![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy uporządkowany letni kramik, zapraszam
znajdziesz cos za:
. Tusz Artdeco Lash Designer Turquoise - podkreca, wydluza i zwieksza objetosc- kolor przesliczny turkus - ubytek okolo 20%, swiezy, mokry 2. Roz Dior So Cheek w kremie, kolor 558, tester, ale opakowanie niczym nie rozni sie od standardowego, ubytek 30% ,kolor pasuje zarowno do jasnej jak i ciemniejszej karnacji 2.Kadus prof nablyszczacz do włosow Slalom Reflect - nie zawiera alkoholu, z filtrem UV, nie obciaza i nie natłuszcza włosów,wlosy nie zlepiaja sie i pozostaja miekkie i elastyczne- ubytek to okolo 20% z 200ml 3.Serum na zniszczone koncówki Bonacure Repair Rescue - pozostało okolo 20-25% z 75ml Preparat w sprayu chroniacy wlosy przed suszarka lub prostownica-Henna Plus Dr Scheller Cosmetics- ze 150 ml pozostalo 1/3- dodam gratis 15. Alfaparf Nutri Seduction- Divine Cream- krem wygładzajacy i chroniacy wlosy przed wysoka temp, świetne opinie na KWC, ubytek 30% Z 150 g ?
![]() |
#6 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
coś u mnie za kredkę Chanel i tusz ArtDeco?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=200801 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Hej podoba ci sie może coś w moich wątkach ciuszkowym lub kosmetycznym?. Ponieważ u ciebie wpadło mi coś w oko ale najpierw przepatrz czy u mnie by ci sie coś przydało
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=168178 – mój wątek z ciuszkami http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=180836 – mój wątek kosmetyczny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Mimbla niestety nic mi sie nie przyda
![]() Agatkad z kosmetyków nic a ciuszków nie szukam bo sama mam pękajace w szwach szafy ![]() Gosiu fotki wlasnie wrzuciłam- nie sa moze najlepszej jakosci bo robione na szybko komórka ale mysle ze wszystko widac ![]() ![]() Anettaja dziekuje za propozycje ale ciuszki mnie nie interesuja ( ewentualnie nowe i selektywnych firm, za perfumiki sephory rowniez dziekuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
3. Givenchy Amarige D'amour - z 30ml ubytek widoczny na fotce
Znajdziesz cosik?? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=197230 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Znajdziesz coś za Ninę i Max Marę?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=200944 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Hej! Interesuje mnie:
* Versace Bright Cristal - z 90ml ubytek widoczny na fotce ,tester bez korka (wiem że będzie cięzko ![]() * Paul Mitchell szampon Super Skinny Daily Shampoo - prof szampon silnie wygładzajacy do wszystkich rodzajów włosow - ubytek okolo 20% z 300ml, pozostawia włosy jedwabiscie miekkie , nawilzone i lsniace * Paul Mitchell odżywka Super Skinny Daily Conditioner- prof odzywka silnie wygładzająca - ubytek okolo 35% z 300ml- pozostawia włosy jedwabiscie miekkie, nawilzone i lsniace * Serum na zniszczone koncówki Bonacure Repair Rescue - pozostało okolo 20-25% z 75ml * na zdjęciu widzę też Fekkai Shea Butter Moisturizing Conditioner, ale nie ma go na liście, jeśli jednak jest dostępny to też byłabym zainteresowana Z twojej wish-listy mogłabym ci zaoferować: * The Body Shop - Body Butter Passion Fruit (ubytek to ok. 10-15%) * The Body Shop - krem do twarzy aloesowy na dzień (ubytek ok. 5%) * La Roche-Posay - Anthelios 40 Creme Fondante (filtr do twarzy, faktor 40, zostało ok. 40/50ml, świeży) * Avene - Soothing hydrating serum (serum łagodzące do twarzy wrażliwej, ubytek bardzo malutki, ok. 2-3ml z 30ml) * La Roche-Posay - Unifiance Optic smoothing make-up (podkład do cery suchej, odcień 21 - niby najjaśniejszy ale jest to średni beż) * Chanel Universal pressed powder - puder prasowany, odcień 20 clair, średni beż, zostało jakieś 35% na porządne wypróbowanie * Helena Rubinstein błyszczyk podwójny, odcienie 50 i 51 (transparentny róż i fiolet, oba z malutkimi drobinkami, zużycie ciężko określić, różowy jakieś 25%, fioletowy 20%) * Elizabeth Arden - Eight Hour Cream Lip Protectant Stick Sheer Tint spf 15, odcień Blush - transparentny róz, pielęgnuje usta i odświeża oddech, żużycie bardzo malutkie * Clinique Colour Surge Eye Shadow Duo, kolor Strawberry Fudge, bardzo małe zużycie, aplikator nieużywany * Clinique, cienie w kremie, odcienie: 01 Sable Shimmer, 02 Pink Sheen, 03 Plum Glisten, zużycie każdego to max 5-10% Czy byłabyś zainteresowana czymś z tych rzeczy które wymieniłam?
![]() |
#14 |
czyli Endżi
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
A może chciałabyś wodę perfumowaną Lolita Lolity Lempickiej
![]() ![]() U Ciebie podobają mi się (w kolejności od tych "najbardziej" ![]() - serum Fekkai - Kadus prof nablyszczacz do włosow Slalom Reflect - Chanel kredka do oczu- czarna, mały ubytek - szampon i odzywka Super Skinny - Odzywka Rene Furtherer z serii Cartheme - bez spłukiwania - Roz Dior So Cheek w kremie, kolor 558, tester - Maseczka i balsam Carites Home Instuitut- balsam 500ml - pozostało ponad 3/4, maseczka z 200ml pozostało 3/4 - odzywka bez spłukiwania Pantene
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Iwoona niestety nic nie znalazlam dla siebie
![]() Gosiu zainteresował mnie Angel ale co znaczy ze to wersja bez atomizera - nie ma "psikacza" ? ![]() Lizzie u ciebie wpadły mi w oko te rzeczy: 1.The Body Shop - Body Butter Passion Fruit (ubytek to ok. 10-15%) 2.Avene - Soothing hydrating serum 1 i 2 mnie interesuja a tych nizej wymienionych poprosiłabym o fotke- moze byc własna albo link z netu bo nie znam tych kosmetyków i nie wiem jak wygladaja ![]() - Elizabeth Arden - Eight Hour Cream Lip Protectant Stick Sheer Tint spf 15, odcień Blush - transparentny róz, pielęgnuje usta i odświeża oddech, żużycie bardzo malutkie - Clinique Colour Surge Eye Shadow Duo, kolor Strawberry Fudge, bardzo małe zużycie, aplikator nieużywany - Clinique, cienie w kremie, odcienie: 01 Sable Shimmer, 02 Pink Sheen, 03 Plum Glisten, zużycie każdego to max 5-10% Your Angel - interesuja mnie bardzo obydwa zapachy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
czyli Endżi
|
Co w takim razie sądzisz o wymianie wymienionych przeze mnie rzeczy na oba flakoniki perfum
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
kenzo interesuję Cie Innocent 22/25 ml z kartonikiem
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
kenzo a co powiesz na wymiane
nina+ bright crystal za innocent'a +cos jeszcze ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Witaj czy znajdziesz coś u mnie za
4. Versace Bright Cristal - z 90ml ubytek widoczny na fotce ,tester bez korka http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=199065 poza wątkiem mam jeszcze Chanel No 19 z 50ml została połowa, mam je z wymiany i użyłam tylko raz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
A co masz jeszcze z perfum?choc przyznam ze w sumie to Bright mogłabym oddac tylko za cos o podobnej pojemnosci i najchetniej cos z listy bo lubie je i nie musze na sile wymieniac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
kenzo to odpowiedź na mojego posta czy Izy?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
no mam te co w wątku
DKNY Women Summer Burberry Brit Allure Sensuelle
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
KENZO za chwilke dołączę fotki tylko trochę je zmniejsze PS. Ta pomadka E.Arden tylko na zdjęciu jest taka różowa, w rzeczywistości jest transparentna a jeśli masz naturalnie różowe usta może być niemal niewidoczna, jej zadaniem nie jest głównie nadanie koloru tylko pielęgnacja ust i odświeżanie oddechu dzięki specyficznemu zapachowi (nie jest to intensywna mieta broń boże, nie wiem jak określić ten zapach, w każdym razie nie jest jakiś nachalny). Cinie w kremie Clinique bardzo dobrze kryją i jak na cienie w kremie nie rolują się natychmiast, ja stosowałam na bazie i trzymały sie nawet do 6 godzin, zużycie każdego jest niewielkie, nie wiem jak określić bo tubki wydają się być tak samo pełne jak przy kupnie, więc są bardzo wydajne. Cień podwójny Clinique to ciemny brąz i taki różowo-morelowo-malinowy (ciężko określić) oba lekko perłowe i opalizujące, na razie bym się jednak z tymi cieniami wstrzymała ale dam ci jeszcze znać. Poza tym wszystko aktualne. A co z tą odżywką Fekkai z serii Shea Butter? Bo jest na zdjęciu a nie ma jej na liście i nie wiem czy też jest dostępna czy nie? Pozdrawiam!
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Wybrałam najlepszą fotkę, niestety światło jest u mnie teraz beznadziejne i nic lepszego nie wyjdzie. Kolory nawet wyszły nieźle, tylko ta pomadaka jest bardziej różowa niż czerwona. Czekam na odpowiedź
![]()
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Lizzie niestety kolorki cieni nie beda mi pasowac - zdecydowałabym sie tylko na dwie pozycje ktore wymieniłam wczesniej, co bys za nie sobie wybrała?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Najbardziej zależałoby mi na szamponie i odżywce Paul Mitchell. Czy interesowałaby Cię taka wymiana?
![]() |
![]() |
#30 |
czyli Endżi
|
Ok, w takim razie uskromnię trochę listę rzeczy, które przygarnęłabym w zamian
![]() - serum Fekkai - kredka Chanel - róż Dior - szampon i odżywka Super Skinny - nabłyszczacz Kadus - maseczka Carites Home Institute - odzywka Renee Further Nie wiem czy teraz byłoby OK ![]() Jeśli chodzi o wartość moim rzeczy to cena "setki" Lolity to dokładnie 345 zł a 30 ml J'adore (to jednak EDP a nie EDT - przepraszam za pomyłkę) to 199zł - sama nie zdawałam sobie sprawy, że były az tak drogie. Chętnie zrobię też zdjęcie J'adore żebyś sama mogła spokojnie ocenić pojemność ![]() Mogłabym dołożyć Ci jeszcze błyszczyk Juicy Tubes z chłodzącej edycji letniej. To ta większa wersja (15ml?). Na ustach wychodzi transparentny ze srebrzystymi drobinkami. Ja kupiłam go 3tyg temu i od tego czasu ubył max 1ml.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.