Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Dot.: Capuccino opróżnia szafki :)
nieaktualne
Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2012-06-20 o 19:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
moze cos u mnie za te rzeczy?
24. ESSENCE- zmywacz do paznokci o zapachu kokosowym, 150 ml, zostało ok 85 ml (patrz zdjęcie). 30. GAL- odżywka keratynowa w kapsułkach. Używana najczęsciej do paznokci, dobrze nawilża płytkę. Oddaję pasek zaznaczony na zdjęciu, tj, 12 "rybek". 44. RHEA- sypki mineralny cień do powiek, odcien "cafe" (matowy brąz, kolor kawy). Pojemność 3 ml/1 gram. Stopień zużycia 1%. 49. NOREL- peeling enzymatyczny, do zabiegów profesjonalnych na twarz, szyję i dekolt. "Peeling jest preparatem o konsystencji delikatnego kremu zawierającego enzymy bromelainę i papainę oraz wyciąg z mitochondriów drożdży." Do każdego rodzaju skóry, również dla wrażliwych i naczynkowców. Pojemność 250 ml (wieeelka tuba), zostało ok 200 ml. Data ważności 11.2008. 51. L'OREAL- krem "Nutribronze" z filtrem SPF15 (tubka). Pojemność 50 ml, użyty 3 razy. Nie widzę daty ważności (chyba 2010 r.), ale to nowość tego roku, zakupiony miesiąc temu. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj spodobały mi sie u ciebie te kosmetyki
25. MANHATTAN- lakier do french manicure nr 315 (mleczny), nowy. Data ważności 10.02.2009 19. MANHATTAN- highlighter "Sun glow", kolor beżowo-rózowy- jakie jest zastosowanie tego kosmetyku, nie moglam znalezc go w KWC 51. L'OREAL- krem "Nutribronze" z filtrem SPF15 (tubka). Pojemność 50 ml, użyty 3 razy. Nie widzę daty ważności (chyba 2010 r.), ale to nowość tego roku, zakupiony miesiąc temu. Zajrzyj do mnie, moze znajdziesz cos za chociaz jeden z nich
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za:
1. AVON- woda toaletowa "Sunny skies", z 50 ml została mniej niż połowa. Woda jest po dacie ważności, jednak jest jeszcze dośc trwała. Znalazłam ja w szafce, psiknełam dla spróbowania i jeszcze przez ok 3 h czułam zapach. Moze więc posłuzyc jako dezodorant (którego "psika" sie więcej ) Oddam za drobiazg 9. ORIFLAME- nabłyszczający balsam do włosów. Pojemność 75 ml, zostało 2/3 opakowania. Data ważności 02.2008. 10. Pędzelek do powiek z naturalnego włosia, 3-4 razy użyty. Szerokość włosia- 1cm, długość włosia- ok 1,3 cm. Dłogość pędzelka- 12 cm (mierzona bez włosia). Pędzelek oddaję z eleganckim etui w czarnym kolorze. 27. AQUOLINA- zrobię małą odlewkę oczyszczającego żelu do mycia twarzy z wyciągiem z moreli. Skóra normalna i mieszana. Data ważności 12.2007. "Usuwa pozostałości makijażu. Wyciąg z moreli wspaniale tonizuje i odświeża, pozostawia skórę jedwabiście gładką. Do codziennego stosowania na twarz i szyję" 36. JANE IREDALE- mała odsypka pudru mineralnego (podklad, puder, korektor w 1), odcień "amber" (do normalnej karnacji). O pudrze można poczytać na stronach: www.janeiredale.com lub polskich: http://www.proteapolska.com.pl/index...jaz_leczniczy3 , http://www.ambasadaurody.pl/p/kosmetyki/jane_iredal.php REZERWACJA 38.KALLOS- "Relax" -odżywka/balsam do włosów w spray'u bez spłukiwania. Pojemność 300 ml, zostało 2/3 39. ORIFLAME- krem do twarzy "dream cream" o ślicznym kwiatowym zapachu. Pojemność 75 ml, zostalo ok 50 ml. Data ważności- min. do 2009 roku (poprzednia właścicielka zerwała naklejkę). ?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
1. AVON- woda toaletowa "Sunny skies"
2. SEPHORA- "piiink", błyszczyk do ust o zapachu kokosa 10. Pędzelek do powiek z naturalnego włosia 16.ORIFLAME- mydełko kokos i mleczko ryżowe, nowe 17. BONNE BELL- smackers w opakowaniu w kształcie loda. Zapach waniliowy 42. BONNE BELL- smackers z aplikatorem "Snap" o zapachu bitej śmietany Znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
mam krem Avon do stop i lokci, troche zuzyty (uzyty max 10razy), moge jutro zrobic, zdjecie. Interesowalby mnie jakis blyszczyk u ciebie.
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
Szczerze mówiąc jestem zawiedziona, nikt nie ma nawet balsamków do ciała?
![]() Wstępnie przeglądnęłam Wasze wątki i wypisuję, co wpadło mi w oko. Chii1986- niestety nic ![]() Weronika18- biotherm biosource tonik do twarzy do cery normalnej/ mieszanej została ok 1/3 z 125ml - czy to jest ten "Clarifying lotion"? Nie chcę niczego z alkoholem, więc jeśli to ten to odpada *Bell* sypki cien do powiek nr 8- zimny brąz, błyszczący - ile go zostało? Iwoona- *Sephora eyeliner kolor brązowy, posiadam z wymiany(dostałam nie uzywany),a ja uzyłam go 3 razy.Ma piekny głeboki kolor. (na zdjęciu z tuszem i kredką) Odnośnie zastosowania highlightera, używa się go na kości policzkowe, można też odrobinę na łuk brwiowy ( zewnętrzny), twarz zyskuje świeżości ![]() zaakrecona- niestety nic, nie szukam ciuszków Palau- witam Doroto ![]() ![]() ![]() Karolinka- niestety nic Silvergreen- ISANA Creme dusche mit Kokosduft Kremowy żel pod prysznic o zapachu kokosowym - delikatne oczyszczanie oraz optymalna pielęgnacja dla wymagającej skóry - zachowuje Twoją skórę właściwie nawilżoną - pH przyjazne dla skóry, testowane dermatologicznie nowy, 300 ml RIMMEL SpecialEyes 214 Jet Black rezerwacja cień do powiek - czarny zużycie niewielkie - raz używałam na 2 powieki figg- więc byłabym chętna na kremik, tylko ile zostało go mniej więcej? (i z jakiej pojemności). Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Iwoona-
*Sephora eyeliner kolor brązowy, posiadam z wymiany(dostałam nie uzywany),a ja uzyłam go 3 razy.Ma piekny głeboki kolor. (na zdjęciu z tuszem i kredką) Odnośnie zastosowania highlightera, używa się go na kości policzkowe, można też odrobinę na łuk brwiowy ( zewnętrzny), twarz zyskuje świeżości No niestety eyeliner chwilowo zarezerwowany, wiec na razie nie wiem jakie jego losy.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
BONNE BELL- smackers z aplikatorem "Snap" o zapachu bitej śmietany (whip cream). Pojemność 6,4 ml, uzyty ok 4 razy. Słodki, intensywny zapach dla wielbicielek łakoci
![]() znalazlabys cos za niego u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;5010186]
Palau- witam Doroto ![]() ![]() ![]() [/quote] ło matko, babciny odpada a tak na poważnie to znalazłam dziś w torbie zapasów - szukając rzeczy pod twoją listę - nowy peeling oliwkowy Avonu - piękny zapach, więc Norel byłby zbędny. Krem M&H cąły czas czeka na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Żel pod prysznic jest aktualny, cień wymieniłam. Ale za to dodałam masełko do ciała - może Cię zainteresuje? Zapraszam do wątku, były dokładki
![]()
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
Iwcia74- niestety nic nie znalazłam ze swojej listy
![]() Palau- dobrze, rozumiem ![]() ![]() Weronika18- też uważam, że się nie opłaca ![]() ![]() Silvergreen- ok, więc jestem chętna na żel pod prysznic i waniliowe masełko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
JESSICA SIMPSON- błyszczyk cynamonowy "Dessert treats", z aplikatorem, 5,9ml, 4-5 razy użyty. Kolor lekko beżowy (właściwie bezbarwny), z drobinkami
Pędzelek do powiek z naturalnego włosia, 3-4 razy użyty. Szerokość włosia- 1cm, długość włosia- ok 1,3 cm. Dłogość pędzelka- 12 cm (mierzona bez włosia). Pędzelek oddaję z eleganckim etui w czarnym kolorze. L'OREAL- błyszczyk "Glam shine Sorbet", nie pamiętam numeru (zdarłam kiedys nalepki), ale pamiętam, że to "apricot sorbet". Kolor to bladziutki róż z mnóstwem drobinek. Na zdjęciu wyszedl intenstwnie, ale tak jak mówię, jest bladziutki . Pojemność 6 ml, ubytek widac na zdjęciu. L'OREAL- krem "Nutribronze" z filtrem SPF15 (tubka). Pojemność 50 ml, użyty 3 razy. Nie widzę daty ważności (chyba 2010 r.), ale to nowość tego roku, zakupiony miesiąc temu. Ten cien cafe au lait znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
To co bym chciała wypisałam w wiadomości wcześniejszej, tylko nie wiem jak sobie to wyceniasz, tzn ile z tych rzeczy (i które) zgodziłabyś się wymienić za żel i balsam?
![]() |
#30 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Mogę oddać: AVON- woda toaletowa "Sunny skies" SEPHORA- "piiink", błyszczyk do ust o zapachu kokosa ORIFLAME- mydełko kokos i mleczko ryżowe, nowe Oraz 2 smackersy: BONNE BELL- smackers w opakowaniu w kształcie loda. Zapach waniliowy BONNE BELL- smackers z aplikatorem "Snap" o zapachu bitej śmietany Albo 1 smackersa i pędzelek ![]() Czyli, abyśmy sie dobrze zrozumiały- pierwszy "zestaw", który wypisałam, oraz drugi do wyboru ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.