|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 79 pkt / 99% pozyt.
|
![]() 1...2....3.... Szukam!!!!!!! Moze Macie?????!!
Nieaktualne
Moja wymarzona wish lista, będę wdzięczna za propozycję postaram się za rzeczy wymienione poniżej oddac to co wątku a nawet przeszukac calutką szafę. Zapraszam!!!! A tego poszukuję...: - żółte ciuszki ![]() - szmajzerka, - płaszczyk - jesienny, wiosenny, lub zimowy - buty 39, kozaki, szpilki - rybaki, bermudy 38-40 - bluzki z długim rękawkiem z dekoltem, - torby nibyskórkowe, - sweterki, - portfelik, - perfumy, Edytowane przez edithsl Czas edycji: 2008-03-23 o 06:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: 1...2....3.... Szukam!!!!!!! Moze Macie?????!!
zapraszam do mnie, może coś znajdziesz dla siebie
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: 1...2....3.... Szukam!!!!!!! Moze Macie?????!!
piszesz ze potrzebujesz bermudy na 38-40 ja mam białe u siebie w wątku - rozmiar z metki to S ale ja noszę duże 38 i na mnie były dobre - a są w stanie idealnym - zdjęcie nie oddaje ich uroku
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.