toaletowa Ode..Yves Rocher-leci do Agniese79. Tesori d'oriente Mirra Mirh(Profumo aromatico perfume)-poj.100ml.Dostałam je,są podobno przywiezione z Włoch ,użyłam parę razy,opakowanie nieprzezroczyste,więc dokładnie nie widać ubytku,nie mają kartonika tylko jakieś cyferki na dole opakowania(widoczne na fotce),nie mam pojęcia co oznaczają i jaka jest ich data ważności. Tesori d'oriente Muschio Bianco White Musk-Profumo Aromatico Perfume-podobne zużycie i opis jak wyżej.nie ma nositol Vegetal-krem pod oczy z YVES ROCHERpojemność początkowa 15 ml,zużycie ciężko określić bo opakowanie prawie nie przezroczyste,zostało może 30 lub trochę więcej procent(w tych cienkich miejscach też jest jeszcze trochę kremu),jest bardzo wydajny,ma bdb opinie na KWC. Ode au lavie Yves rocher-edt,pojemności 30 ml zostało troche mniej jak poł flakonika(nie ma na zdjęciu,ale zainteresowanym zrobię),bez atomizerka.Śliczny,wycofa ny więc niedostępny już zapach. ]Pomyślę o oddaniu około30ml(ciutkę mniej jak połowa buteleczki) toniku Clinique 2Clinique liquid facial soap mild(z 30ml użyta maleńka kropla na próbę); Lierac Soin Eclat Express,Masque Velours hydratant reparateur.Dwie sztuki w tubkach po 5ml(jedna minimalnie wypróbowana); Clinique dramatically different Moisturizng lotion(DDML)-próbka 4ml,nie w saszetce tylko jakby miniaturowej buteleczce z plastiku. Dolce &Gabbana The One,z kartonikiem ale rozerwanym-3\4 fiolki z 2ml; Valentino V edp 3\4 fiolki 2ml Infiniment Chopard edp-z atomizerkiem,około pół centymetra większej fiolki. Tristano Onofri Totally You-męska Robione: -Violeta Penhaligon;s-około 1,5ml -Violetta di Parma-odrobinka(parę kropelek)na próbę Armanii Code-niecałe pół fiolki -Delices de Cartier-większe pół La perla blue(chyba ta bo mam niepodpisaną,a nie jestem pewna czy dobrze zapamiętałam,kolor niebieskawy,pół fiolki Antyczny Świat:31\25 cm,stron 219;oprawa twarda z obwolutą; -Księga Królów i książąt polskich:31\24cm,stron 207,ekskluzywna oprawa ze sztucznego chyba jedwabiu,złocenia; -Skarby Przyrody 30\24,stron 251,twarda z dodatkową okładką; Oksfordzki słownik biograficzny 23,5\15cm,stron 447,oprawa twarda; Vichy Thermal Fix 2-krem dogłebnie nawilżający,zawiera Filadyn,wodę termalną,hipoalergiczny,s aszetka 1,5ml; -Vichy Capital Soleil 50+,ultra wysoka ochrona bez środków zapachowych,saszetka 1,5ml. Clinique dramatically different Moisturizng lotion(DDML)-próbka 4ml,nie w saszetce tylko jakby miniaturowej buteleczce z plastiku. SVR 50 ecran teinte 100%mineralpojemność 5ml ale w saszetce; -Dermedic filtr fizyczny najnowszej generacji 60UVB\UVA do skóry wrażliwej,alergicznej i atopowej,dwie saszetki bez określonej pojemności; nowość Yves Rocher,krem poprawiający owal twarzy.Poj.1ml. -Pro-retinol 100% Vegetal+Enzymes de Jeunesse.Yves Rocher.Poj.1ml. LRP Posthelios balsam po opalaniubogaty w substancje o działaniu kojącym i natłuszczającym,poj.5ml z kartonikiem. Comme une Evidence,woda perfumowana Yves Rocher,bez kartonika,z poj.50ml została około połowa. Vichy Thermal Fix 2-krem dogłebnie nawilżający,zawiera Filadyn,wodę termalną,hipoalergiczny,s aszetka 1,5ml; Vichy Capital Soleil 50+,ultra wysoka ochrona bez środków zapachowych,saszetka 1,5ml. Clinique dramatically different Moisturizng lotion(DDML-próbka 4ml,nie w saszetce tylko jakby miniaturowej buteleczce z plastiku. SVR 50 ecran teinte 100%mineral-pojemność 5ml ale w saszetce; Dermedic filtr fizyczny najnowszej generacji 60UVB\UVA do skóry wrażliwej,alergicznej i atopowej,dwie saszetki bez określonej pojemności; Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2007-08-10 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowe kremy,żel Neonatura Souffle i inne..
Niestety,nic nie znalazłam.Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Interesuje mnie
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4187365 http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4187365 Looknij do mojego wątku. Mam jeszcze próbki /nowe/ Ob tampons Dwie perfumy francuzkich perfum L.Artisan Parfumenr każda po 1 ml próbki kremów/w saszetkach/ Garnier NutriDermist Krem nawilżający i regenerujący Skóra sucha i wrażliwa Nivea Visage Vital 3próbki krem na noc, na dzień i pod oczy Bielenda Kawior i Trufle +35 na noc i dtuga saszetka pod oczy i do twarzy Bielenda Time Control +45 krem na dzień i serum pod oczy
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
|
moze cos u mnie za nowy notes zamszopodobny z ołówkiem i lusterkiem z Yves Rocher ,jeszcze zapakowany w folię,zapinanie na przylepiec ozdobiony kwiatkiem.??
![]() Prosze odpisz na mojej stronce ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=183744# |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
-Inositol Vegetal przeciwzmarszczkowy krem pod oczy wzbogacony o inozytol roślinny,który wspomaga oddychanie komórkowe zapobiegając starzeniu się skóry.Krem zawiera również wyciąg z Ginko Biloba wspomagający krążenie,krzem o właściwościach drenujących i pigmenty rozświetlające.Rezultaty kremu są widoczne już po pierwszym dniu użycia,skóra staje się wypoczęta,po tygodniu kontur oka jest wyrażnie rozświetlony,a po 15 dniach skóra wokół oka jest wygładzona ,znikają cienie i opuchlizna. Pojemnośc 15 ml,firma Yves rocher.Nowy w kartoniku i zafoliowany. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=15597 -Olay total effects 7X odmładzające serum,poj.3ml. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
|
Jest to balsam do ciala z maslem mango i ekstraktem z papai. Do skóry wrazliwej i sklonnej do algerii. Nawilza, regeneruje. 300 ml. Moge Ci foto wyslac na maila.
odpisz u mnie ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=183744# |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pozdrawiam.
![]() |
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Nikt nie chce nowych kremów?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Dokładka perfum i próbek min filtrów.Zapraszam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
zajrzyj do mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Interesowałby mnie tylko Mildness ale jego cena jest niewiele większa jak koszt wysyłki,więc niestety dziękuję.Chyba,że masz coś poza wątkiem z mojej listy poszukiwanych ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
witaj podoba mi sie u ciebie la rocher posay i ewentualnie avente
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4187365 Interesuje mnie jeszcze cos z vishy. zaproponowac ci moge po za watkiem pare rzeczy ale wiecej info na PW. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego zdjęcia które wkleiłaś nie mam już Avene bo sama go używam. Napisz mi dokładniej co cię interesuje i co możesz w zamian oddać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
była dokładka,zajrzyj
![]() Odżywka do włosów WAX biało-zielona z henną,ubytek 15-20%z 240g |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Olka a co Cię u mnie interesuje,bo nie napisałaś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Dot.: TRESELLE i inne Avon i Oriflame Cytat:
Napisane przez Zielona30 ![]() Czego szukasz za kolczyki i kurację do rąk?Znajdziesz coś u mnie? Witaj, u Ciebie znalazłam kilka kosmetyków które by mi się przydały, ja wymienię co a Ty powiesz jak to wygląda cenowo i może coś jeszcze dobierzesz ![]() -Iceberg Twice edt(około 1\4 fioleczki) --Inositol Vegetal przeciwzmarszczkowy krem pod oczy -Maseczka żelowa intensywnie nawilżająca Kolastyna do cery delikatnej,wrażliwej i suchej --Comme une Evidence,woda perfumowana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Z tych kosmetyków ,które wybrałaś mogę oddać tylko odlewkę Iceberg i maseczkę Kolastyny.Właściwie to interesowałyby mnie już tylko kolczyki,bo krem do rąk dostanę.
Perfumy i nowe kremy wymienię tylko na inne perfumy(nie avon i Ori)lub najchętniej kremy apteczne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.