![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() czekolada czy może blond? prozę o radę
pytanie jak w tytule, przede mną nowy etap w życiu: wybieram się na studia i chciałabym coś zmienić w swoim wygladzie, więc padło na włosy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: czekolada czy może blond? prozę o radę
Blond zdecydowanie odradzam. Obecny kolor pasuje do Ciebie i raczej bym go nie zmieniała. Zastanowiłabym się raczej nad zmiana fryzury.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeśli bardzo chcesz zmienić kolor włosów to myśle że w ciemniejszym kolorze bedziesz wyglądała ładnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
A ja uważam, że byłoby Ci dobrze w blondzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
a moim zdaniem byłoby Ci bardzo ładnie w blondzie i grzywce na bok,masz śliczną buzię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
tak tak wiem że fryzurkę trzeba zmienić, a właściwie już jest zmieniona (to zdjęcie sprzed pół roku
![]() a w kwestii koloru to widze że zdania są podzielone ![]() czekam na dalsze opinie ![]() intrygujący jest ten włosów kolor Magdy M. ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2007-06-25 o 09:20 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
jak dla mnie to czekolada...
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
zdecydowanie czekoladka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
jeżeli chodzi o grzywke to myslałam o czyms takim, tylko jakiego ciecia ona wymaga? na prosto a potem zaczesywać na bok? teraz troche ją podchoduję to więcej możliwości będzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
a ja bym Cie widziała w blondzie... bo masz taką delikatną urodę - naprawdę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
![]()
Ładną masz buzię.
Uważam. że w blondzie będzie Ci ładnie (raczej chyba w zimniejszym odcieniu). Załączam fotki. Nie zmieniałam kolorystyki twarzy abyś zobaczyła czy kolor Ci pasuje. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Bea2 -> podobają mi się grzywki w fryzurkach, króre mi wybrałaś
![]() ![]() ![]() jezeli już to ten ierwszy kolor chyba najlepszy ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2007-06-25 o 16:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
|
a mi sie wydaje ,ze własnie w ciemnym zimnym blondzie bedize ci bardzo dobrze
![]() Cytat:
![]()
http://fotoforum.gazeta.pl/5,2,ila_4.html Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2007-06-25 o 16:28 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
|
Rowniez mysle ze w blondzie bedzie Tobie do twarzy,troche rozjasni Twoja twarz.Moze zdecyduj sie na Kilka cieniutkich pasemek,zamiast calosc farbowac.
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Nie znam się za bardzo na tego typu rzeczach, ale jak bym miała ci doradzić,to
pierwszy kolor włosów z postu 12 moim zdaniem bardzo do ciebie pasuje ![]() A jak nie, to na czekolade( żeby mięc ciemniejszy kolor od tego, co masz obecnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Masz urodę szatynki. Jestem gotowa założyć się o całą swoją kasę, że nie będzie Ci twarzowo w blondzie!
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
jezeli chodzio to zdjęcie co zamieściłam to mysałam że to szatyn (jak to się odmienia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
pierwszy kolor,taki chłodny blond bardzo by Ci pasował,tylko proszę jak się na niego zdecydujesz to nie przesadzaj z solarką by nie odejmowac sobie klasy i ładnego wyglądu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
z solarium zrezygnowałam rok temy, gdy się zorientowałam jekiego spostoszenia na mojej skórze dokonała
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Jesteś bardzo piękną dziewczyną o delikatnej, słowiańskiej urodzie. Radziłabym Ci zapuścić włoski, lecz je wycieniować, i układać w romantyczne, "niestaranne" loczki, skręty, fale itp. Grzywkę długą, nieznacznie na bok i luźno podpiętą przy skroni. Wyglądałabyś olśniewająco!
Obecny kolorek bardzo pasuje do Twojej porcelanowej karnacji i myslę, że wcale nie ma potrzeby zmieniania go. A już na pewno zrezygnuj z solarium. Po co Ci opalenizna? Żeby wyglądać tandetnie i kiczowato? Jesteś przepiękna, bladziutka i... z klasą. Tak. W kolorze cery nic nie zmianiaj. Rozumiem, że taka jest trudna do utrzymania, bo widac wszystko - wypryski, pękajace naczynka - ale odpowiedni podkład potrafi zdziałać cuda. A widze, że Twojej cerze nie mogę mieć nic do zarzucenia - bo wygląda jak oryginalna poercelana ![]() Tak wiec myslę, że kolor włosów powinnaś zostawić. Jeśli już chcesz jakiś z jasnych odcieni, wybierz delikatny blond w średniej tonacji, raczej chłodny lub przeciwnie - lekko rudawy, karmelkowy blond - oba świetnie by podkreśliły tak śliczną cerę. Nie wiem, jakbys wyglądała w rudym (ale takim naturalnym, nie czerwonym), ale zdaje mi się, że każda osoba o bladziutkiej cerze wygląda w nim fantastycznie! Do makijażu chyba raczej używaj jasnych, pastelowych kolorów, ale o makijaż chyba nie pytałaś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
w `zimnym' blondzie będzie ci ładnie, masz jasną karnacje wiec prz ciemnych włosach mogłby być za duży kontrast...
bardzo mi się podobasz we fryzurze i kolorze który jest na pierwszym zdjeciu zamieszczonym przez Bea2. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Na pewno nie blond
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Według mnie czekoladowy odcień brązu i cięcie takie jakie zaproponowała Ci Bea2, zdecydowanie ..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
![]()
Zrobiłam jeszcze trzy fryzurki typu bob.
Myślę jednak, że najlepiej wyglądasz z taką płynną grzywką na bok. Tak jak na poprzednim zdjęciu ode mnie nr 1. Do tego zimny blond (nie musi być nawet bardzo jasny). Fajnie też by wyglądały włoski gdybyś zostawiła brązowe pasemka. Na żadnym ze zdjęć nie zmieniałam ani trochę Twojej karnacji. W każdym razie mnie się podoba. Taka transformacja z dziewczynki w kobietę z klasą i seksapilem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
ja również jestem za czekoladką.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
uważam, że obrze byloby Ci w obu kolorach. 'le radziłabym Ci zrobić sobie blond. kiedys, jak Ci sie znudzi, to zawsze mozesz sobie ten blond przefarbowac na czekoladowy. wtedy nie bedzie problemu. a z czekoladowego na blond bedzie juz troche gorzej.
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
ja też uwazam ze blond odpada na 100%, rowniez stawiam na czekoladę i może bordo ? ale tu nie jestem pewna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
hey
![]() mysle ze zdecydowanie blond ![]() kiedys mialam taki sam problem jak ty i postawilam na braz (czekoladke taka), pomimo ze mam bardzo jasna cera i...wyszlo fatalnie( wygladalam jakby fryzura byla od innego czlowieka i moja cera od innego...horror!!!!!) a poza tym jak zdecydujesz sie na blond i nie spodoba ci sie to spokojnie mozesz sobie pofarbowac na ta czekoladke ![]() pozdrawka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
![]()
Zgadzam się z Aska105!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:49.