![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Mój nowy wątek :) Częste dokładki! ZAPRASZAM SERDECZNIE!
NIEAKTULANE zapraszam do mjego nowego wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...68#post5373868
Mam do zaoferowania: Do twarzy: 1. Flitr 50+, Vichy Capital Soleil – zostało troszkę więcej niż 0,25 % 2. Filtr do twarzy, La Roche -Posay , barwiony SPF 50+, zostalo ok 70% jest świeżutki (nie ma go na zdjęciu, bo ja gapcia zapomniałam dodać) 4. próbka toniku Effaclar LPR , zostało wiecej niż połowa z 15 ml 5. Próbka żelu do mycia twarzy, Effaclar LPR , tylko wypróbowany. 6. Sztyft wygładzający zmarszczki, [/b] Avon, Ageless Results [/b] –zostało ok. ¾ Balsamy brązujące i samoopalacze: 1. Balsam brązujący do jasnej i normalnej karnacji, Johnson’s Holiday Skin – zostało ok. 45 % 2. Balsam brązujący, Garnier , skóra muśnięta słoncem, zostało – 35% 3. Samoopalacz w żelu, Kolastyna, zostało ok. 50% 7. Samoopalacz w spray’u, ROSSMANN , wypróbowany 2 razy, kupiony w sierpniu. Włosy: 1.Woda dyscyplinująca, włosy kręcone, fructis style, GARNIER , ubytek zostało ok. 70% 2.Pianka do włosów skręt fal i loków z formuła anti-frizz, NIVEA , tylko wypróbowana, kupiona końcem spierpnia, także świeżutka 3. 4.Wosk połysk jedwabiu, NIVEA , użyty kilkanaście razy, zostało ok. ¾, baaaardzo wydajny 5.Krem bez spłukiwania, głęboki brąz SUNSILK , wypróbowany tylko kilka razy, świeżutki. PRÓBKI D. LPR, krem Mela-D E. L’oreal, double lifting eye F. L’oreal, wypełniacz zmarszczek INNE: 2. Próbka 25 ml Balsamu z poświatą przedłużający opaleniznę. KOLASTYNA 3. Puder brązujący, RHEA, Speer Tan , ciężko mi stwierdzić ile zostało, na kilka razy na pewno starczy 5. Podkład [b] DREAM MATTE MOUSSE, 040 FAWN, MAYBELINNE, zostało więcej niż połowa, dobrze przechowywany, nabierany patyczkiem, kupiony na początku lipca, także świeżutki 6. Spray przyspieszający wysychanie lakieru do paznokci, AVON. Dodaję dwie nowiutkie rzeczy, idealne np. na prezent 1.NOWY, przytulny mis, kupiony w Norwegii,( z norweską metką jeszcze ) SERDECZNIE ZAPRASZAM! WYMIENIONE 3. NIE MA Emulsja eliminująca niedoskonałości cery tłustej, EFFACLAR K, La Roche - Posay , zostało więcej niż połowa. Jest świeżutki, otwarty na początku lipca 2007, przechowywany w lodówce. 4. NIE MA Dove Summer Glow + soft shimmer , balsam do normalnej i ciemnej karnacji, tylko wypróbowany, świeżutki! 5. NIE MA Mleczko L'oreal NUTRIBRONZE SLIM , karnacja śniada - ubytek: widoczy na zdjęciu NIEAKTUALNE 6. NIE MA Mleczko brązujące SUN OZON, ROSSMANN , do ciemnej karnacji, zostało ok. ¾, zakupione końcem lipca. Balsamy do ciała: 1. NIE MA Ujędrniający balsam do ciała SSS, AVON , zostało ok. 75% 2. NIE MA Mleczko do ciała, intensywnie ujędrniające, Soraya , zostało ok. ¾ NIE MA Krem wygładzający, jedwabista gładkość, DOVE , tylko wypróbowany, kupiony końcem spierpnia, więc również świeżutki 1. NIE MA Perfum Darling, Izabella Rosellini, Coty , zostało ok. 50% A. NIE MA Odświeżające żelowe mleczko ochronne co ciała, Capital Solei , fak.30, VICHY B. NIE MA mleczko ochronne do twarzy i ciała dla dzieci, fak.50+, VICHY 3 szt. C. NIE MA Mleczko ochronne do twarzy i ciała dla dzieci, fak.30, VICHY 3 szt. 4. NIE MA Róż do policzków, NIBO, użyty tylko kilka razy. 2. NIE MA NOWY wieszak na ubrania - renifer.
Nowe spodnie & Nowa tunika - zapraszam do wymianki ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...04#post9964304 Edytowane przez Kimberley Czas edycji: 2007-09-25 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mój nowy wątek :) Częste dokładki! ZAPRASZAM SERDECZNIE!
1.Woda dyscyplinująca, włosy kręcone, fructis style, GARNIER , ubytek zostało ok. 70%
znajdziesz coś za to ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Tj. Iced Pink, zdjęcia w 3 poście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
4. Dove Summer Glow + soft shimmer, balsam do normalnej i ciemnej karnacji, tylko wypróbowany, świeżutki!
5. Mleczko L'oreal NUTRIBRONZE SLIM , karnacja śniada - ubytek: widoczy na zdjęciu 3.Krem wygładzający, jedwabista gładkość, DOVE, tylko wypróbowany, kupiony końcem spierpnia, więc również świeżutki 2. Próbka 25 ml Balsamu z poświatą przedłużający opaleniznę. KOLASTYNA na niektorych rzeczach bardzo mi zalezy
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
jaki sliczny reniferek
![]() cos za niego i LPR, krem Mela-D Próbka 25 ml Balsamu z poświatą przedłużający opaleniznę. KOLASTYNA
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Cos u mnie za Efaclar i mini tonik?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Może coś u mnie za emulsję eliminującą niedoskonałości LRP??
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
. Emulsja eliminująca niedoskonałości cery tłustej, EFFACLAR K, La Roche - Posay , zostało więcej niż połowa. Jest świeżutki, otwarty na początku lipca 2007, przechowywany w lodówce.
Dove Summer Glow + soft shimmer, balsam do normalnej i ciemnej karnacji, tylko wypróbowany, zapraszam do siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
1.Woda dyscyplinująca, włosy kręcone, fructis style, GARNIER , ubytek zostało ok. 70%
2.Pianka do włosów skręt fal i loków z formuła anti-frizz, NIVEA, tylko wypróbowana, kupiona końcem spierpnia, także świeżutka 3.Krem wygładzający, jedwabista gładkość, DOVE, tylko wypróbowany, kupiony końcem spierpnia, więc również świeżutki 4.Wosk połysk jedwabiu, NIVEA, użyty kilkanaście razy, zostało ok. ¾, baaaardzo wydajny 5.Krem bez spłukiwania, głęboki brąz SUNSILK, wypróbowany tylko kilka razy, świeżutki. 4. Dove Summer Glow + soft shimmer, balsam do normalnej i ciemnej karnacji, tylko wypróbowany, świeżutki! 5. Mleczko L'oreal NUTRIBRONZE SLIM , karnacja śniada - ubytek: widoczy na zdjęciu 6. Sztyft wygładzający zmarszczki, Avon, Ageless Results –zostało ok. ¾ znajdziesz coś za to ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Lenciu muszę dokładniej przyjrzeć się Twojemu wątkowi, jak coś wyszukam do dam znać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
U mnie nie ma w watku odpoweidzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Jest taka akcja, polegająca na tym, że zakładasz własny, wirtualny las na stronie ☠☠☠☠☠☠☠☠☠ i... dbasz o niego. Za każde wejście danego dnia, przybywa Ci w nim jeden listek. Głupie? Nie do końca. Po osiągnięciu 100 000 000 "liści" we wszystkich lasach (jest już prawie 8 000 000) sponsorzy wpłacą 10 000 euro organizacji sadzącej drzewa w Amazonii.
http://olusia641.☠☠☠☠☠☠☠☠☠.com/ klikajcie! i zakładajcie własne lasy! nas to nic nie kosztuje.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Kimberley to jak ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
silvergreen odpowiedzialam u Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Cytat:
Napisane przez Kimberley ![]() Hej ![]() ![]() ![]() To jest produkt - zagadka ![]() ![]() ![]() Tutaj znalazłam recenzję: http://torebka.kafeteria.pl/katalog....e=view&id=3933
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
opisz dokaladniej kolor podklady dream mat muss
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Pasuje mi oczywiście ale może coś jeszcze dobierzesz u mnie bo wydaje mi sie, że jeden mały produkt za 2 całkiem spore to nie do końca jest w porządku; popatrz może coś Ci jeszcze w padnie w oko
![]()
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
pearlania u Ciebie wpadło mi w oko jeszcze to: Schauma fluid do wlosow, z olejkiem kokosowym i masłem shea, ale nie wiem czy teraz to nie będzie za duzo? Jak sądzisz??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
a znalazlabys cos w moich watkach za ten podklad?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
kimberly, mam prośbe zarezerwuj mi do jutra muss i emulsję EFFACLAR K, La Roche - Posay , za bluzeczke, dzis juz musze wyjsc z netu przemysle sprawe i odezwe sie jutro
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:15.