|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Kilka ciuchów z mojej szafy ;)WĄTEK TYMCZASOWO ZAWIESZONY.
*Zapraszam*Ciuszki i dodatki wymienię chętnie na: ~cienkie opaski ~grube paski do spodni ~różniaste kosmetyki xD ~korale, bransoletki, wisiory, ozdoby do włosów ( tylko nie gumki-ścięłam włosy xD) ~smackersy ~japońskie gadżety!!! ~patrolówki ~wszystko co mi wpadnie w oko ^^ Niekoniecznie markowe! Wymiary na życzenie ![]() Chętniej wymienię ciuchy na kosmetyki ![]() ~~ Zielona bluzka Na jedno ramię, rozmiar M, zielona z niebieskim napisem. Używana stan bdb Jeansowa kurteczka Śliczna, firmy DENIM, wg. metki rozmiar 40, wg mnie jakieś 38 ^^ Nie oddawałabym, ale za mała w biuście ![]() Pomarańczowy top Bezmetkowiec, ściągany sznureczkami z boków, rozmiar 38-42 (rozciąga się) Założona 2-3 razy, stan bdb. Bluzka ze smokiem Długi rękaw, świetny dekold! Bluzka ze smokiem, z tyłu świetne japońskie znaki, rozmiar S. Używana, stan bdb. Szara w paski Rozmiar z metki S/M. Raz założona. Stan idealny, wszyte złote nitki pomiędzy paski. Edytowane przez Ochiyo Czas edycji: 2008-03-24 o 23:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kilka ciuchów z mojej szafy ;)
Różowa bluzka
Z reportera, rozmiar S, raz założona, wieeeelki dekold ![]() Różowy pasek Różowy ze srebrnymi wstawkami, z dziurkami na zapięcie, niestety, nie ma tej końcówki od paska (widać na zdjęciu) Używany, stan db. Edytowane przez Ochiyo Czas edycji: 2008-03-06 o 14:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Edytowane przez Ochiyo Czas edycji: 2008-03-08 o 18:03 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6806673 cos u mnie za ta bluzeczke?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
![]() jakby Cie interesowalo to mam gdzies pare nr kawaii z początkow jego istnienia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
obecnie zostały mi numery:
5/97 3/97 7/98 8/98 4/99 bosh jakie to były piekne czasy , aż łza sie kręci w oku na wspomnienie. a teraz sie chce pozbyc bo nie mam gdzie ich trzymać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6806673 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
niestety nic..
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.