![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Filtry (Vichy,Bioderma,Avene), Dior, Kanebo, YSL, Anna Sui, Max Factor, Inglot itd...
Nieaktualne
Edytowane przez olik04 Czas edycji: 2008-01-04 o 19:46 Powód: NIEAKTUALNE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Filtry (Vichy,Bioderma,Avene), Dior, Kanebo, YSL, Anna Sui, Max Factor, Inglot
fotki
Edytowane przez olik04 Czas edycji: 2008-01-04 o 19:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Filtry (Vichy,Bioderma,Avene), Dior, Kanebo, YSL, Anna Sui, Max Factor, Inglot
foty2
Edytowane przez olik04 Czas edycji: 2008-01-04 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Witaj !
Czy u mnie coś by Cię zainteresowało w zamian za: 1. Tusz Max Factor 2000 Calorie dramatic Look 2. Avene, Ultra High Protection Cream SPF 50+, Krem koloryzujący
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Witaj Oliku
![]() Tym razem podoba mi się u Ciebie baza YSL i tusz MF ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety nie znalazłam niczego czego bym aktualnie potrzebowała ![]() Cytat:
![]() ![]() Aha, dopisałam datę zakupu tuszu 18-05-2007
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Wiem, wiem, perfumy są super
![]() Spodobały Ci się Love Love de Toi Morgana? Te różowe z motylkiem i kryształkiem ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Poza Love Love mogę zaproponować:
- 20/50ml Arpege Lanvin, zapach kwiatowo-aldehydowy w stylu retro, na wieczór ![]() - oraz 9/10ml Plasiris de Figue Sephory, zapach słodki, waniliowo - figowy, otulający - Clinique, Moisture Surge Light (chyba nie ma go w KWC) nieco ponad połowa z 50ml opakowania z pompką, bardzo lekka emulsja o konsystencji żelowej intensywnie nawilżająca, jest kartonik - 3/4 dwufazowego samoopalacza do twarzy L'oreal Bronze Sublime. Po naciśnięciu pompki łączy się składnik samoopalający z kremem nawilżającym ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
witaj!
interesuje mnie: Dior Diorskin Sculpt SPF20 (KWC!!) oraz/lub podkład Nivea Stay Real odcien Beige . znajdziesz może coś w moim kramiku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=189366 pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
hej moze cos u mnie za Coty, AirSpun Face Loose Powder (Puder sypki)-
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=180836 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
- oraz 9/10ml Plasiris de Figue Sephory, zapach słodki, waniliowo - figowy, otulający - Clinique, Moisture Surge Light (chyba nie ma go w KWC) nieco ponad połowa z 50ml opakowania z pompką, bardzo lekka emulsja o konsystencji żelowej intensywnie nawilżająca, jest kartonik Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
jestem chętna
![]()
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
przyznam, że byłabym chętna na wymianę za Burberry London, lecz wtedy chciałabym jeszcze dołożyć do tego, co już wymieniłam trzeci kosmetyk, aby jednak wartości całości wymiany się pokrywały, ok? daj znać czy taka wymiana by Tobie pasowała i oczywiście sprawdź najpierw zapach
![]() ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Dior Diorskin Sculpt SPF20 (KWC!!) znalazłabys coś u mnie ?
nie znam odcienia, więc jesli cos CIę zainteresuje, to będę testować http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=184827 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie to:
BioDerma, Sebium, Creme matifiante teintee (Krem matująco-tonujący) Kanebo IB oil control pure and matte
MOJE KOSMETYKI + CIUCHY + KSIĄŻKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1264212 SZUKAM: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=103376 Edytowane przez jagabrz Czas edycji: 2007-05-21 o 10:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Oliku, a jaka jest pojemność tej bazy? Pełnowymiarowa ma 30ml a teraz widzę, że w opisie bazy zaznaczyłaś, że jest jej 75% z 5ml
![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
czesc
znajdziesz cos za kanebo Ib http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=188982 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję że wcześniej widziałaś tę 15tkę? ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Pierre Rene, Glimmering & Bronzing Loose Powder
To moja lista, jeśli nic nie znajdziesz to napisz czym Cię można skusić za ten puder ![]() Pielęgnacja: - ok.20 ml żel-kremu Avon Solutions do cery tłustej - BanDi seria “na 6” Krem matujący dla cery tłustej i trądzikowej, z 30 ml zostało 50%; ważny do 04.2008 - Oriflame Winter Solutions, odżywka do włosów bez spłukiwania, 50% (świetna, ale nie potrzebuję już takiego mocnego odzywienia ![]() - Nivea HairCare Styling minitubka żelu do włosów 30 ml, nieużywana Makijaż: - lakier do paznokci Oriflame z wiosennej kolekcji, Peach z 7 ml zostało ok. 6 - lakier do paznokci Wink Avonu (jasny róż odrobinę perłowy użyty 2-3 razy, świeży) - 2 lakiery do paznokci Manhattan 7ml, żużycie nie przekracza 15%; w kolorach róż opalizujący błękitem oraz wielokolorowy-tęczowy - 2/3 błyszczyku Manhattan CalypsoShine bezbarwnego z drobinkami (pachnie wazelinką) - ananasowy błyszczyk w kulce no name, użyty 2-3 razy - Revlon Super Lustrous Lipstick, Limited Edition Pink Star, raz sprawdzony kolor na ręce- róż (nie jasny) z wyraźnymi drobinkami - podwójny cień prasowany RubyRose nr 8 z lusterkiem, kolor morski perłowy (pastelowy i ciemny) zużycie powierzchowne - odsypka cienia APC 18 (srebrzysty niebieski ciemniejszy niż błękit); - połowa sypkiego cienia Vollare nr 22 (srebrzysty błękit/turkus) - pudry w kulkach: * Oriflame nabłyszczające: złote-2 szt, * Vollare: 3 średniego beżu, 1 jasnego brązu, 10 czekoladowych Próbki: - szminki Avon Ultra Moisture Rich- maźnięte po dwa razy w kolorach: Capuccino (3), PaleRose(8), BerryMauve(5), Rose(4) StrawberryDelish(6), KnockoutPink(7), PlumFrost(2), MeltedSun(1) - raz otwarta Oriflame Precious (1 ml) - zafoliowana Avon Love in Bloom TTA ![]()
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() prasowany puder brazujący Terracota GUERLAIN, odcień 02 - rezerwacja - czy nadal jest zarezerwowany? jakie jest zużycie? czy to jest ten puder? http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=2075 - róż i bronzer w kamieniu Blushing Natural CheekColor: 18 tawny desire, 06 rose desire ESTEE LAUDER, niewiele użyty mogłabys mi ocenić ich kolorki? może gdzieś w necie są kredka do oczu CHANEL, czarna, niewiele używana która to kredka? ![]()
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co by mnie interesowało: jakaś odżywka do paznokci, lub lakier- bezbarwne próbki zapachów (oprócz Avon) kredki do oczu kosmetyki Sephora, H&M, Inglot i inne mleczko do demakijazu (najlepiej Garnier)
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aha, zawsze możesz sobie coś jeszcze dobrac, jesli chcesz
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
prasowany puder brazujący Terracota GUERLAIN, odcień 02 - tak, to chyba ten sam puder, u mnie w wątku jest fotka.
- róż i bronzer w kamieniu Blushing Natural CheekColor: 18 tawny desire, 06 rose desire ESTEE LAUDER, niewiele użyty wkleję fotkę, żebyś widziała kolorki.
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.