![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Chomik uwalnia męczące zapasy - DOKŁADKI
Nieaktualne
Zanim cokolwiek zaproponujecie bardzo proszę zajrzeć na obszerna listę w wątku POSZUKUJĘ (link w podpisie) - być może któraś z Was posiada poza wątkiem cokolwiek z tej listy i skora byłaby rozstać się z ową rzeczą na cześć wybranych ode mnie pozycji. Ponieważ nadmiaru kosmetyków mam dość - wymienię się jedynie za niezbędniki bądź ciekawostki. Tym samym moge troszkę marudać. Zużycia uzupełnię Twarz - pielęgnacja: Krem głęboko nawilżający Kinerase z Kinetyną dostępny w sieci Sephora - JEDYNIE ZA ZAPACH lub coś wyjątkowegoolejek Argane Galenic 3ml. Olejek Drzewo Herbaciane - Oriflame, ubytek niewielki Sztyft ochronny do ust z wyciągiem z Aloesu - Oriflame - NOWY Krem pichtowy - Profarma - pozostała połowa VICHY - NORMADERM 50 g, roztwór normalizujacy (wzmacnia skórę i jej naturalne mechanizmy obronne)- za coś z listy potrzeb- nieaktualne Yves Rocher - INOSTINOL Vegetal krem na dzień przeciwzmarszczkowy 30/40 ml - wymiana Ananasowy Krem dr. A.Scheller - wypróbowany Twarz - kolorówka: Revlon Skinlights Emuslja rozświetlająca 03 - Peach Light - ubytek niewielkiClinique pomadka w kolorze wodnego fioletu, przetestowana na dłoni Lancome - cień Focus - jasny fiolet Sally Hansen Airbrush na pyszczek- tylko wypróbowany NYC błyszczyk, jasny róż ,NOWY NYC błyszczyk bordo z kapką brązu, NOWY Błyszczyk z aplikatorem Lotta Luv Cynamonowy DMM Maybelline podkład Sand i Nude balsam do ust w słoiczku- krem truskawkowy,prosiaczek Disney Podkład Giordani Gold - Natural Rose ( ?) Nowy Nivea - lip care - sztyft perłowy- są 3 cm. Ścięta higienicznym skalpelem. Super pachnie landrynkami Kulki brązujące Oriflame - brak Ciało: Na próbe mogę odlać masecczkę witaminową i ogórkową Oriflame ( ale niekoniecznie, najchętniej za inną pozycję której poszukuję )Zaja Jogurtowa dieta skóry - balsam do ciała biomin skóra sucha spragniona - pozostało 30 % - oddam gratis do większej wymiany. Mleczko kokosowe Bielendy -zużycie 15% Balsam brązujący Barwa Słońca - Nowy Yves Rocher żel do ciała z hamamelisem -wypróbowany Fitomed - płyn do kąpieli z arniką, ubytek 20% Spray odświeżający do stóp Oriflame - użyty dwa razy ( słyszałam że z powodzeniem można używac go do obuwia. Zapach jak dla mnie zbyt miętowy. Lawendowy balsam z serii ułatwiającej zasypianie Avon - najpewniej po terminie, zapach nie zmienił sie - dla amatorów tej kompozycji zapachowej. Białe piżmo - żel do ciała z orientalnej serii tesori d'oriente - ok. 60% Krem do rąk i paznokci oriflame ( z zielonym ) - użyty 3 razy Włosy: Kerastase - kąpiel ,niebieska seria, pozostało 60% - jedynie za coś niezbędnegoRemix L'oreal - ubytek 5% Balsam z masłem shea - Home Institut Yves Rocher szampon do ciała z hamamelisem -wypróbowany L'oreal Tec Serum - ok. 50% Restyle Look Krem stylizujący do włosów - super mocny - TAFT - ubytek niewielki, brak daty wazności, jest tylko kod 0920X45918 , zakupiony dwa miesiące temu na All.. 9 kapsułek Capivit A+E Zapachy: JPG 2 - wyjściowo 40 ml, zużycie niewielkie ok10% - jest kartonikIntuition Estee Lauder - wyjściowo 30ml , zużycie niewielkie - brak karonika Frey Oriflame - NOWY - brak Woda FM - alternatywa zapachy Ralph RL- jest kartonik, tylko wypróbowana Eclipse Oriflame - NOWY Pur Blanca Avon - w flakonie w kształcie gwiazdki , tylko wypróbowany Azzaro Pure Cedrat 7,5 ml. - nieużywane - kartonik Azzaro Acteur 5 ml. - niueżywane - kartonik Mellow R.Verino - 30 ml. ubytek niewielki Podzielę się bo w życiu nie zużyję:
LRP Autohelios - samoopalacz Avene Diacneal ewentualnie jeśli nikt się nie znajdzie chętny na Kinerase całe moge rozważyć odlewkę oraz na próbę moge poodlewać filtry których używam , Antheliosa spf 40 z dzieciaczkiem . NATURALNIE W POWYŻSZEJ GRUPIE SĄ KOSMETYKI NA KTÓRE WYMIENIĘ SIĘ BEZ KRĘCENIA NOSEM I TAKIE KTÓRE MOGĘ JESZCZE UŻYĆ, TE OSTATNIE ODDAM JEDYNIE ZA NIEZBĘDNIK Edytowane przez palau Czas edycji: 2007-08-04 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chomik uwalnia męczące zapasy - DOKŁADKI
palau znajdziesz cos u mnie
za dmm nude i balsam do ust w słoiczkku krem truskawkoy-prosiaczek ![]() jakie jest zuzycie ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Witaj,
nie mam rzeczy które poszukujesz ale może znajdziesz coś umnie za JPG 2 - wyjściowo 40 ml, zużycie niewielkie ok10% - jest kartonik pozdarwiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Krem Kinerase jest pod oczy,jeśli tak to byłabym chętna?Oraz czy możesz wkleić link,która to kąpiel Kerastase? Perfumy JPG też oczywiście mnie interesują.
Mam wodę Bez YR z maleńkim ubytkiem,do tego mleczko i żel pod prysznic (ten nowy,a mleczko sprawdzę)perfumowane. Mam też szampon Semi di lino ale ten z serii Kryształków z lnem i czymś tam jeszcze(około 1\3 z 250ml). Serum termoochronne Pantene provi coś około 1\3 lub 1\4-daje się tylko kroplę bo jest bardzo wydajne. Jeśli byłabyś czymś zainteresowana to powiem dokładnie. Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2007-07-13 o 10:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
witaj palau
Przejrzałam twój watek poszukujący i tak, mogę zaoferować Ci: próbkę Dermablend Vichy,róż do policzków (mam inglota nr 97, czysty kolor różu), Hydrolaty (mam na stanie różany i rumiankowy, ilość do uzgodnienia),Hipp oliwka (mam prawie całe opakowanie, mogę je oddać lub się podzielić), widziałam że szukasz też półproduktów, mam ich trochę, wypisz czego potrzebujesz interesuje mnie jpg lub lauder oczywiście zapraszam też do swoich wątków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Pur Blanca Avon znajdizesz coś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz piękne buciki - jakie rozmiary? Masz jakies kosmetyki na wymianę? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Aniu , kosmetyków oriflame niemal na siłę chciałabym sie pozbyć, jednak nic nie znalazłam co mogłabym zużyć. Może masz coś poza wątkiem? Wpadła mi w oko bluzeczka Hannes S ale niestety nie mój kolor ( brzydko bym w nim wyglądała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kinerase jest do twarzy ( pod oczy ma drei w swoim wątku). Bez z YR posiadam, z Semi di lino odżywki mnie interesują. Natomiast byłabym zainteresowana mleczkiem bzowym YR jesli cos bys za nie widziala |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Mleczko ma ubytek około 1\4 z 200ml.Interesowałaby mnie tylko ta kąpiel kerastase ale to raczej mało.Może coś jeszcze dobrałabyś z wątku?
Link mleczka z kwc: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=3983 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Zielona to nie koniec wątku, będę dodawała jeszcze wiele rzeczy - zajrzyj może coś znajdziesz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Teraz spojrzałam jeszcze do szafki i mam jeszcze jedno zupełnie nowe,nie otwierane.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
palau butki mam w rozmiarach 37 , 38,39
![]() a kosmetyki mam. http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=195424 ![]()
![]() |
#21 |
BAN stały
|
moze cos u mnie za pur blance?? moja mama uwielbia ten zapacha a teraz nie mam dostepu do kkonsultantki
_________________ kamar http://www.wizaz.pl/forum/showthread...81#post4772381 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z kosmetyków podoba mi się balsam AA żórawiną i maliną, peeling L'oreala (jaki ubytek?) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
peelingu juz nie mam
![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
szkoda bo na nim mi najbardziej zalezalo, moze planujesz dokladke?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() interesuje mnie szampon Kerastase (zostało 60%) oto mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=197674 mam dodatkowo sporo próbek zapachów i pielęgnacyjnych, próbkę Dermablend Pozdrawiam
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
palau a co by Cię interesowało to poszukam
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zajrzyj do watku POSZUKUJE -link w podpisie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
moze cos u mnie???
mnie potrzbny podklad i roznego rodzaju kosmetyki do ust
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Byłabym zainteresowana:
-Olejek Drzewo Herbaciane -Krem pichtowy - Profarma -Pur Blanca
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.