|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
WISHLISTA! Szukam torebek, zakietów, biodrówek, tunik, kozaczków, longów, wisiorków..Witam
![]() To moja aktualna lista rzeczy, których szukam (nie szukam rzeczy sportowych, najchętniej klasyczne, aczkolwiek modne, najchętniej firmówki ![]() - TORBY, torebki... najchętniej firmowe - choć niekoniecznie (klasyczne, modne, napewno nie sportowe!), większe, do noszenia na codzień ![]() - BOLERKA... z długim lub krótkim rękawkiem, rozmiar XS, moga być ze sztywniejszych materiałów jak żakiet, ale niekoniecznie, mile widziane bufki (to akurat przy wszystkich ciuszkach ![]() - ŻAKIECIKI...najchętniej czarne lub inne ale ciemne, rozmiar XS, dopasowane - KURTECZKI, PŁASZCZYKI... dopasowane, rozmiar XS ewentualnie małe S - BUCIKI CZÓŁENKA, BALERINKI, PEEP TOE, KLAPKI, KOZACZKI... rozmiar 38, raczej na obcasie szerszym lub płaskie ewentualnie na cienkim obcasie, głównie czarne - TUNIKI, LONGI... rozmiar XS lub S - SPODNIE... najchętniej biodrówki niskie, moga być rurki, lekko rozszerzane lub eleganckie (ale grubsze, cieplejsze) spodnie, rozmiar XS, 34 lub 26 - SWETERKI... dopasowane, z większym dekoltem, cardigany, na guziczki, rozmiar XS lub S - KOSZULE... ciekawe, dopasowane, rozmiar XS - NASZYJNIKI... z fajnymi wisiorkami na dłuższym łańcuszku - STANICZKI, BIELIZNA... H&M najchętniej, staniczki z push-up'em 75B (teraz najbardziej potrzebuję staników z H&M bo głownie takie noszę ![]() - T-SHIRTY, KOSZULKI...z fajnymi napisami, śmiesznymi nadrukami itp, rozmiar XS, S lub M - PERFUMY... tylko firmowe (nie podróbki z targu ![]() Zdjęcia są tylko przykładowe, ciuszki moga być zupełnie inne, a też moga wpaść mi w oko ![]() ![]() W zamian oferuje ciuszki z mojego wątku (w najbliższym czasie planuję sporo dokładek), a jeśli coś szczególnie mi się spodoba mogę pokopać w szafie ![]() Edytowane przez iwona200 Czas edycji: 2008-01-26 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: WISHLISTA! Szukam torebek, zakietów, biodrówek, tunik, kozaczków, longów, wisio
Kozaczki najchętniej jak najbardziej proste, bez tych klamerek
![]() Edytowane przez iwona200 Czas edycji: 2007-12-26 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: WISHLISTA! Szukam torebek, zakietów, biodrówek, tunik, kozaczków, longów, wisio
Mam w pierwszym poście wisiorek.
![]()
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Hej miałabym nowe bolerko wisiorek, z serduszkiem z cyrkoniami wczoraj kupiony, rozszerzane jeansy i czarną marynarke (wszystko poza wątkiem) , coś być wybrała za ogrodniczkę?
Edit: zaraz wkleje fotki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
mam t-shirt taki, jak na zdjęciu rozmiar S.
Zupełnie nowy. Firma Amisu
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Na zdjęciu hjest miała koszulka z długim rekawkiem z Bershki ja amm taka ale czerwoną z napisem Danger! Sissy pussy bat.
mam ja w swoim watpku więc jakbyś była zianteresowana to zapraszam
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 46 pkt / 100% pozyt.
|
witam mam taki żakiecik
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Zapraszam do mnie po tunikę. mam dwie na stronie 3
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:36.