![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Serdecznie zapraszam do nowego watku :)
NIEAKTUALNE
Serdecznie witam ![]() Mieszkam obecnie w Irlandii więc wysyłka tylko poza granice Kraju. Koszt przesyłki poleconej - priorytetowej to jakieś 7 - 15 zł., zależy też od wagi. Interesują mnie większe wymianki ( bardziej opłacalne ![]() PERFUMY YSL OPIUM Fleur de Shanghai - mogę zrobić sporą odlewkę ok. 50 ml dla zainteresowanych GIVENCHY YSATYS IRIS 50 ML- poleciały do Efelki CLARINS EAU RESSOURCANTE Natural Spray - 50 ml pozostało 40 ml, kartonik GHOST SERENITY edt - 30 ml brakuje paru psikow, kartonik GUERLAIN TOO MUCH.. CHAMPS-ELYSEES - 75 ml brak ok. 3 ml, tester bez korka i kartonika. Przy szyjce butelki złotko jest lekko starte. HERMES ROUGE EAU DELICATE - tester bez korka i bez kartonika 50 ml DIESEL ZERO PLUS z 75 ml pozostalo 60 ml [COLOR=Black]DIESEL PLUS PLUS z 75 ml pozostało 65 ml - bez kartonika KOLORÓWKA CLINIQUE BLUSHING BLUSH - mini róż do policzków 1,8 g , kolor Precious Posy - dwa razy uzyty CLINIQUE COLOUR SURGE EYE - potrójne cienie do powiek. Mini produkt 9 g - dwa razy uzyte DIOR PALETKA DO MAKIJAŻU - cztery cienie i dwie pomadki. Mini produkt - dwa razy użyte LANCOME COLOUR FOCUS -poczwórne cienie do powiek. Mini produkt - dwa razy użyte - dla Róża30 NO 7 PALETA CIENI DO POWIEK - limitowana edycja Gorgeous. Paletka jest raz wypróbowana jeden cień ( niebieski) jest wykruszony. Jest kartonik PRESCRIPTIVES TALC - FREE ALL SKINS POWDER level 2 - sypki puder beztalkowy. 23 g - zużycie 10 % INGLOT Matrix 849 granat, profesjonalny cień do powiek - raz użyty REVLON pojedyńczy cień 99 Charcoal kolor czarny - użyty trzy razy nie aktualne BOURJOIS Effet Lumiere, Trio D'ombress kolor Prne Royale 48 - zużycie widoczne na fotce NO 7 BłYSZCZYK w tubce kolor Candyfloss. Pachnie owocowo, tak też smakuje. Zawiera kolorowe drobinki. - tylko wypróbowany nie altualny Cienie Oriflame nr 3335 Wild stream - brakuje pacynki, użyte 3 razy Podkład Rimmel Recover, kolor Classic Beige 201 -użyty 3 razy Cienie potrójne nr 7 , kolor Good Earth 05 - dwa razy użyte nieaktualne Cień pojedyńczy nr 7 , kolor Golden Leaf 45 - użyty pare razy Liquid Aye Liner nr 7 czarny - raz użyty Błyszczyk Burżujek nr 4 Rose emblematic - kilka razy użyty IsaDora Cień pojedyńczy , kolor 92 Reflectiong Ocean - raz użyty PIELĘGNACJA WłOSÓW: ESTEE LAUDER Take It Away, do wszystkich typów cery -płyn do demakijażu oczu i ust, 100 ml - zużycie widoczne na zdjęciu - nieaktualne L'OREAL Pianka do włosów kręconych - nowa nie używana JOHN FRIEDA Płyn utrwalający (lakier) skręt włosów - nowy nie używany KERIUM LA ROCHE POSAY Szampon przeciwupieżowy - łupież suchy - raz użyty [B]Poszukuje perfum Lancome Poeme,Tresor EDT i EDP,Opium męskie , Chopard Mira Bei. Za odlewki dziękuje ![]() Jestem chętna na pudry z górnej półki i cienie Diora, Guerlain, Clarisa ![]() To na razie tyle ![]() Edytowane przez 13ryjek Czas edycji: 2007-08-22 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dot.: Serdecznie zapraszam do nowego watku :)
Iwcia pudry w kompakcie mnie nie lubią ![]() Do tego nie ma u mnie Sephory ,gdzie mogłabym sprawdzic kolor ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Lipglossjunkie dziękuje ,nic dla siebie nie znalazłam.
Maggie owszem cos mi wpadło w oko ![]() Collistar - puder brązujący/róż - nr 1, nowy (raz sprawdzony na ręce), z kartonikiem próbka Bioderma Sebium - plyn micelarny - 10 ml. puder sypki Chanel Poudre Universelle Libre kolor 20 Clair - 30 gr., jest ok. 50% A co Ciebie interesuje u mnie? Edytowane przez 13ryjek Czas edycji: 2007-07-20 o 15:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi się ghost, ale pojemnościowo pewnie nie bardzo pasuje...
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Podobają mi się u Ciebie:
Liquid A(E?)ye Liner nr 7 czarny- raz użyty - jakiej jest firmy? L'OREAL Pianka do włosów kręconych - nowa nie używana JOHN FRIEDA Płyn utrwalający (lakier) skręt włosów - nowy nie używany. Jakie mają ważnosci te 3 kosmetyki? Coś w zamian u mnie? Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
HOP HOP!!!
zgłaszam się po IRISA ![]() jesli tak, to zapraszam na PW ![]()
![]() |
#13 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jest , jest za Twoje Tresor ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
YSL OPIUM Fleur de Shanghai
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
może chciałabyś Madness 50 ml (bez kilku psików)za Too Much ChE Guerlain?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Katty masz smakowity kąsek Le Baiser Lalique
![]() ElaG dziękuje ale mam już Madness w kolekcji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Piers do przodu
|
Cytat:
HERMES ROUGE EAU DELICATE - tester bez korka i bez kartonika 50 ml nęcą najbardziej ![]()
![]() |
![]() |
#26 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Katty mogę oddać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
ElaG nie znam zapachu
![]() ![]() Levante ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Piers do przodu
|
Przyznam, że to trochę strzał w ciemno
![]()
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Katty to tez mój strzał w ciemno ![]() ![]() Świeższa, lżejsza choć nie mniej wyrafinowana wersja klasycznego zapachu "Rouge" łączy akordy orientalne z kwiatowymi i ambrowymi.. Nuty główne: ylang-ylang, róża, mirt, drewno cedrowe, cytrusy i wanilia burbońska. Butelka pozostała identyczna jak w przypadku pierwowzoru, powleczono ją jednak opalizującą warstwą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Piers do przodu
|
ryjku - jednak ylang-ylang to zupełnie nie moja bajka
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:28.