![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() NIEAKTUALNE!!!malo,ale jesli ktos ma ochote:)mania,aquolina,cl inique rozne takie:)
POOOSZLO WSZYSTKO
![]() Przepraszam,ze malutko,ale nie jestestem wielka fanka posiadania w domu drogerii,a moze komus sie przyda ![]() ![]() tak wiec oddam: 15 ml.mania armani,kupione w drogerii,jakos juz nie moge tego zapachu,plus ok.40 ml mleczka do ciala-leci do tomamy balsam do ciala yves rocher pur desir de fleur d'oranger 200 ml/zostalo ok 190... krem do rak i paznokci karites (homme institut),koncentrat ok.50 ml z 150 clinique dramatically different moisturizing lotion 15ml,nowa miniaturka gliss kur ekspresowa odzywka regeneracyjna plynny jedwab,ok 190 ml z 200-leci do krowki kosmetyczke z probkami nuxe- po 15 ml.kazdego-tonific exfoliation,tonific nutrition,tonific fermete-leca tamze vichy lipo-metric ok.20-30 ml.dwa,trzy dni solidnego samrowania ![]() aquolina plyn do kapieli czekoladowy, ok.300ml z 700-leca do krowki probki: vichy- kremy wszelakie-za duzo tego zeby dokladnie pisac,zel pod prysznic,kremy p-sloneczne ok.15 szt.wszystkiego tego mam... nuxe-kremy,maseczka,zel zluszczajacy do twarzy ok.10 szt.-leca do krowki cinique-mydlo do twarzy w plynie 3saszetki po 1.5ml wiecej na razie nie pamietam,ale moze cos wygrzebie... pierwszy raz cos tu wrzucam,wiec do konca nie wiem,co i jak ![]() ![]() Edytowane przez fiu-fiu Czas edycji: 2007-07-04 o 14:42 Powód: zamykam watek... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dot.: malo,ale jesli ktos ma ochote:)
do maggiie79
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
malpeczko...podoba mi sie tylko blyszczyk/szminka pupy w kostce,na zdjeciu na samej gorze w rogu,rozowa,ale tak samo chyba jak maggie..probki to malo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za gliss kur ekspresowa odzywka regeneracyjna plynny jedwab,ok 190 ml z 200, balsam do ciala yves rocher pur desir de fleur d'oranger 200 ml/zostalo ok 190...?
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
maggie-mam kosmetyczke-zestaw tonific(scrub,mleczko i krem),krem nirvanesque enrichie,emulsja aroma-vaillance(nawilzajacy i przeciwzmarszczkowy),reve de miel-zluszczajacy krem pod prysznic,exfoliant doux aromatique-lagodny peeling do twarzy,reve de miel-krem do rak i paznokci x2,masque frais hydratant,reve de miel-krem do twarzy,soleil prodigieux mleczko do ciala....
przepraszam za kolejnosc,ale tak mi podeszly po reke.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
hey
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za manię?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyjaciółka KWC
|
Może coś u mnie? Link do wątku w podpisie.
![]() |
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko pamiętaj, to błyszczyk, a nie szminka, jest transparentny, mokry, daje tylko wrzosowy błysk, nawet nie jest kryjący, poza tym ma rozświetlające drobinki poza tym możesz dobrać co chcesz z moich watków |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Może u mnie coś znajdziesz? U ciebie podoba mi się kilka rzeczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie Ci się spodoba?
clinique dramatically different moisturizing lotion 15ml,nowa miniaturka kosmetyczke z probkami nuxe- po 15 ml.kazdego-tonific exfoliation,tonific nutrition,tonific fermete nuxe-maseczka,zel zluszczajacy do twarzy ok.10 szt. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za aqualine?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:20.