![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Poszukuję butów 36, letnich sukieneczek, bluzeczek i tego co eleganckie rozm 36-38-40
2 strony różnych różności!
Witam serdecznie wszystkie przekupki ![]() Oto, co znalazłam w szafie, a czego już raczej nosić nie będe, głównie ze względu na niedopasowany rozmiar do mojej aktualnej ![]() Zdjęcia są robione telefonem, niektóre kolory są bardziej jaskrawe, ale wszędzie staram się dość dobrze opisać , co przekłamał "aparat" ![]() ![]() Jeśli będą dodatkowe pytania, mogę zrobić zdjęcie na sobie albo sfotografować jeszcze raz jakieś szczegóły. Jeśli nie piszę nic na temat stanu, tzn. że jest on dobry i nie widać większego zużycia (wszystko, oczywiście jest używane ![]() Zapraszam! PS. Z chęcią przygarnę próbki, końcówki Serum do twarzy, najlepiej jakichś ujędrniających i nawilżających. Edytowane przez Isselilija Czas edycji: 2007-07-13 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Poszukuję butów 36, letnich sukieneczek, bluzeczek i tego co eleganckie rozm 36
1. Jesienno - wiosenna kurteczka imitująca kożuszek, bardzo miła w dotuku i lekka. Maryland, M, na moje oko 40
2. Toreba jeansowa Fishbone, z haftowanym chńskim smokiem. 3. Kurtka zimowa LTB CLUB, rozm L , nieaktualne 4. Bluzeczka na lato, wiązana nad dekoltem, Pure Orginals, rozm. 14 Edytowane przez Isselilija Czas edycji: 2007-07-25 o 09:58 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Poszukuję butów 36, letnich sukieneczek, bluzeczek i tego co eleganckie rozm 36
Teraz po dwa zdjęcia trzech par spodni:
1. Bojówki moro, widoą ślady zużycia w postaci starć na nogawkach i kilku plamek. Kieszeń jedna, na prawym udzie. Megalastyczne, L'aura jeans, rozm 36 2. Klasyczne Levisy, granatowe z fabrycznymi starciami, jak nowe. W29, L30 3. Eleganckie, włoskie spodenki w pasy, elastyczne, jak nowe. Rozm 38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
NOWOŚCI!!!
1. Spódniczka w kratkę Makk & Spencer, rozmiar 36, zwiewna, ładnie podkreśla sylwetkę. 2. Białopopielata sukenka Fishbone z lejącego materiału, L Edytowane przez Isselilija Czas edycji: 2007-07-14 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
1. Czarna bluzeczka z kokardką a la gorset. Rozm. s (34, 36)
2. Półprzeźroczysta bluzeczka na lato. Rozciągliwa. Rozm ok. 38-40 3. Seksowna, półprzezroczysta bluzka, wiązana pod szują, w miejscu biustu "zasłonięta" mięciutkim zamszem. Rękawy w "panterkę", środek w kwiatowe motywy. SisterS, Rozm S/M (34, 36) 4. Bawełniana bluzka, z jeansowymi wszywkami, związywana rzemyczkami (malutkie odprucie przy dekolcie, łatwe do zszycia). Długość rękawa: 46cm, długość w pionie 40cm. Na moje oko 36 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
1. Czerwona (kolor jest bardzo żywy), pleciona z delikatnej tasiemki, idealna jako zewnętrzna warstwa. Rozciągliwa. Jak nowa. Rozm. 38-42
2. Niebieska bluzka z długimi rękawami, aplikacja z brokatem, szeroki dekold, odsłaniajacy ramiączka. Jak nowa. Rozm. 38 - 40 3. Jeansowa spódnica, (kolor jest ładny, niebieskogranatowy, tu wyszedł jakiś szary) Rozm 38, Długość: 50 cm Edytowane przez Isselilija Czas edycji: 2007-07-12 o 17:00 Powód: pomyłka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
1. Bojówki w modnym, piaskowym kolorze. Długość: 105, pas: 80
2. Sukienka letnia, długość: 150 cm, Oleg Cassini, rozm. M |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
1. Rozpinany sweterek w pasy, używany, Check This, 134/140 (rozm dziecięca
![]() 2. Modny ciemnogranatowy sweter, krótki z długimi rękawami i kapturkiem. Wygląda jak Wranglera - idealnie podrobiony ![]() 3. Saszetka szampony koloryzyjącego Palette z wit. C, Słoneczny Blond, kupiona miesiąc temu ale beż rękawiczek i instrukcji. Rozmyśliłam się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
1. Bluzeczka z podwyższonym stanem, haftowana, wiązana z tyłu w modnym kolorze. Select, rozm. 12
2. Polówka Fishbone, bardzo jasnoniebieska, rozm. M |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
1. Bluzeczka z różowej koronki, przezroczysta, SisterS, rozm l/m
2. Zestaw pozłacanej biżuterii z Avonu. Edytowane przez Isselilija Czas edycji: 2007-07-21 o 18:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
1. Puder prasowany Beige z Avonu, bez gąbki, używany góra 5 razy, dla mnie za ciemny. Data produkcji: 28.06.06
2. Sandałki, rozm 36 3. Bardzo mocne i trwałe buty Sprandi, w sam raz na dalekie wędrówki, rozm 37. Długość wkładki: 24, używane. Edytowane przez Isselilija Czas edycji: 2007-07-14 o 17:40 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Włoskie buty na słupku, skóra, rozm 38, fleki do wymiany
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Oryginalne rzymianki, rozm. 37. Nieużywane.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
To jest raczej rozmiar S wklejam fotkę z wymiarami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderatoreska
|
2. Maseczka Kallos z betakarotenem. Nieużywana, zakupiona tydzień temu. Niedoczytałam że do włosów przetłuszczających się, a takich nie mam
moze cos u mnie??? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=198280 http://www.wizaz.pl/forum/showthread...49#post4765649 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Podobaja mi się jeansy
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4764664 Zapraszam do mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Troszkę nie bardzo bo maseczka kosztuje 8 zł a bluzeczka jest troszkę więcej warta.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
buciki sie w wymiance z jedną dziewczyną;/
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Szara Eminencja
|
Może znajdziesz coś u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4765075 ?? Odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
cos za puder i kallosa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Moderatoreska
|
zalaczam zdjecia farb
![]() Kazda farba ma w pudelku ulotke informacyjna ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...43#post4767043 Edytowane przez eweska Czas edycji: 2007-07-13 o 08:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=184931
1. Puder prasowany Beige z Avonu, bez gąbki, używany góra 5 razy, dla mnie za ciemny. Data produkcji: 28.06.06 2. Maseczka Kallos z betakarotenem. Nieużywana, zakupiona tydzień temu. Niedoczytałam że do włosów przetłuszczających się, a takich nie mam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
niestety nic pozdrawiam
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
DOKŁADKA:
1. BLękitna bluzka z haftem z logo Fishbone z przewiewnego materiału. 2. Elegancka koszula w żywozielonym kolorze, 100% poliester, rozm. M 3. Końcówka Kremu odbudowującego Pantene z linii Intensywna Regeneracja, starczy na 2-3 użycia na długie włosy, w sam raz na próbe, ważna do 11. 2009. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
1. Kremowy preparat oczyszczający sz glinką z Avonu do stosowania także jako maseczka, data produkcji: 24.03.2007, zużucie: 1/4
2.Głęgoko oczyszczająca maseczka do twarzy z Awonu, zawierająca alfa- i betahydrokwasy. Data produkcji: 27.09.2006. Użyta 2 razy. 3. Wygładzający peeling do ciała z ekstraktem z granatu. Data prod.:29.10.06. Zużycie - jak widać na zdjęciu. Avon. 4. Cień Steel grey, Avon, użyty z 5 razy. Data prod.: 23.02.05. Na zamazanym zdjęciu dość dobrze widać kolory. 5. Cień Lovely, ważny do 12.2006. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
1. Gwiazdki złote na paznokcie z Avonu, 1/4 zużyta.
2. Konturówka Revlon 02 Red. Kilka razy mażnięta, jeszcze nie temperowana. 3. Błyszczyk z Avonu, 7ml, użyty ze 2 razy, Lilac Shimmer (ładny fiolet), z: 08.01.2004. 4. Fioletowy tusz do rzęs, Avon, 7 ml, Violet, z: 16.12.2004. Użyty jeden raz. 5. Dość zużyte cienie Wibo, ładne, jasne, letnie kolory, był ważny do 12. 2003 ale jeszcze dają radę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
1. Sukienka jakiejs francuskiej firmy, tylko dla osób o szczupłej sulwetce z rozciągliwego materiału. Rozm 36- 38-40
2. Oraz Cynamonowy olejek do masażu stóp, z: 19.12.2004. Zużyty równo do połowy, 100ml było. Edytowane przez Isselilija Czas edycji: 2007-07-14 o 11:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Moderatoreska
|
Ja jestem chetna na wymianke.
a spodobalo mi sie jeszcze to 1. I jeszcze pojemniczki zapachu ULTRAVIOLET PACCO RABANNE, już bez pudełeczek, jedno prawie nie używane. Można je dowolnie łączyć. moze bys sobie jeszcze cos dobrala???http://www.wizaz.pl/forum/showthread...28#post4768928 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Szara Eminencja
|
Ahh dopiero teraz zobaczyłam, że to klipsy
![]() Może będziesz chciala się zamienić za http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4765126 i coś jeszcze najwyżej bym dorzuciła do cienia ![]() Odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:05.