|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Letnie porządki kosmetyczne mademoiselle j.
Witam wszystkie wizażanki bardzo serdecznie
![]() Podejmuję kolejną próbę zredukowania liczby całkowicie niepotrzebnych w mojej kosmetyczce produktów ![]() ![]() Kolorówka: * kólki brązujące do twarzy i ciała Avon (nowe!) * błyszczyk do ust z aplikatorem Avon - kolor fioletowy (nowy!) * cienie do powiek z aplikatorem Avon - kolor brązowy, miedziany i kości słoniowej (mało używane) * błyszczyk do ust w tubce Oriflame, ładny, słodki zapach - kolor bordowy (nowy!) * brzoskwiniowa baza rozświetlająca pod makijaż Oriflame (nowy!) * kremowy cień do powiek (rozświetlacz) w pędzelku z aplikatorem Dior - kolor srebrno-błękitny (z wymiany, mało używany) * lakier do poznakci Inglot kolor miedziany nr. 43 (raz używany) * szminka Maybelline Pink Shimmer (jasny pastelowy róż) (około 3/4) * błyszczyk do ust Sephora Girls brzoskwiniowy w kulce (używany kilka razy) * błyszczyk Avon Color Trend w kólce z brokatem (około 3/4 opakowania) * szminka Avon Color Trend z brokatem kolr Flash (około 3/4) * błyszczyki Avon Color Tend Pretty in Pink w pudełeczku (dwa kolory: jeden jasny brzoskwiniowy perłowy, drugi jasny róż) (prawie nowe) * błyszczyk Avon Color Trend w kulce o pięknym zapachu Cherry (3/4) Pielęgnacja: * żel do mycia ciała Sephora o zapachu waniliowym (prawie nowy) * masło do ciała Dax czekoladowe (użyte raz!) * pomadka ochronna do ust Neutrogena (używana raz) * pomadka ochronna do ust Nivea Sweet Melon (używa kilka razy) * balsam do ust Inglot kwadratowy Vanilla (używany raz) * śródziemnomorski krem do ciała oraz żel kąpielowy z oliwką Avon (około 1/2 opakowania) * mgiełka do ciała Avon wanilia i mleczko sojowe (nowa!) * migdałowy balsam do ciała Avon Naturals (2/3 buteleczki 250 ml) * dezodorant w sztyfcie Fa waniliowy (użyty raz) * chłodzący żel do nóg i stóp Oriflame (nowy!) * śmietankowa maseczka do rąk Bielendy Beauty Milky (nowa!) * ujędrnijący balsam do ciała Avon (użyty raz!) Włosy: * odżywka do włosów zniszczonych suszeniem i modelowaniem Sunsilk odbudowa i pielęgnacja (około 1/2 opakowania 200 ml) * odżywka rewitalizująca color care Dave do włosów rozjaśnianych (około 1/2 opakowania 200 ml) Inne: * zalotka (użyta raz) Czego szukam na wymianę? Na chwilę obecną w pierwszej kolejności: * podkład Bourjois 10 Hours Sleep Effect lub Fond de Teint Repulpant Boosting (jakiś jasny odcień) * czarna kredka do powiek (przynajmniej średniopółkowa) * mleczko do demakijażu
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Letnie porządki kosmetyczne mademoiselle j.
* żel do mycia ciała Sephora o zapachu waniliowym (prawie nowy)
* masło do ciała Dax czekoladowe (użyte raz!) * pomadka ochronna do ust Neutrogena (używana raz) * śródziemnomorski krem do ciała oraz żel kąpielowy z oliwką Avon (około 1/2 opakowania) znajdziesz cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Moze znajdziesz coś u mnie za:
* brzoskwiniowa baza rozświetlająca pod makijaż Oriflame (nowy!) * żel do mycia ciała Sephora o zapachu waniliowym (prawie nowy) mgiełka do ciała Avon wanilia i mleczko sojowe (nowa!) * dezodorant w sztyfcie Fa waniliowy (użyty raz) * migdałowy balsam do ciała Avon Naturals (2/3 buteleczki 250 ml) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Mnie by interesowały kuleczki avonu i balsam migdałowy
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
iza2007, Scarlet23 - również nic
![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
hehej, zajrzyj proszę do mnie, interesuje mnie Twoja pielęgnacja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic dla siebie nie znalazłam.
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za:
* żel do mycia ciała Sephora o zapachu waniliowym (prawie nowy) *zalotka ?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie coś za błyszczyk do ust Sephora Girls brzoskwiniowy w kulce (używany kilka razy), śmietankowa maseczka do rąk Bielendy Beauty Milky (nowa!)?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie:
* śródziemnomorski krem do ciała oraz żel kąpielowy z oliwką Avon (około 1/2 opakowania)
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
* śródziemnomorski krem do ciała oraz żel kąpielowy z oliwką Avon (około 1/2 opakowania)
* mgiełka do ciała Avon wanilia i mleczko sojowe (nowa!) * migdałowy balsam do ciała Avon Naturals (2/3 buteleczki 250 ml) śmietankowa maseczka do rąk Bielendy Beauty Milky (nowa!) znajdziesz cos za to ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Niestety również nic.
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś za kilka rzeczy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=184931
balsam do ust Inglot kwadratowy Vanilla dezodorant w sztyfcie Fa waniliowy (użyty raz) śmietankowa maseczka do rąk Bielendy Beauty Milky (nowa!) odżywka rewitalizująca color care Dave do włosów rozjaśnianych (około 1/2 opakowania 200 ml) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
gothika - niestety nic dla siebie u Ciebie nie wybrałam.
kafetka - u Ciebie wpadł mi w oczy tylko krem Garnier matujący.
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
* żel do mycia ciała Sephora o zapachu waniliowym (prawie nowy)
* masło do ciała Dax czekoladowe (użyte raz!) * migdałowy balsam do ciała Avon Naturals (2/3 buteleczki 250 ml) Coś za to u mnie w ciuszkach lub kosmetykach?
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
cos u mnie znajdziesz ?? mi się sporo u ciebie podoba
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic u Was nie znalazłam.
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za
* chłodzący żel do nóg i stóp Oriflame (nowy!) * żel do mycia ciała Sephora o zapachu waniliowym (prawie nowy) * śródziemnomorski krem do ciała oraz żel kąpielowy z oliwką Avon (około 1/2 opakowania) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
* jadalna pianka do ciała wanilia i karmel * błyszczyk arbuzowy * krem do ciała z masłem kakaowym * odżywka do paznokci
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
moze cos u mnei za :
śródziemnomorski krem do ciała oraz żel kąpielowy z oliwką Avon (około 1/2 opakowania) mgiełka do ciała Avon wanilia i mleczko sojowe (nowa!) * migdałowy balsam do ciała Avon Naturals (2/3 buteleczki 250 ml) * chłodzący żel do nóg i stóp Oriflame (nowy!) * ujędrnijący balsam do ciała Avon (użyty raz!) zapraszam do siebie do watku ciuszkowego ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
znajdziesz cos za zalotke i śródziemnomorski krem do ciała
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój błyszczyk arbuzowy i pianka wanilia i karmel za Twoj krem srodziemnomorski i waniliowy zel sephory? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
znajdziesz cos u mnie
![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Interesują mnie kólki brązujące do twarzy i ciała Avon (nowe!) napisz prosze jaki kolor tych kulek
lub żel do mycia ciała Sephora o zapachu waniliowym (prawie nowy) albo mgiełka do ciała Avon wanilia i mleczko sojowe (nowa!) http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=197230 czekam na odpowiedz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:15.