![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Kosmetyki wymiana ZAPRASZAM
NIEAKTUALNE
Zapraszam do wymiany i obserwacji, ponieważ będe robiła jeszcze dokładki ![]() Jeśli ktoś chce jeszcze zdjęcie danego produktu to prosze napisać - podeśle. Wszystkie moje produkty są nowe, lub używane raz czy dwa. Oferty już nie ważne zaznaczam zielonym kolorem. Rzeczy zarezerwowane różowym 1. Glicerynowy krem do rąk z silikonem - AVON 2. Herbal body scrub z serii planet spa - AVON - leci do levante 3. Kremowy preparat oczyszczający do suchej skóry Avon solutions - AVON 4. Złuszczający peeling do stóp. Foot Works - AVON ( x2 )- leci do iwcia74 5. Scrub korygujący z olejkiem eukaliptusowym beBronze - AVON - leci do levante 6. Complete żel do stylizacji włosów EXTRA STRONG - TAFT 7. Perfumy Aquarel - DIUNEA WOMAN - niestety bez opakowania... 8. Przypinki WITCH - "Will", "Irma" i "Taranee" 9. Błyszczyk koszulka WITCH brelok 10. Filofuny - żyłki . Jak ktoś jest zainteresowany to podam szczegóły ![]() 11. Gumki "kwadraciki" Dwie zielone i dwie czerwone z małymi kostkami, i jedna czerwona z dużymi. ZAPRASZAM! Edytowane przez cherr Czas edycji: 2008-11-23 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Kosmetyki wymiana ZAPRASZAM
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=184931
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=198649 Herbal body scrub z serii planet spa - AVON 1. Glicerynowy krem do rąk z silikonem - AVON Complete żel do stylizacji włosów EXTRA STRONG - TAFT |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Cherr, odp. u siebie (mogą byc dwa, zależy co Ci sie u mnie podoba)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Mnie by interesowało:
pędzel sephora do pudru, nr2 Paleta 4 cieni Estee Lauder, kolor 06 Chic Plum, opakowanie gwc, kilkakrotnie uzyte, czego nie widać. Poszukuję za nią piątek diora. kolor do obejrzenia w linku, pod opisem palety (to nie jest to zdjęcie z boku, tylko na dole!!) http://www.lumiere.pl/product_info.p...adow-Quad.html - maska oczyszczająca z glinką termalną Perfecta Dax Cosmetics
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
pędzla i paletki nie oddam, ale możesz cos dobrać jeszcze, nie wiem próbki, lakier isa dory czy kompakt sephory
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Najbardziej ciekawią mnie:
2. Herbal body scrub z serii planet spa - AVON 5. Scrub korygujący z olejkiem eukaliptusowym beBronze - AVON Trochę mniej: 4. Złuszczający peeling do stóp. Foot Works - AVON ( x2 ) 1.Glicerynowy krem do rąk z silikonem – AVON Przyznam, że muszę rozeznać wartości tych kosmetyków żeby wiedzieć co się kalkuluje. Powiedz, one są nieużywane? A co Ty byś proponowała za kompakt? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Odpisałam u siebie, nie masz nic przeciwko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
nic nie znalazłam
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Ja niestety nie widze żadnych ciekawych próbek, ale jeszzcze bym coś dobrała ... Co proponujesz?
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Znajdziesz cos u mnie za
4. Złuszczający peeling do stóp. Foot Works - AVON?? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=197230 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.