|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Dior,Clinique,Loreal prof.- zapraszam!
Oto kilka kosmetyków które WCIĄŻ zalegają mi na toaletce bo z róznych wzgledów mi z nimi nie po drodze ,z chęcią wymienie na coś czego bede uzywała , poszukuje raczej pielegnacji aptecznej badz selektywnej , kosmetyków do pielegnacji i stylingu włosów ale tylko z profesjonalnych serii.
Każda ewentualną propozycje rozważe bo moze sie zdarzyc ze cos poprostu wpadnie mi w oko.Moje kosmetyki są zadbane , oryginalne i tego samego oczekuje od innych ![]() _L'OREAL PROFESSIONNEL LISS EXTREME SERUM WYGŁADZAJĄCE ubytek jakies 10 ml. _ Christian Dior - IOD Clear Aqua Lotion , rozświetlający tonik w sprayu użyty zaledwie kilka razy poj.150 ml _Clarifying Lotion 1 Clinique z 200 ml zostało 150 ml _żel do mycia twarzy z serii Skin Mood Eris zostało ok 150 ml z oryginalnej pojemnosci 200 ml _krem na noc biotherm line peel pozostało jakies 10 ml _korektor Dior Diorlift Odcień Honey Beige, nr 400, poj. 4 ml (4,4 g) jedynie kilkakrotnie uzyty ale jako ze leżakuje w kufrze z kolorówką opakowanie lekko starte. |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dior,Clinique,Loreal prof.- zapraszam!
czy cos za Christian Dior - IOD Clear Aqua Lotion?
mam jeszcze blyszczyki poza watkiem
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za Lotion Clinique?
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
co za _L'OREAL PROFESSIONNEL LISS EXTREME SERUM WYGŁADZAJĄCE ubytek jakies 10 ml.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...31#post4740331 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:39.