|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
*PILNIE poszukuję! WANTED! Zaglądnij czy masz coś z mojej listy;)
Ciuszków mam naprawde sporo więc spoza mojej wishlisty i tych, ktore wybiore u was, interesuja mnie tylko nowe z metkami
![]() A szukam: -> mało używanych lub nowych butków [szczegolnie tzw. saszek] - dł. wkładki 25,5 cm -> przypinek (tzw. badge) -> świeczek (zapachowych i niezapachowych ![]() -> papierośnicy -> japonek (dł. wkładki 25,5cm) -> płyt audio (CD) z kursami językowymi - angielski lub francuski -> naklejek (najlepiej dużych ilości) -> nowej bielizny - stanik 75b, majtki S (oprócz stringów, za którymi nie przepadam :P) -> uroczych torebeczek -> marynarki/żakietu 34/36 -> dodatków w stylu EMO -> eleganckich przywieszek i krysztalków do telefonów komórkowego -> pidżamki Jesli macie cokolwiek z tej listy, koniecznie DAJCIE MI ZNAć! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: *PILNIE poszukuję! WANTED! Zaglądnij czy masz coś z mojej listy;)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
mam srebrną papierośnicę, troszkę wymaga odświerzenia bo nie korzystam z niej od lat
![]()
![]() |
#4 |
BAN stały
|
hej z twojej listy mam
-stanik nowy czarny B75 z push upem -stanik czerwony z push upem B80 ale na ciebie tez powinnien byc dobry zmierze dokladnie jakbys chciala -mam saszki a tak mi sie zdaje ze to sa chyba saszki bordowe i czarne soory ze niewypastowane ani nie odswirzone. -kursy anglieskiego Polish your english (testy,lekcjie,gry,slowni czek) Polish your english 1-3(kurs,rozmowki,teksty po ang,gra,slowniczek) Kurs Jezyka Angielskiego BBC 2-4 -naklejki jakies tez powinnam znalesc ale nie wiem o jakie dokladnie ci chodzi. -robie tez na zamowiecie torebki przyklady zdjecia powklejam ci dzis/jutro |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
mam japonki (roz 39, wkładka 25,7
![]() są u mnie w wątku w poscie nr10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Mam u siebie japonki
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.