|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Czy ktoś chce się pozbyć Aliena lub Dune?
Do zaproponowania w zamian mam:
Perfumy LANCOME Miracle EDP 50 ml- ok połowa Perfumy COCO - ok 15 ml Balsam Elizabeth Arden - Red door - zuzyte 5 % Esprit Horizon - cały Armani Sensi - pół miniaturki Clinique - krem miniatura - z serii trzy kroki - zużyte 10-20% Dwa róże w kasetce LANCOME pomadka Lancome kolor czerwony bez zdjęcia PAYOT do bardzo suchej skóry na noc, na przesuszenia, bardzo gesty = nowy kupiłam dwa ale yo za duzo
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2007-08-25 o 19:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dot.: Czy ktoś chce się pozbyć Aliena lub Dune?
interesowałyby Cię próbki za miniaturę Sensi?
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Dot.: Czy ktoś chce się pozbyć Aliena lub Dune?
1) So Pretty de cartier EDT 2ml, ubytek ok. 1/3
2) Wish Chopard EDP 2ml, ubytek ok. 1/2 również bez atomizerka z niewielkim ubytkiem 3) JilSander no 4 EDP, bez atomizera ubytek niewielki 4) Champange YSL EDT 1,2ml niewielki ubytek 5) Eternity Calvin Klein- w wersji bez atomizerka i z atomizerem (w tej bez zostalo ok. 1/2) 6) Giorgio Armani Mania 1,5 ml zostalo ok 1/3 7) Cindy Crawford Femine, nowa nieużywana 8) Cindy Crawford Summer Day EDT- dwie próbki, nowe 9) Tom Tailor Bodytalk EDT-nowa 10) Tom Tailor New Experience EDT- nowa 11) Jenifer Lopez Glow After Dark- nowa z kartonikiem 12) L de Lolita Lolita Lempicka- nowa z kartonikiem 13) Gulerian Insolence- nowa z kartonikiem [/color]14) Armani Code- z kartonikiem, mam ja z wymiany, jest połowa fioleczki (atomizer) 15) La Perla Creation-zostało ok 1/5 fiolki 16) Celine EDP robiona probka (własnoręcznie) ok. 2ml 17)Flowerbomb Extreme, robiona, ok.2ml
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:51.