|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() Levis Rurki, Estee Lauder, Lancome Clinique, Cropp House
HEJ MAM DO ODDANIA NOWE KOSMETYKI I PARE FAJNYCH CIUSZKOW
UWAGA W ZAMIAN POSZUKUJE!!: -BLUZKI VERO MODA TAKIEJ JAK NA ZDJECIU TYLKO KOLOR CZERWONY!! MOZE MA KTOS Z WASZYCH ZNJAOMYCH PISZCIE!! - BLUZEK W PASKI W CIENKIE PASKI Z CIENKIEGO MATERIALU: KOLOR PASKOW CZERWONY I NIEBIESKI - SZAREGO CIENKIEGO PASKA PARCIANEGO Z CWIEKAMI RZECZY KTORE PRZEDSTAWIAM SA W ROZMIARZE S,RURKI LEVISA NIGDY NIE BYLY CHODZE NOWKI, KOSMETYKIW TEZ NOWKI OTO RZECZY KTORE WYSTAWILAM: BLUZKA POLO W PASKI FIRMY CROPP ROZMIAR S BOJOWKI BRAZOWE HOUSE ROZMIAR S, NA OKOLO 164 WZROSTU 28/32 BIODROWKI ELVIS NOWE RURKI STAN WYSOKI NA 18 CM, ROZMIAR 29/32 KOSMETYKI: BLYSZCZYK LANCOMA SERUM ESTEE LAUDER TUSZ ESTEE LAUNDER DWA SUNBLOCKI 30 MLN Z CLINIQUA KOSMETYKI NOWE! TO TYLE KTOS CHETNY? Edytowane przez mikako1990 Czas edycji: 2007-10-14 o 08:39 Powód: NEI CHCE ZKALDA CNOWEGO WATKU |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Reebok Kto Mi Kupi;d Oddam Levisy Rurki!
no coz nie wiem czy takie watki sa tu dozwolone;P w kazdym badz razie jutro moge luknac do mnie jesli beda to ci dam znac.
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.
|
no coż są u mnie takie ale maja tylko przód niebieski, jezyk juz nie, napis z boku biały. Kosztuja 199,90 ale niestety rostał tylko rozmiar 36
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
a moze chcesz cos z mojego watku wzamian za spodnie ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.