![]() |
#1 |
Lady of Harley-Davidson
|
wszystko na 1szej stronie Agniesia666 moj pierwszy wątek :)nieaktualne witam w moim watku wszystko na pierwszej stronie jesli cos jest na zdjeciu, ale nie ma tego w opisie, tzn ze jest juz wymienione. dokładki w tym kolorze a nieaktualne bądź zarezerwowane w tym ![]() *tusz RIMMEL VOLUME FLASH, BOURJOIS VOLUME CLUBBING * L'OREAL HAPPYDERM - krem supernawilżający *pigmenty MACa grape, violet, rose, mutiny, emerald green, black black, deep blue green, dark soul I INNE. ODDAM WIELE! *SEPHORA, ZESTAW KREDEK DO OCZU, chyba 6szt, takie krotkie, w pudeleczku *Pantene Pro-V Restoratives, Pełna Kontrola - balsam, maska, szampon, odzywka *smakowe pianki do ciala jessica sipson dessert treats *puder do ciała jessica simpson dessert treats [nie toffee] *żele pod prysznic the body shop *wszystkie kosmetyki Sephora: vanille creme brulee i chocolate toffee *Guerlain – meteoryty *plasterki na nos dla mezczyzn *kulki, tabletki i inne bajery do kąpieli ZAPACHY KTóRE PRZYJMę W KAżDYCH ILOśCIACH: *Cacharel - Noa *Salvador Dali - Purplelips *Aquolina - owoce kandyzowane w czekoladzie INNE: *nokia 7373 [ODDAM WIELE!] *słuchawki skullcandy *duzy kuferek na kosmetyki *gadżety skelanimals *dobre pedzle do makijazu *szklany pilnik do paznokci *olejek eteryczny naturalny goździkowy *sztuczne rzęsy *baterie 'akumulatorki' z ladowarka rozmiar normalne paluszki *LOKÓWKA!!! *SUSZARKA!!! *pełna WISH LIST: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=276242 ...i do książek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=275465 wymienie odlewki perfum! szczegóły post #4 ZAPRASZAM DO POSTU #5 3 NOWE SAMOOPALACZE CZEKAJĄ NA SZYBKĄ WYMIANKĘ! NOWE SPODNIE RESERVED W POSCIE #13!
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2008-11-27 o 16:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Lady of Harley-Davidson
|
Dot.: wszystko na 1szej stronie Agniesia666 moj pierwszy wątek :)
ZAPACHY:
BŁYSZCZYKI & POMADKI:
KREDKI:
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2008-08-31 o 21:19 Powód: DOKŁADKA :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Lady of Harley-Davidson
|
PIELĘGNACJA:
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2008-11-01 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Lady of Harley-Davidson
|
chetnie oddam odlewki nizej wymienionych zapachow, moga byc w 5ml lub wiekszych atomizerach. ODLEWKI WYMIENIAM TYLKO I WYLACZNIE NA ODLEWKI. Najchetniej przyjme zapachy wymienione na dole, ale innymi tez mozna mnie kusic. oddam odlewki:
w każdych ilościach chętnie przyjmę: Bvlgari - Black, Petits et Mamans Cacharel - NoaCalvin Klein - CK IN2U Women Clinique - Happy Heart, Happy In Bloom Comptoir Sud Pacifique - Amour de Cacao Hermes - Eau Des Merveilles Salvador Dali - Daliflor, Sea&Sun in Cadaques, Purplelips, Purplelight Vera Wang - Princess Musc Ravangeur Feminite du Bois212 Sexy Black for her Kennetha Cole`a L L.a.m.b. Petite Cherie Annick Goutal Chopard Turquoise Wish Trussardi Bianco Innocent Thierry Mugler Young Sexy Lovely Yves Saint Laurent Calvin Klein, CK IN2U POP Comptoir Sud Pacifique, Princesse Muscat Vera Wang, Flower Princess Aquolina, Chocolovers Britney Spears - Curious In Control, Believe, Fantasy, Fantasy Midnight Hermes - Un Jardin Apres La Mousson, Un Jardin Sur Le Nil
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2008-09-22 o 10:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Lady of Harley-Davidson
|
oddam 3 nowe samoopalacze, najchetniej jednej osobie, za cos troszke wiekszego, moze za jakas odlewke perfum, albo cos - nie mam sprecyzowanych oczekiwan. chce sie ich szybko pozbyc bo ja nie uzywam a podostawalam je przy roznych okazjach.
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2008-06-11 o 08:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Lady of Harley-Davidson
|
zajrzyj do postu #13
nowe spodnie reserved!
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2008-08-27 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Lady of Harley-Davidson
|
up
![]()
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
przepraszam za dubel; wyskakiwał mi błąd bazy danych a wiadomość mimo to poszła
Edytowane przez pearlania Czas edycji: 2007-09-06 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
interesuje mnei kilak rzecyz , znajdziesz coś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Lady of Harley-Davidson
|
mam do oddania super spodnie reserved. ekstra na lato.
![]()
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2008-07-21 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Avon be bronze samoopalacz w sprayu do jasnej karnacji prawie cały
Avon magic magiczny połyskliwy zel do ciala prawie caly puma jamaica woman 30ml eau de toilette zostało troszke mniej niż 20% avon be kissable mgiełka dom ciała pare razy uzyta roletka avon individual bluefor her jest ponad 2/3 avon naturals body spray regenerujacy czeresnia i galka muszkatolowa, zostalo 3/4 sephora eau de toilette soleil brulant trwały zapach zostalo 2/3 tusz do rzes astor volumetrix coty z innowacyjna szczoteczka raz uzyty to sa rzeczy które mnie interesują ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za pume
![]()
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() wklejam Ci link do kwc i kafeterii, gdzie sa jego recenzje: http://torebka.kafeteria.pl/katalog....de=view&id=886 http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=3738 ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej jestem bardzo, bardzo
![]() ![]() Dlatego proszę zajrzyj do mnie moze znajdziesz cos w zamian ![]() Pozdrawiam Ach i zapomniałąm a co to takiego jest z zapachów Spehory?taka perfumetka?roletka?? jaki zapach?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
![]()
Halo, czy dostane jakąs odp??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
avon be kissable mgiełka dom ciała pare razy uzyta
sephora eau de toilette soleil brulant trwały zapach zostalo 2/3 Znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Lakier do włosów taft megastrong 2 razy uzyty
Krem wygładzający sunsilk fioletowy [50%] pomadka ochronna nivea sweet melon raz uzyta nivea deodorant energy fresh 35ml jestem zainteresowana powyzszymi
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
moze cos u mnie za:
pomadka ochronna nivea juicy splash jest troszke mniej niz polowa l'oreal elsesve odżywka przeciw starzeniu sie przywraca włosom gęstość zostało ok 20% inglot 42 cien bez/wanilia, zuzycie widoczne na foto nivea zel pod prysznic lemon & oil 50ml shimmer hand & body lotion 35ml
![]() |
#25 |
BAN stały
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
Wiesz co interesowałby mnie samoopalacz albo Avonu albo Soraya? Który ma mniejszą pojemność to tego bym wzięła? Chyba, że po prostu zrobisz mi odlewkę tego samoopalacza.
Ten krem z Avonu ma pojemność 150 ml, a zostało tak około więcej niż połowa. I tyle samo bym samoopalacza chciała, żeby było uczciwie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej chyba wypada odpowiedziec mi u Ciebei skoro Ty u mnie
![]() A wiec przykro mi ale lotionu BS nie wymienie na próbki/miniatury ![]() ![]() Jesli nic nie znalazłaś to szkoda ![]() ![]() Jesli nie no trudno i życze udanych wymian ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
hej
![]() maseczka AA plus głęboko nawilżająca raz użyta krem do twarzy l'oreal pure zone nietłusty pomadka ochronna nivea classic raz uzyta oriflame golden glam 30ml edt z drobinkami brokatu raz czy 2 psiknietanivea zel pod prysznic lemon & oil 50m ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
Wysłałam Ci adres na PW . / biosilk, rimmel i red earth za volumetrix i balsam magic / Odpisz u mnie dokonamy wymiany ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Hej! Pisałaś u mnie.
Rzęsy chwilowo mam w rezerwacji, co z tego wyniknie, zobaczymy. U Ciebie podobają mi się: avon be kissable mgiełka dom ciała pare razy uzyta avon naturals body spray regenerujacy czeresnia i galka muszkatolowa, zostalo 3/4 Jak to widzisz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.