|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Boss Femme za chanel lub diora
Hej, to mój pierwszy wątek na targowisku więc proszę o wyrozumiałość
![]() ![]() A więc mam na wymianę: Hugo Boss Femme EDP 30ml (zużycie ok 15%) - nieaktualne Szukam: Chanel Chance Chanel Mademoiselle Dior Miss Dior Cherie Edytowane przez elizaa Czas edycji: 2007-08-12 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Boss Femme za chanel lub diora
Jednak spóbuję...
![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=202304
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Mój Boss ma 30 ml - 15% to będzie ok 25 ml. Na Twoim wątku doczytałam ze masz połowę 50ml. Niestety z próbek mam tylko Lolite Lempicka (1,2ml) więc jeśli Cię to urządza to oczywiście dorzucam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Tak, ale ze względu na kształt fakonika, nie jestem pewna czy nie ma tego więcej niż połowę...Wizualnie wygląda, że jest połowa.
Byłabym zainteresowana tą próbką ![]() Jeśli miałybyśmy się wymieniać, czy odpowada Ci ten sposób, żebym ja wysłała przesyłkę dopiero po otrzymaniu Twojej? (ze względu na zerową ilość przekupek u Ciebie; dziewczyny tak właśnie robią ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Acha, no chyba że tak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
To nie jest tak, że osoby z zerową ilością przekupek są traktowane "gorzej". Absolutnie nie. Przekupki po prostu są jakimś gwarantem uczciwości kontrahenta
![]() ![]() ![]() Już piszę PW ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.