|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: ...C..a..p..u..c..c..i..n ..o... (Jane Iredale i średnia półka)
nieaktualne
Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2012-06-20 o 20:18 |
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Masz bardzo duzo kosmetyków, więc proponuję abys zajrzała do mnie i napisała czy cos wpadło ci w oko,wtedy ja poszukam w twoim, co ty na to??
|
|
|
|
|
#12 |
|
Konto usunięte
|
Iwoona- niestety nie ma nic z mojej listy. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu z twojej listy mogę jedynie odlać zmywacz avon. Zabieram się ( o ile łącze mi pozwoli) za aktualnienie listy w moim wątku.
Z gratisów mogę Ci odlać maskę Avon z białą herbatą lub ogórkową Oriflame- na próbę, nic więcej z pielęgnacji nie moge zaproponować bo ja raczej do mieszanej skory wszystko mam . Popatrze jeszcze po półkachMoże chciałabyś capivit A+E - zakupiłam kompleksowy preparat i PAni w aptece poleciła aby nie stosować obu na raz. Zostało 9 kapsułek Mam też słynny żel pod oczyświetlikowo aloesowy - Gemi. Ponieważ dostanę od ciebie avene to nie powinien byc mi potrzebny. Na wszelki wypadek ( nie znam avene ) odlałabym sobie kapkę. Z dużą doza zapasu powiedzmy że zostanie 10 ml. Edit: Aniu a jakie masz wrażenia po Epilette? Edytowane przez palau Czas edycji: 2007-07-21 o 17:23 |
|
|
|
|
#14 |
|
Konto usunięte
|
Doroto, jeśli musisz robić odlewkę zmywacza, to nie będę Cię fatygować, mam jeszcze niemalże cały Oriflame, wpisałam go raczej jako zapas
![]() Ogórkową maseczkę Oriflame mam, uzywam juz od ponad roku chyba Zobaczę, co będzie w nowym wątku i wtedy zdecyduję, czy brać Capivit, napewno sie przyda Na żel jestem bardzo chętna, sprawdziłam przed chwilą recenzje ![]() Natomiast Epilette użyłam raz na łydkę (tą warstwę odkleiłam, było oprócz tego 5 zapasowych), oddaję, bo chyba wolę się ciachnąc maszynką- jak dla mnie szybciej. Ale oczywiście różne są gusta
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;4825888]Doroto, jeśli musisz robić odlewkę zmywacza, to nie będę Cię fatygować, mam jeszcze niemalże cały Oriflame, wpisałam go raczej jako zapas
![]() Ogórkową maseczkę Oriflame mam, uzywam juz od ponad roku chyba Zobaczę, co będzie w nowym wątku i wtedy zdecyduję, czy brać Capivit, napewno sie przyda Na żel jestem bardzo chętna, sprawdziłam przed chwilą recenzje ![]() Natomiast Epilette użyłam raz na łydkę (tą warstwę odkleiłam, było oprócz tego 5 zapasowych), oddaję, bo chyba wolę się ciachnąc maszynką- jak dla mnie szybciej. Ale oczywiście różne są gusta [/quote]Zrobiłam dokładkę, przejrzyj raz jeszcze moj wątek. Odnośnie epilette - jak oceniasz jego skutecznośź? I czy tym szorowaniem nie podrażnia się skóry? Wybacz za te pytania, kiedys słyszałam że pierwsze mechaniczne depilatory podobnie działały i jestem bardzo ciekawa wrażeń. A capivit oddam gratis jesli tylko chcesz się przyda |
|
|
|
|
#16 |
|
Konto usunięte
|
Doroto, czy więcej dokładek już nie będzie? Czy ten żel Tesori'd'Oriente jest pod prysznic? Sprawdzałam go właśnie na esentii, kiedyś chciałam zamówić wodę białe piżmo w ciemno, ale sie wstrzymałam. Na esentii wszyscy się zachwycają a na wizażu pisali, że śmierdzi "starą babą"
. Zgłupiałam i sobie odpuściłam . Jeśli już nie będzie dokładek to czy mogłabym wziąśc ten żel (o ile to do kąpieli, ale nie widziałam w tym sklepie innych) i pomadkę Nivea (mama ich używa)? Jeśli chodzi o Epilette to ok jest na "płaskich" powierzchniach, np na kolanach lepiej chyba ciachnąć maszynką, bo tam można podrażnić (taka "niestabilna" powierzchnia - mam nadzieje, że mnie rozumiesz ).
|
|
|
|
|
#20 |
|
Konto usunięte
|
Up
|
|
|
|
|
#22 |
|
Konto usunięte
|
Paulinka_S- niestety nic
Ostatecznie mogłabym wymienić błyszczyk za kilka próbek ale nie opłaca się płacić za przesyłkę z jednym przedmiotem o podobnej wartości |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:40.

. Popatrze jeszcze po półkach
. Zgłupiałam i sobie odpuściłam
. Jeśli już nie będzie dokładek to czy mogłabym wziąśc ten żel (o ile to do kąpieli, ale nie widziałam w tym sklepie innych) i pomadkę Nivea (mama ich używa)?